altijd goed! bij laatste controle stonden schoenen, welke in de kast stonden, nog in het weggelopen water...................
Vriendelijk bedankt voor de erg mooie beoordeling. Wij staan graag voor u klaar. Alles goed afgelopen met uw schoenen?
ik ben zeer tevreden
Vriendelijk bedankt Ellen voor de erg mooie beoordeling. Wij staan graag voor je klaar.
Beste Hans vriendelijk bedankt voor de erg mooie beoordeling. Wij staan graag voor u klaar.
Een prettige klantgerichte aanpak dus erg persoonlijk. Volmondig aan te bevelen!!!
Beste Jan, vriendelijk bedankt voor de erg mooie beoordeling. Wij staan graag voor u klaar.
Bij "Ervaring met" heb ik gekozen voor "Anders", maar dat moet eigenlijk zijn "Alles"!
Vriendelijk bedankt voor de erg mooie beoordeling. Wij staan graag voor jullie klaar.
Fijne om te lezen dat u tevreden was na onze werkzaamheden. En dat met allemaal 10nen! Onze dank!
Leuk bedrijf, goed bereikbaar en deskundig.
Al 15 jaar zeer tevreden over onderhoud en service c.v.
Dit bedrijf gaat mee met de tijd qua duurzaamheid en energie. Zijn zeer leergierig en brengt dit over naar de klant. Staan altijd open voor ideen en suggesties. Dit bedrijf luistert naar de wensen van de klant en handelt hiernaar, zijn zeer betrokken, dus zeker het aanbevelen waard!!
Prima bedrijf. Goed advies. Fijne mensen om zaken mee te doen.
Wij zijn zeer tevreden over Michorius . Alle installatie werk hebben ze bij ons verzorgd perfect afgehandeld.
Zonnepanelen zijn goed gemonteerd. Gezellige monteurs Perfect systeem, het Enphase
Prettige persoonlijkheid, maakt service persoonlijk
Tot op heden ( de palletkachel is nog niet geplaatst) zeer tevreden.
Goed en keurig bedrijf. Aardige mensen. Vakkundig in velerlei zaken. De houtkachel in de kamer op CV kan mij niet zo bekoren maar dat ligt wsch aan mij, want de kachel doet het verder wel goed. Succes met jullie bedrijf.
Dit betreft verder geen toelichting wij zijn zeer tevreden !!! [email protected]
Gewoon erg goed.
Handelsstraat 9