Fantastisch

Ik heb echt tips gekregen van Denise waar ik wat aan heb. Te lang gewacht achteraf om bij een vocale coach te gaan.

• Zangcoach: Denise van Dorst

Vocal coaching Deventer: Kundige en professionele coaching op maat

Met volle tevredenheid zit ik inmiddels aan mijn 8-ste Vocal coach les, gevolgd bij Nils. Het zijn tot nu toe stuk voor stuk leerzame processen. Ik kan zelf aandragen waar ik aan wil werken, en dat kan variëren van zang- en songwritingtechnieken, theorie èn praktijk. Door zijn kennis en ervaring heeft hij me ook van goeie tips voorzien hoe om te gaan met stress bij optredens. Èn hij heeft een uitgebreid netwerk van Vocal-specialisten op andere gebieden zoals fysiotherapie, KNO etc, waardoor ik ook van mijn specifieke heesheidsproblemen ben verlost! Kortom ervaar ik deze coaching als een professionele manier om verder te groeien als muzikant!

• Zou je ons aanbevelen bij iemand anders? Ja

Lisanne heeft mij geholpen weer zin in zingen te krijgen.

Vandaag had ik mijn eerste zangles. Het was sinds de lagere school dat ik bewust bezig was met zingen. Ik was wat nerveus en dacht dat ik slecht kon zingen. Lisanne, door haar begeleiding en manier van coachen, heeft ervoor gezorgd dat ik weer zin heb ik zingen. De les bracht al na 1 uur verschil in hoe ik mijn stem gebruik, en hoe ik mij voel na het zingen.

• Zangcoach: Lisanne Teunissen van Manen

Magisch bijzonder weekend

Een liedje schrijven in één weekend, kan dat? Ja dat kan. Ik ben nóg aan het nagenieten van dit speciale weekend. Met een groep totaal verschillende mensen samen zijn, ervaringen delen, elkaar helpen en heerlijk eten worden we stuk voor stuk begeleid door de vier zeer kundige coaches. Bas Bons en Nils Westerhoff hebben hun studio ingericht, Elrieke van Gelderen haar caravan klaar staan voor tekstueel en muzikale begeleiding op gitaar en Mike Ott is aanwezig voor zangcoaching en zijn fantastische stemmassage. Elk dagdeel kun je je inschrijven bij een coach naar keuze en werk je samen aan je eindpresentatie. De lokatie is magisch fijn. Een oude boerenhoeve met een fijn stuk groen waar allemaal tentjes zijn neergezet voor zelfstudie. Het uitzicht is prachtig. Het concert is een fantastische afsluiting van een weekend dat ik nooit zal vergeten. Allemaal mega trots op ons eigen nummer en dan heb ik het nog niet eens over het heerlijke eten de hilarisch toffe karaoke avondje en de mooie gesprekken. Oké lang verhaal kort; Doen!

• Zou je ons aanbevelen bij iemand anders? Ja

Heel veel geleerd in één weekend!

Tijdens het singersongwriters-weekend van Vocal Center in Deventer heb ik samen met Nils aan mijn eigen song gewerkt. Nils is heel betrokken, open, bemoedigend en zit vol met creatieve en muzikale ideeën waardoor ik meer vertrouwen kreeg in het schrijfproces.

• Zou je ons aanbevelen bij iemand anders? Ja

Goed, voelde me erg comfortabel.

De omgeving was fijn en de les zonder druk.

• Is je vraag/doel behandeld
  • Wat vind je van onze techniek Vocal Essence N.v.t.
  • Zangcoach: Saralinda Hiemstra
  • Zou je ons aanbevelen bij iemand anders? Ja

Magisch, bevrijdend, vrienden, professioneel!!!

Ik heb dit weekend met behulp van de geweldige coaches Nils, Bas, Elrieke en Mike ontdekt dat ik echt kan zingen en goede songs kan schrijven en bedenken. Een droom die ik al ruim 15 jaar heb vlak voor je neus waar zien worden, gebeurt niet vaak in een mensenleven. En niet alleen bij mij, maar ik zag het ook bij de rest van de deelnemers gebeuren. Naast het zingen en schrijven was het weekend buitengewoon goed verzorgd. Als deelnemer kom je niets, maar dan ook niets tekort! Op een sprookjesachtige locatie die tegelijk heel huiselijk, warm en vriendelijk aanvoelt. De perfecte locatie!!

Mindblowing experience.

Wat een ervaring. Pakkende, gepersonaliseerde song in 3 dagen. Elrieke ging tot het gaatje om de song af te krijgen. Maar het resultaat was er dan ook naar. Fantastische sfeer met de deelnemers en coaches. Verzorging was uitstekend. Professionele begeleiding.in een huiselijke natuurrijke omgeving. Aan al mijn wensen is voldaan. En als bonus 9 fantastische nummers mogen horen.

• Zangcoach: Elrieke van Gelderen

Gewoon doen!

Sing & songwriting weekend in Deventer met o.a. Nils. In één woord wauw! Wat een goed weekend waarin zingen, creativiteit en liedjes schrijven centraal stonden. Inspirerende mensen ontmoet. Je eigen liedje maken en opnemen was voor mij de eerste keer. Dat je na 3 dagen een product in handen hebt, waar je mee aan de slag kunt. Bij Nils mag je gewoon jezelf zijn, hij heeft humor en luistert goed naar jouw wensen. Ook zangcoaches Elrieke, Mike en Bas waren toppers. Je wordt gestimuleerd je eigen geluid en stijl te ontwikkelen. Ik ga zeker nog een weekend volgen! En de Vocal massage van Mike Ott is zeker een aanrader!

Singer-songwriter weekend

Afgelopen weekend heb ik het singer-songwriter weekend van vocal center bijgewoond. Ik had al mijn eigen methode om teksten en muziek te schrijven, maar voordat ik echt een bruikbaar eindproduct/liedje had, waren er altijd al weken overheen gegaan, zo niet maanden. Tijdens dit weekend heb ik mbv de ervaren coaches geleerd om dit proces efficiënter en professioneler aan te pakken. Daarnaast heb ik nog veel meer andere dingen geleerd, en goeie feedback gekregen op mijn teksten en muziek, alsook aanvullende ideeën. Alles was tot in de puntjes geregeld, inclusief het eten en drinken, en zelfs een stemmassage! De coaches werkte met tomeloze energie en waren nooit te beroerd om, als je dat nodig had, extra tijd aan je te besteden. De sfeer was heel relaxed en men zorgde ervoor dat iedereen zich echt thuis voelde. Kortom, een echte aanrader voor elke muzikant, beginnend, ervaren, jong, oud!

• Wat vind je van onze techniek Vocal Essence
  • Heb je veel geleerd? N.v.t.
  • Zangcoach: Elrieke van Gelderen

Weergaloos inspirerend

Voor de 2e keer een singer songwriting weekend mogen meemaken. Dat levert mij aanvulling, aanscherping op kennis en inzicht op! Uiteraard gaat er een nieuwe demotrack van een zelf geschreven en gecomponeerde song mee naar huis. Inspirerende inzichten van de coaches en het samenzijn met gelijkgestemde deelnemers maken ook de 2e keer een onvergetelijk bootcamp met een verdere aanscherping van mijn kennis en ontwikkeling van skills. Aanrader!

Eindelijk mijn zangdoelen bereiken

Marcel weet met een persoonsgerichte aanpak je beter te leren zingen, op een ontspannen en doelgerichte wijze. Ik leer eindelijk hoe ik mijn stem moet gebruiken om de noten te kunnen zingen die ik wil zingen. Ik heb al veel podiumervaring en ervaring met verschillende zangmethodieken en toch leer ik bij Marcel een nieuw deel van mijn stem kennen. Ik heb al zoveel geld gestoken in zanglessen en bij Marcel kan ik na 3 lessen wat ik in 10 jaar zangles nog niet voor elkaar heb gekregen. Je krijgt daarnaast het gevoel dat hij gericht is op wat jij zelf wilt zonder daarbij te oordelen.

• Zangcoach: Marcel Swerissen

Complements to the chef!

I reached out to Iris because I wanted to learn grunting correctly… and she did it right away, she understood what I needed to know and how I‘ll be able to safely practice the grunting technique. Later on I hope we‘ll have a look at growling and screaming as well, I‘m sure that this won‘t be problem. She knows the stuff, I‘m already looking forward to the next lesson

• Zangcoach: Iris Goessens

Super!!

Ik heb een twee uur durende workshop gehad van zangcoach Debby Thebrath. Het was erg interessant. Debby verteldeerg fijn en kon alle vragen goed beantwoorden. Ze zorgde ervoor dat ik op mijn gemak was en zelf ook durfde te zingen. Ze gaf erg goeie tips waar ik zeker mee verder kan. Erg fijn, super bedankt!

• Zangcoach: Debby Thebrath
  • Zou je ons aanbevelen bij iemand anders? Ja

Door Manon krijg ik zin om te zingen!

Door Manon krijg ik zin om te zingen!

• Zangcoach: Manon Wouterse

Heel fijn en relaxed

Wij vonden Mike echt heel relaxed. Luisterde goed naar wat wij aangaven.

• Zou je ons aanbevelen bij iemand anders? Ja

Zeer ervaren coach die duidelijk plezier heeft in haar werk!

Carmen is ondanks haar jonge leeftijd een zeer ervaren coach die ook plezier heeft in haar werk. Ze vraagt goed door naar je doelen en gaat daar vervolgens gericht mee aan de slag. Bij Vocal Center kun je meer met je stem doen dan zingen alleen.

• Zangcoach: Carmen van Asperen

Bevrijdend

Een les gehad en ik merkte gelijk de verandering in mijn stem en mijn hoofd. Ik durfde bij hem uit mijn comfort zone te stappen, iets wat nog eerder niet gelukt is. Daarnaast is Daniël super gezellig, dus ik heb zin in de rest van de lessen :)

• Zangcoach: Daniel Vissers
  • Zou je ons aanbevelen bij iemand anders? Ja

Zeer prettig en leerzaam!

In een goede sfeer, rustig. Meteen veel praktische tips.

• Zangcoach: Desiree Manders

Fantastisch !

Zó blij met Vincent , voelt als n kadootje dat ik met hem in contact ben gekomen. Spontaan - hartelijk - gaf me meteen het gevoel ; te begrijpen waarvoor ik kwam. Nu al heel veel handvatten aangereikt gekregen door Vincent ( na nog maar één les ) en voel gewoon dat ik met behulp van hem ; mijn droom kan gaan waarmaken ; ooit op n podium te staan ( kleinkunst ) met mijn eigen liedjes. En dat op mijn 73 ste ! Kan bijna niet wachten tot de volgende les op donderdag 22 juli as. Ik zei het al ; Vincent is n kadootje !

• Zangcoach: Vincent de Lusenet

Hele goede zangles!

Zojuist mijn eerste zangles gehad van Lisanne bij Vocal Center. Een hele leuke ervaring waarbij je in een korte tijd ook al echt technieken kunt leren. Wat vooral leuk is, is dat er veel ruimte is voor eigen wens en stijl; zo mag je bijvoorbeeld al direct aan de slag met je favoriete nummer! Echt aan te raden.

• Zangcoach: Lisanne Teunissen van Manen
  • Zou je ons aanbevelen bij iemand anders? Ja

Zeer prettige omgang duidelijke uitleg

Erg fijne omgang lekker los maar wel serieus,, zeer ontspannen tijden les. Eerlijk commentaar op wat goed en fout veel tips en tricks . Was n goede keus

• Begeleiding/werkwijze
  • Had je een klik met je coach? N.v.t.
  • Is je vraag/doel behandeld
  • Wat vind je van onze techniek Vocal Essence N.v.t.
  • Zou je ons aanbevelen bij iemand anders? Ja

Een inspirerende, leerzame en dynamische ervaring!

Fijn om op maat adviezen te krijgen en gelijk uit te proberen. Laagdrempelig en praktische les, met veel ruimte voor vragen en alle tijd en aandacht.

• Zangcoach: Saralinda Hiemstra

Geweldig advies, practische ondersteuning

Heel prettig persoon, die begrijpt wat ik wil. Zij leeft mee, geeft goede adviezen waarmee ik verder kan.

• Zangcoach: Maartje Bijnen
  • Zou je ons aanbevelen bij iemand anders? Ja

Annelie weet je op je gemak te stellen waardoor je vanzelf uit je comfort zone treedt. Daardoor en de tips enz die zij geeft zorgt er ook voor dat je lef krijgt . Ze herkend precies je knelpunten en weet wat er moet gebeuren ! Hele fijne zang coach !

• Zangcoach: Annelie Smits

Moerasbos 24

4311WD Lopik

Over Vocal Center

Vocal Center is een bekende naam op kwalitatieve hoogstaande zangcoaching in Nederland. Door een unieke eigen zeer effectieve zangmethode "Vocal Essence" wordt er voornamelijk gewerkt met de liedjes die de vocalist wil zingen en worden oefeningen zoveel mogelijk zingenderwijs geïmplementeerd. We werken met alle niveaus, van beginnend tot aan de bekendste professionals. Met een zeer divers aanbod aan stem gerelateerde coaching zoals op maat trajecten, individuele lessen, groepslessen vocal reizen, songwriting zijn we uniek in Nederland. Ook hebben we een zorgteam dat zich buigt over stemproblematiek. We verzorgen sessies met stem massage, bubbelen en vernevelen en de Vocal release voor als je het maximale uit jouw lichaam en stem wil halen. Wat kunnen wij voor jou doen?? www.vocalcenter.nl