Na de Corona pauze bleef ik schor na een optreden. Dus Vocalcenter ingeschakeld. Ik werd aan Mike Ott gekoppeld. Dit is een sympathieke gedreven coach. Hij geeft je het gevoel dat hij er voor je is. Ik zing zelf met passie en dat heb ik ook bij Mike vastgesteld. Hij gaat ervoor. Naast de professionele aanpak is het ook gezellig. Hij weet je op je gemak te stellen. Geeft ook goede tips
Dank je wel Sjaco voor deze mooie review voor onze Mike, en blijf je passie volgen!
Isira maakt van de les een feestje. Met elke keer nieuwe aanwijzingen kan ik steeds beter zingen !
Dank je wel Ineke, wij vinden het ook altijd een feestje met Isira!
Nils luistert goed naar wat je wil en legt het vervolgens heel duidelijk uit. Heel erg tevreden en in korte tijd erg veel vooruit gegaan.
Dank je wel Guus! Super dat je zo tevreden bent met Nils, veel plezier nog samen!
Isira, heeft oog voor detail. Luistert en geeft goede adviezen. Wil het beste uit je halen
Dank je wel Di Stefano, Voor de woorden & de tijd die jij genomen hebt voor Isira xx
Ik heb nu een paar lessen gehad bij Loes en dat ervaar ik als super fijn! Loes is een coach die kijkt naar wat een liedje voor mij betekent en hoe ik dat gevoel kan overbrengen. Verder vraagt Loes eerst aan mij wat ik vond van mijn zang en wat mijn verbeterpunten zijn, voordat ze haar bevinding duidelijk maakt. Loes is altijd positief en weet precies daarnaar te vragen waar de blokkade ligt. Ik vind Loes naast een fantastische coach ook een ontzettend leuk mens. Ze is spontaan, enthousiast en vrolijk, maar ook heel erg behulpzaam. Een absolute aanrader!
Wow Esmée! Dank je wel voor deze prachtige review voor Loes! Wij zijn ook heel erg blij met haar!
Ik was enorm zenuwachtig, maar werd goed op mijn gemak gesteld. Stefanie is erg enthousiast in wat ze doet. Het is een leuke en lieve meid, en weet alles duidelijk en leuk over te brengen.
Dank je wel Bianca, fijn dat je het zo naar je zin hebt bij Stefanie!
Desiree weet hoe ze moet geruststellen zodat ze je stemkwaliteit en stemgeluid het beste naar boven kan halen. Ze is technisch heel goed en weet dit heel goed over te brengen zodat je het niet alleen snapt maar ook zelf goed kunt toepassen. I feel privileged to be able to lear from her.
En wij voelen ons privileged dat jij de tijd neemt om zo'n mooie review achter te laten voor onze Desiree! Dank je wel Nathalie!
Anoek past op een hele prettige manier haar coaching toe. Ze gaat in op persoonlijke vragen/problemen die je ervaart tijdens het zingen. Daarnaast geeft ze fijne feedback en tips om je zangstem beter tot zijn recht te laten komen. Je leert met de techniek die Vocal center hanteert diverse stemklanken beter toe te passen in de praktijk. Kortom een hele fijne zangcoach die haar werk met passie overbrengt!
Dank je wel Ilja!
Annelie is in staat om op een ontspannen en laagdrempelige manier met mij aan de slag te gaan met de doelen die voor mij belangrijk zijn. Haar doelgerichtheid en heldere manier van uitleggen zorgen voor lesplezier en resultaat.
Dank je wel Henk, fijn dat je er zoveel plezier aan beleeft!
Samen gekeken en ontdekt wat mogelijk is. Dit bleek meer als ik ooit had gedacht. Goeie tips en vertrouwen gekregen dat ik het kan
Dank je wel Jeanien! Gaaf om te lezen en dank je wel voor de review..
Hele fijne laagdrempelige ontvangst. Direct met de muziek bezig die je uitgekozen hebt en aan de hand daarvan dieper op de verschillende mogelijkheden ingaan. heel prettige manier van zangles.
Dank je wel Gert-Jan, Aanpakken, dat kan die Nils wel ;-) gaaf om te lezen dat de lessen als plezierig worden ervaren!
Enthousiaste en ervaren docente, die persoonlijke aandacht heeft voor de cursist.
En jij bedankt Jeroen dat je de tijd hebt genomen om een review voor Anoek achter te laten!
Ik vind de zanglessen bij Manon van Vocal Centre erg leuk. Ik heb er pas 2 gehad en merk dat ik mijn stem na al beter durf te laten horen. Bij Manon durf ik ook fouten te maken. Ik heb weer plezier in het zingen. Het bubbelen werkt voor mij ook erg goed! Ik ben erg enthousiast!
Dank je wel Quinne voor de review, fijn dat je zo enthousiast bent en wat gaaf dat je het plezier weer teruggevonden hebt, nog veeeeel meer zangplezier gewenst!
Ik wist dat ik zangles wilde toen ik begon, maar welke vorm het ging aannemen wist ik niet precies. Het werd al snel duidelijk dat ik heel erg "vanuit mijn hoofd" zong en erg perfectionistisch was en daardoor weg bleef bij mijn gevoel. Jurney heeft me geholpen om daar steeds dichterbij te komen, regels in m'n hoofd los te laten en steeds meer te zingen vanuit emotie en gevoel. Iets wat ik doodeng vond merkte ik, maar ik voel me echt ontzettend gesteund en gehoord door Jurney tijdens de lessen. Ze merkt dingen heel scherp op en reflecteert ze terug naar me waardoor ik weer verder kom. Het voelt echt een beetje als muziektherapie.
Dank je wel Hannah, voor deze prachtige review..
In 1 les mijn doel bereikt, in de tweede les een doel ontdekt waarvan ik zelf nog niet wist dat ik het zocht. Vrijheid in zingen.
Wow Krista, wat gaaf om te lezen dat je in twee lessen al zulke mooie doelen hebt bereikt, dank je wel voor jouw review voor onze Kika!
Diede brengt je met haar enthousiasme en open uitstraling snel op je gemak. Ze stelt leuke vragen en zorgt er voor dat je als leerling veel ruimte krijgt voor je eigen inbreng; ze laat je in de lead in je eigen proces en stuurt bij waar nodig.
Dank je wel Rowald voor jouw review, wij zijn ook errug blij met onze Diede! Veel zangplezier nog samen!
Ik hoef niet naar de Voice off Holland.... Maar ik wil wel mijn zang in de band verbeteren. De eerste twee lessen zijn voor mij al een succes. Kleine simpele aanpassingen geven een grote verbetering. Lekker voor het zelfvertrouwen. Objectieve en constructieve feed-back. Daar heb ik iets aan.
Gaaf Nick dat het zo goed bevalt bij Maartje, en dank je wel voor jouw review!
Tijdens de effecten workshop heb ik veel geleerd van de kundige Marcel. Samen met 3 andere zangers hebben we zowel theoretisch, als praktisch alle effecten behandeld. Geen enkele vraag was teveel en er was voldoende tijd om alles te behandelen.
Dag Suzanne, dank je wel voor jouw review en gaaf dat het zo bevallen is, scream het van de daken! ;-)
Wil jij graag songs schrijven en je zangkunsten verder ontwikkelen? Dan is dit echt een super mooie kans om dit te gaan doen! Ik kan iedere zanger/zangeres, muzikant, artiest of andere creatieve brein dit van harte aanbevelen! Je wordt zo op scherp gezet en geholpen met waar je naartoe wilt in je carrière, je leven noem het maar op. En dat op een zeer bijzondere locatie in Las Negras onder de Spaanse zon! Zeer zeer waardevol. Omringd door fantastische mensen die er speciaal voor jou zijn, luisteren naar wat jij echt wilt en je helpen met jouw muziek, tekst en opbouw van je eigen song heerlijk! Ik heb besloten om er een jaarlijks uitje van te maken want het heeft mij goed gedaan en heb zoveel zin om weer creatief met muziek bezig te zijn, dank daarvoor!
Dank je wel Angelique, mooi om te lezen dat het zo'n bijzondere ervaring was!
Zeer proffessioneel en gerustellend ontvangen geweest door Debby met een heel leerrijke en duidelijke aanpak die mij de stem als instrument duidelijk anders ging bekijken als voordien. Het gaf mij ook onmiddelijk het motiverende gevoel om meer te willen boeken en maakte me zeer leergierig Met een zeer fijn gevoel buiten gegaan en heel wat info en oefeningen en al uitkijkend naar de volgende les. Top gewoon
Dank je wel Peter voor de review! fijn dat het zo goed bevalt bij Debby!
Het was een professionele en persoonlijke zangles. Stefanie nam de tijd en past zich snel aan op het niveau en de wensen van de leerling.
Dank je wel Linda!
Dankzij de uitstekende capaciteiten van Maartje, de opbouw, de tips, hoorde ik heel goed dat ik na elke les weer gegroeid was. Ik hen met heel veel plezier deze lessen gevolgd.
Dank je wel Hilde!
Voor mij de 1e zangles ever. Altijd een droom van mij geweest. De les was heel ontspannen. Marcel stelt je op je gemak. 2e les staat al gepland.
Dank je wel Esther voor jouw review, gaaf dat je je droom hebt kunnen verwezenlijken!
Op het programma dit jaar stond een liedje inzingen bij coach Nils, dit heb ik helaas uit moeten stellen vanwege Corona. Ik was ziek en long covid is mij niet vreemd. Mijn longen werken nog steeds niet 100%. Afgelopen zondag ging ik dan eindelijk naar Dordrecht voor een training bij Mike, omdat hij dichterbij mij zit dan Nils. Wat een fijne locatie, oke, ik moest even wat trappen omhoog en met mijn Corona longen dus gelijk buiten adem. Maar Mike ging even rustig met me zitten om te praten over wat er nou allemaal niet lukte en gaande weg kwam ik weer een beetje op adem. Om alles wat te versterken kreeg ik twee bubbel oefeningen mee en daarna gingen we zingen ... uhm tja nu coach Mike luistert moest ik van mezelf wel dat lange nummer helemaal uitzingen! Vincent, het nummer wat ik bij Nils wil gaan inzingen. Het ging gewoon en het grappige is dat ik tijdens het zingen zelf merkte waar op dit moment het knelpunt zit ... angst! Angst dat ik het benauwd krijg en dus angst voor pijn! Mooi, de oorzaak is dus bekend. Mike rade me aan om te proberen te ontspannen. Het zingen ging eigenlijk best goed dus proberen rustig te blijven en weer vertrouwen te krijgen in mijn lijf. Trots waren we beidde op wat gewoon lukte! Nog wat puntjes op de I gezet qua klanken en nog wat spieren los gemaakt. Fijn om dit samen met een coach te doen die je leert op jezelf te vertrouwen!
Wow, wat een ontzettend mooie review heb jij achtergelaten voor onze Mike, dank je wel dat je die tijd hebt genomen.. En wat gaaf dat je weer leert op jezelf te vertrouwen..
Interessante informatie werd op een heel begrijpelijke manier uitgelegd. Video met exact voorbeeld heeft ook veel geholpen. Beetje overladen met informatie, maar ze waren allemaal erg interessant en handig voor mijn zangtechniek.
Moerasbos 24
4311WD Lopik
Vocal Center is een bekende naam op kwalitatieve hoogstaande zangcoaching in Nederland. Door een unieke eigen zeer effectieve zangmethode "Vocal Essence" wordt er voornamelijk gewerkt met de liedjes die de vocalist wil zingen en worden oefeningen zoveel mogelijk zingenderwijs geïmplementeerd. We werken met alle niveaus, van beginnend tot aan de bekendste professionals. Met een zeer divers aanbod aan stem gerelateerde coaching zoals op maat trajecten, individuele lessen, groepslessen vocal reizen, songwriting zijn we uniek in Nederland. Ook hebben we een zorgteam dat zich buigt over stemproblematiek. We verzorgen sessies met stem massage, bubbelen en vernevelen en de Vocal release voor als je het maximale uit jouw lichaam en stem wil halen. Wat kunnen wij voor jou doen?? www.vocalcenter.nl