Er wordt meegedacht door de heren van Behage en men is zeer flexibel. Niets dan lof!
Het is de 3e keer dat ik van hun service gebruik heb gemaakt en je kunt de verhuizing goed toevertrouwen. Ze denken goed met je mee, en dat is makkelijk samenwerken wanneer je druk bent met kleine kinderen of andere zaken wanneer je niet 100% aandacht hebt zelf voor alle details. Ze ontzorgen totaal en zorgen goed voor je spullen en je huis. Ook goede inpak en handyman service Kortom een aanrader en zoek niet verder!
Deskundig, komen afspraken na, professioneel en zeer klantvriendelijk
Niets is te gek, alles netjes en heel verplaatst. Piano naar de 1e verdieping geen probleem. Aardige en vrolijke mannen. Kortom die wil je hebben voor je move.
Het was fijn dat we te maken hadden met zulke fijne en zeer ervaren verhuizers.
Ze zijn heel erg meedenkend, behulpzaam, vriendlijk en profesioneel.
Het was fijn verhuizen met dit familiebedrijf. Een uitstekende service, vriendelijke mannen die supergoed op elkaar ingespeeld zijn. Het ging heel vlot, en wat hebben ze hard gewerkt. Zo fijn dat je bed klaar stond, kasten uit- en in elkaar, en de wasmachine en droger stonden gebruiksklaar. Alle dozen ook handig neergezet zodat je overal bij kon. Kortom, helemaal top.
Twee keer gebruikt gemaakt van de diensten van Behage verhuizers en beide keren is de verhuizing prima verlopen! Verder: . Duidelijke offerte, zonder onverwachtte kosten achteraf . Goede prijs/kwaliteit verhouding . Prima communicatie. . Uitermate vriendelijk personeel, dat meedenkt
De verhuizing is tot nu toe keurig en volgens afspraak verlopen, straks moet alles weer naar mijn nieuwe appartement gebracht worden.
Nu voor de derde keer weer top mannen!
Wederom goede samenwerking en service. Vriendelijk meewerkend en probleemoplossende medewerkers Super.
Misverstand omtrent datum mijnerzijds werd fantastisch opgevangen
Wij kunnen iedereen Behage aanraden, over een jaar verhuizen we weer en doen dit weer met Behage!
De mannen van Behage geven je echt een goed gevoel. Geen stress, goed voorbereid. Zorgvuldig met je spullen
Jullie hebben het goed gedaan.
Na eerder prettige ervaring (alweer lang geleden) had ik Behage benaderd voor de verhuizing en tijdelijke berging van mijn inboedel, in verband met een renovatie. De communicatie vooraf was helder en offerte met een scherpe prijs. Er werd in het hele proces meegedacht en de verhuizing zelf is vlekkeloos verlopen. Hard werkenden, vriendelijke medewerkers. En flexibel als even iets anders loopt dan verwacht. Ik heb over de hele verhuizing totaal geen zorgen gehad.
Duidelijke communicatie, vriendelijk en bekend met lokale situatie. De verhuizing verliep op rolletjes. Ik zou Behage verhuisbedrijf aan iedereen aanraden.
altijd bereikbaar, ervaren verhuizers zorgvuldig en voorzichtig.
Fijne mensen, goed georganiseerd, flexibel, professioneel!
Zeer prettige en heldere dienstverlening. Vriendelijk, flexibel. Ik kan me niet voorstellen dat verhuizen ooit leuk is, maar met Behage komt het wel heel dicht in de buurt! Ik zou ze aan iedereen aanraden.
Alle lof voor dit professionele bedrijf met fijne en zeer ervaren medewerkers. Mijn man werd 1 dag voor de verhuizing plotseling opgenomen in het ziekenhuis. De firma Behage heeft gewoon een hele grote stap extra gedaan bij de verhuizing en daar zijn wij ze erg dankbaar voor.
Zeer behulpzame mensen, luisteren goed naar de wensen van de klant en handelen daar ook naar. De werknemers hebben een goed gevoel voor humor!
Topverhuizers! Vriendelijk, denken mee, en zijn supersnel.
Heel prettig contact gehad met fa Behage!