Zie boven. Prettige en zeer nuttige les.
we hebben een leuke middag gehad, we voelden ons direct op ons gemak door de relaxte houding van Diede. Ze heeft ons veel geleerd over stemgebruik en de verschillende klanken. Na een kopje thee zijn we gelijk gestart met zingen, met uitleg van Diede tussendoor konden we de technieken gelijk toepassen. Voor ons was het een hele leerzame maar vooral leuke middag! Terug in de auto onze zangkunsten nog verder getraind!
Ik moest een nummer instuderen voor een solo en daar heb ik goede tips en handvatten voor gekregen.
Ik heb geleerd om mijn stem te gebruiken op een manier dat ik niet durfde, en dat bij les twee.
Ik vind de zangles erg leuk, ik heb al veel geleerd in korte tijd
De zangles was een cadeautje (letterlijk en figuurlijk) en ook mijn eerste zangles ooit. Diede deed er alles aan om mij op mijn gemak te stellen. Ik vond het namelijk best spannend! Van te voren mocht ik zelf een nummer uitkiezen en tijdens de les stond de songtekst op een iPad en heb je de tekst (zoals bij karaoke) voor je. Zodra ik iets aangaf gingen we er meteen mee aan de slag (hoge noten, uitspraak). In een half uur heb ik ontzettend veel geleerd en besef ik me ook hoeveel mogelijkheden er zijn in de lessen. Diede is een fijne, leuke, spontane coach en zou haar aan iedereen aanraden!!
Ik vind het altijd erg leuk en leerzaam om van Jacqueline les te hebben. Leer hier meer van de techniek en zo meer met mijn stem te kunnen. Waarbij het voor mij het belangrijkst is om plezier te hebben. Ik krijg er altijd weer energie van.
Annelie is een fijne, enthousiaste en deskundige zangcoach. Ze leert je om te ‘durven doen’ en geeft je daarbij tips en trucs die je direct gaat toepassen. Zeer leerzaam en enthousiasmerend.
Ik heb veel geleerd in de leuke les van Vincent! Ik kijk uit naar mijn volgende les!
Een super gemotiveerde , gedreven zanglerares die er plezier in heeft om het uiterste uit je te halen. Een altijd positieve benadering!!
Een hele fijne les, duidelijk en ook super leuk! Doordat ik zelf mijn richting kon aangeven qua goals hebben we super effectief kunnen werken. Iris heeft mij in mijn eerste les met haar al meteen een van de technieken kunnen leren waarvoor ik bij haar kwam. Ook vond ik het fijn dat er ruimte was om iets wat nieuw voor mij is zo schaamteloos en vrij, uit te proberen!
Uiteindelijk toch de stap genomen om zangles te nemen. Zingen als anderen mij horen vind ik echt super spannend. Maar Denise is super aardig en wist me goed op mijn gemak te stellen. Ze legt dingen super goed uit, probeert echt naar jouw wensen te luisteren en de les daarop aan te passen en dat is echt heel fijn. Ik zou zeker aanbevelen om lessen van haar te nemen, ook als je zingen voor anderen heel spannend vindt.
Ik heb zanglessen van Diede en ik vind het 1 van de fijnste zanglessen. Heb les van meerdere coachen gehad buiten Vocal Center. Er wordt daadwerkelijk gekeken wat jij wil met je stem en in een bepaald nummer. Denkt goed mee met jou als persoon.
Annelie is een spontane vocal coach. Ze helpt je goed en begrijpt snel waar ze je kan helpen. Ze straalt rust uit en luisterd goed. Ze neemt de tijd en stelt goede vragen waardoor je ook zelf leert nadenken waar je kan verbeteren. Zo leer je zelf uiteindelijk de techniek toe te passen.
Bij vocal center is het altijd gezellig en ik leer Veel met hun methode. Ik vind het superfijn dat ik altijd kan aangeven waar ik aan wil werken, ook al sluit dat helemaal niet aan op de vorige les : ) en je hoeft niet onzeker te zijn over je stem, want je bent er om te leren!
Ik heb nu twee lessen gevolgd bij Amber en deze als heel positief ervaren. Amber stelt je erg op je gemakt, geeft goede en praktische tips en ook de methode waar ze mee werkt is erg duidelijk. Door deze lessen krijg ik weer veel plezier in zingen.
Na 6 zanglessen heb ik ontzettend veel geleerd. Stefanie heeft me stapsgewijs leren zingen. Duidelijke enthousiaste uitleg en met veel respect. Ze heeft me veel geleerd over ademhaling en uitspraak. Ook hebben we tijdens de lessen een fijn contact. Ook is het geweldig om te zien hoe enthousiast ze zelf is als ik mijn lied uiteindelijk goed zing. Dat geeft me een zeer positief gevoel, omdat ik zelf nogal eens onzeker daarover kan zijn. Ik ga altijd met een opgewekt gevoel weg.
Ik ga elke week met veel zin naar de zanglessen bij Stefanie. De lessen zijn leuk en ik merk dat ik hard vooruit ga met zingen. Voor de rest vind ik het fijn dat ik de liedjes zelf kan kiezen, dat ik ook af en toe het liedje mee kan spelen op de gitaar en dat Stefanie je het gevoel geeft dat je je niet hoeft te schamen voor als je iets heel vals zingt of als iets niet lukt en ze doet er alles aan om je daarbij te helpen.
Ik vond het heel erg leuk en kreeg goede tips met begrijpelijke voorbeelden. Super leuk maar ook heel fijn dat Desiree soms mee zong en het goed kon voordoen zodat ik het ook echt goed kon toepassen en begrijpen
Loving our coaching!!
Diede is een hele fijne zangcoach en een heel fijn mens. Ze stelt je op je gemak is eerlijk en muzikaal heel goed. Helpt je waar je mee geholpen wil worden.
In de lessen kan je zelf vragen wat je zou willen leren en waar je aan zou willen werken. So far heb ik gemerkt dat mijn stem echt vooruit gegaan is en ookal leer ik vooral metal vocals, hierdoor heb ik ervaren dat mijn gewone zangstem ook veel sterker is geworden! Zeker een aanrader voor ervarem en beginnende vocalisten!
Leuke, leerzame lessen en heel fijn zelf nummers te kunnen kiezen om mee te werken. Jurney maakt het persoonlijk en brengt rust - waardoor zenuwen bij mij snel minder worden - en vindt daarin een mooie balans met professionaliteit!
I started coaching sessions with Daniel Visser to work on my vocal confidence. Lessons are very engaging and dynamic in a very comfortable environment. Working on the volume of my voice, intonation and even my body language is going great! After only the first lessons I learned a lot and got tons of good exercises from Daniel, that really fit me. I would definitely recommend this to anyone wanting to work on their communication skills, speaking, confidence.
Ik kwam bij Suze terecht een (online) zoektocht en ze maakt mijn verwachtingen meer dan waar. Het is gewoon onwijs leuk om op deze manier beter te leren zingen. Geen oneindige toonladders of theorie, maar gelijk praktisch aan de slag met een (zelfgekozen) liedje. Suze is heel prettig in de omgang, open en maakt er echt een feestje van. Daarnaast kan ze geweldig zingen en gebruikt dat ook om je echt verder te helpen.
Moerasbos 24
4311WD Lopik
Vocal Center is een bekende naam op kwalitatieve hoogstaande zangcoaching in Nederland. Door een unieke eigen zeer effectieve zangmethode "Vocal Essence" wordt er voornamelijk gewerkt met de liedjes die de vocalist wil zingen en worden oefeningen zoveel mogelijk zingenderwijs geïmplementeerd. We werken met alle niveaus, van beginnend tot aan de bekendste professionals. Met een zeer divers aanbod aan stem gerelateerde coaching zoals op maat trajecten, individuele lessen, groepslessen vocal reizen, songwriting zijn we uniek in Nederland. Ook hebben we een zorgteam dat zich buigt over stemproblematiek. We verzorgen sessies met stem massage, bubbelen en vernevelen en de Vocal release voor als je het maximale uit jouw lichaam en stem wil halen. Wat kunnen wij voor jou doen?? www.vocalcenter.nl