Ik vind de zanglessen bij Manon van Vocal Centre erg leuk. Ik heb er pas 2 gehad en merk dat ik mijn stem na al beter durf te laten horen. Bij Manon durf ik ook fouten te maken. Ik heb weer plezier in het zingen. Het bubbelen werkt voor mij ook erg goed! Ik ben erg enthousiast!
Dank je wel Quinne voor de review, fijn dat je zo enthousiast bent en wat gaaf dat je het plezier weer teruggevonden hebt, nog veeeeel meer zangplezier gewenst!
Ik wist dat ik zangles wilde toen ik begon, maar welke vorm het ging aannemen wist ik niet precies. Het werd al snel duidelijk dat ik heel erg "vanuit mijn hoofd" zong en erg perfectionistisch was en daardoor weg bleef bij mijn gevoel. Jurney heeft me geholpen om daar steeds dichterbij te komen, regels in m'n hoofd los te laten en steeds meer te zingen vanuit emotie en gevoel. Iets wat ik doodeng vond merkte ik, maar ik voel me echt ontzettend gesteund en gehoord door Jurney tijdens de lessen. Ze merkt dingen heel scherp op en reflecteert ze terug naar me waardoor ik weer verder kom. Het voelt echt een beetje als muziektherapie.
Dank je wel Hannah, voor deze prachtige review..
In 1 les mijn doel bereikt, in de tweede les een doel ontdekt waarvan ik zelf nog niet wist dat ik het zocht. Vrijheid in zingen.
Wow Krista, wat gaaf om te lezen dat je in twee lessen al zulke mooie doelen hebt bereikt, dank je wel voor jouw review voor onze Kika!
Diede brengt je met haar enthousiasme en open uitstraling snel op je gemak. Ze stelt leuke vragen en zorgt er voor dat je als leerling veel ruimte krijgt voor je eigen inbreng; ze laat je in de lead in je eigen proces en stuurt bij waar nodig.
Dank je wel Rowald voor jouw review, wij zijn ook errug blij met onze Diede! Veel zangplezier nog samen!
Ik hoef niet naar de Voice off Holland.... Maar ik wil wel mijn zang in de band verbeteren. De eerste twee lessen zijn voor mij al een succes. Kleine simpele aanpassingen geven een grote verbetering. Lekker voor het zelfvertrouwen. Objectieve en constructieve feed-back. Daar heb ik iets aan.
Gaaf Nick dat het zo goed bevalt bij Maartje, en dank je wel voor jouw review!
Tijdens de effecten workshop heb ik veel geleerd van de kundige Marcel. Samen met 3 andere zangers hebben we zowel theoretisch, als praktisch alle effecten behandeld. Geen enkele vraag was teveel en er was voldoende tijd om alles te behandelen.
Dag Suzanne, dank je wel voor jouw review en gaaf dat het zo bevallen is, scream het van de daken! ;-)
Wil jij graag songs schrijven en je zangkunsten verder ontwikkelen? Dan is dit echt een super mooie kans om dit te gaan doen! Ik kan iedere zanger/zangeres, muzikant, artiest of andere creatieve brein dit van harte aanbevelen! Je wordt zo op scherp gezet en geholpen met waar je naartoe wilt in je carrière, je leven noem het maar op. En dat op een zeer bijzondere locatie in Las Negras onder de Spaanse zon! Zeer zeer waardevol. Omringd door fantastische mensen die er speciaal voor jou zijn, luisteren naar wat jij echt wilt en je helpen met jouw muziek, tekst en opbouw van je eigen song heerlijk! Ik heb besloten om er een jaarlijks uitje van te maken want het heeft mij goed gedaan en heb zoveel zin om weer creatief met muziek bezig te zijn, dank daarvoor!
Dank je wel Angelique, mooi om te lezen dat het zo'n bijzondere ervaring was!
Zeer proffessioneel en gerustellend ontvangen geweest door Debby met een heel leerrijke en duidelijke aanpak die mij de stem als instrument duidelijk anders ging bekijken als voordien. Het gaf mij ook onmiddelijk het motiverende gevoel om meer te willen boeken en maakte me zeer leergierig Met een zeer fijn gevoel buiten gegaan en heel wat info en oefeningen en al uitkijkend naar de volgende les. Top gewoon
Dank je wel Peter voor de review! fijn dat het zo goed bevalt bij Debby!
Het was een professionele en persoonlijke zangles. Stefanie nam de tijd en past zich snel aan op het niveau en de wensen van de leerling.
Dank je wel Linda!
Dankzij de uitstekende capaciteiten van Maartje, de opbouw, de tips, hoorde ik heel goed dat ik na elke les weer gegroeid was. Ik hen met heel veel plezier deze lessen gevolgd.
Dank je wel Hilde!
Voor mij de 1e zangles ever. Altijd een droom van mij geweest. De les was heel ontspannen. Marcel stelt je op je gemak. 2e les staat al gepland.
Dank je wel Esther voor jouw review, gaaf dat je je droom hebt kunnen verwezenlijken!
Op het programma dit jaar stond een liedje inzingen bij coach Nils, dit heb ik helaas uit moeten stellen vanwege Corona. Ik was ziek en long covid is mij niet vreemd. Mijn longen werken nog steeds niet 100%. Afgelopen zondag ging ik dan eindelijk naar Dordrecht voor een training bij Mike, omdat hij dichterbij mij zit dan Nils. Wat een fijne locatie, oke, ik moest even wat trappen omhoog en met mijn Corona longen dus gelijk buiten adem. Maar Mike ging even rustig met me zitten om te praten over wat er nou allemaal niet lukte en gaande weg kwam ik weer een beetje op adem. Om alles wat te versterken kreeg ik twee bubbel oefeningen mee en daarna gingen we zingen ... uhm tja nu coach Mike luistert moest ik van mezelf wel dat lange nummer helemaal uitzingen! Vincent, het nummer wat ik bij Nils wil gaan inzingen. Het ging gewoon en het grappige is dat ik tijdens het zingen zelf merkte waar op dit moment het knelpunt zit ... angst! Angst dat ik het benauwd krijg en dus angst voor pijn! Mooi, de oorzaak is dus bekend. Mike rade me aan om te proberen te ontspannen. Het zingen ging eigenlijk best goed dus proberen rustig te blijven en weer vertrouwen te krijgen in mijn lijf. Trots waren we beidde op wat gewoon lukte! Nog wat puntjes op de I gezet qua klanken en nog wat spieren los gemaakt. Fijn om dit samen met een coach te doen die je leert op jezelf te vertrouwen!
Wow, wat een ontzettend mooie review heb jij achtergelaten voor onze Mike, dank je wel dat je die tijd hebt genomen.. En wat gaaf dat je weer leert op jezelf te vertrouwen..
Interessante informatie werd op een heel begrijpelijke manier uitgelegd. Video met exact voorbeeld heeft ook veel geholpen. Beetje overladen met informatie, maar ze waren allemaal erg interessant en handig voor mijn zangtechniek.
Suze begon heel enthousiast aan de oefeningen voor je stem. Bijzonder nuttig en praktisch. Met de tips die ze gaf om verschillende hoogtes te kunnen bereiken kon ik ook ècht hoger en beter zingen. Voor mij een fijne, leuke en leerzame avond.
Tot dusver heb ik les gevolgd en een workshop gedaan. De lessen zijn persoonlijk en goed verzorgd. Je wordt op je gemak gesteld. De workshop is zeer helder en goed verzorgd. Je krijgt een duidelijk beeld van hoe de vocale wereld werkt zowel anatomisch als technisch. Zeer leerzaam en zeker de moeite waard.
Ik vond het zeer afwisselend. Goede verhouding theorie en praktijk. Heel positieve benadering.
" "
Linda leert mijn stem meer volume te geven zodat ik een lied beter kan zingen en let op de uitspraak hoe ik dat beter kan doen
Kort over mij, ben 36 jaar nog nooit gezongen of iets. Was ook zeker niet iets waar ik ooit aan zou denken om te gaan doen. Die mindset zegmaar, tot dat ik merkte dat ik geraakt werd door zingen. Wilde toch eens proberen, toen ben ik met suzu In aanraking gekomen. Ze is echt enorm goed en oprecht gemotiveerd in wat ze doet. Je ziet haar ook genieten van wat ze doet. Ze sleept mij mee op haar energie zogezegd door haar zing ik nu al wat ik nooit verwacht had dat ik zou kunnen (en durven) ze stelde je echt op je gemak en haal echt beste in je naarboven! Ze weet je goed te raken en naar de doelen komen die je wilt. Ook sociaal een topper, kan niks anders zeggen: She rocks!
Een stukje theorie is prettig, maar met name het persoonlijke advies heb ik gewaardeerd. Daarin was de zangcoach eerlijk, maar wel op een liefdevolle manier. Heel waardevol!
Ik ben zeer onder de indruk van het observerend vermogen van Debby Thebrath. Alleen al aan mijn lichaamstaal ziet ze waar ik kan verbeteren! Erg leerzaam en ook practisch bruikbaar ..zelfs voor iemand als ik die er al een leven van zingen op heeft zitten!
Vriendelijke, professionele begeleiding. Fijn dat er direct met jouw vraagstukken gewerkt wordt. Leuk ook dat er navraag gedaan werd of het geleerde tijdens een concert geslaagd was. Eindelijk eens geen toonladdertjes zingen, maar werken aan echte praktijk casussen waar je iets aan hebt.
een kleine maand geleden besloot ik dan toch ein-de-lijk zangles te nemen. Zeer onzeker over mijn stemgeluid en de mogelijkheden ging ik op zoek naar een passende zangschool. Na wat zoek en vind werk heb ik Nicole van Vocalcenter een berichtje gestuurd om informatie in te winnen. Zelf was ik nog wat terughoudend dus na de beantwoordende mail liet ik de speurtocht weer even liggen. Niet kort daarna contacte Nicole mij zelf om eens een les in te plannen. De rest is geschiedenis. De lessen zijn zeer prettig en je wordt zeer goed geholpen en die spanning die ik voelde? die begreep ze prima en daar liet ze dan dus ook ruimte voor. Inhoudelijk weet ze goed te schakelen naar wat voor mij goed werkt. De hands-on methodiek waarbij je zelf bepaald waar je aan werkt is enerzijds wennen maar aan de andere kant super fijn. Zo zit ik niet vast aan stoffige theorie maar is elke les écht me-ga interessant! Bedankt voor de lessen so-far en tot snel!
Een onngelofelijk fijne plek voor zangles, er wordt echt gekeken naar wat jij wil en wat jij nodig hebt. Je vult de lessen zelf in met de dingen die je wilt doen. De lessen zijn erg leerzaam en super gezellig. Kortom een echte aanrader dus!
Ik voel me heel comfortabel tijdens de zangles en voel me hierdoor heel prettig en fijn tijdens het zingen.
Vocal Center is een bekende naam op kwalitatieve hoogstaande zangcoaching in Nederland. Door een unieke eigen zeer effectieve zangmethode "Vocal Essence" wordt er voornamelijk gewerkt met de liedjes die de vocalist wil zingen en worden oefeningen zoveel mogelijk zingenderwijs geïmplementeerd. We werken met alle niveaus, van beginnend tot aan de bekendste professionals. Met een zeer divers aanbod aan stem gerelateerde coaching zoals op maat trajecten, individuele lessen, groepslessen vocal reizen, songwriting zijn we uniek in Nederland. Ook hebben we een zorgteam dat zich buigt over stemproblematiek. We verzorgen sessies met stem massage, bubbelen en vernevelen en de Vocal release voor als je het maximale uit jouw lichaam en stem wil halen. Wat kunnen wij voor jou doen?? www.vocalcenter.nl