goed en degelijk
Alle zaken worden deskundig afgehandeld, alle vragen worden be-antwoord en afspraken worden nagekomen. Niet alleen voor de CV maar ook met betrekking tot de badkamer, sanitair en zonnepanelen, alsmede het leveren en plaatsen van de ontharder.
gewoon super bedrijf goeie vakmanschap
PRIMA ADVIES & INSTALLATIE IN 2009 VAN NIEUWE KETEL. ONDERHOUD OP AFGESPROKEN DATA. GELDT OOK VOOR DE IN 2012 GEPLAATSTE WATERONTHARDER.
Jullie nemen de tijd en geven goede informatie, we hadden er een goed gevoel bij. Werken netjes en correct.
geen klachten of negatieve ervaringen
beter kan niet !!!
Prima bedrijf
Gewoon goed.
Goede service en afspraken nakomen.
Wat een top service. Na een correcte duidelijke uitleg over de waterontharder gelijk een datum van installatie besproken. Precies op tijd op afspraak, nette mensen en goed contact gehad via telefoon en mail. Waterontharder werkt goed, we zijn erg tevreden over Michorius... Bedankt nogmaals! Ps, de vrouw des huizes had heerlijke koffie en zelfgebakken cake mmmm
Bij alle kontakten en servece beurten zeer positieve ervaringen
Goeie service en goed bedrijf.
Geen op of aanmerking, altijd accuraat . Zeer tevreden
Snelle service, correct, prima.
Een vakkundig bedrijf wat verstand van zaken heeft op het gebied van cv, badkamers en sanitair, duurzame energie voor ons ideaal want voor al deze zaken een aanspreekpunt.
Handelsstraat 9
7482 GW Haaksbergen