Heel erg bedankt voor de beoordeling. Fijn dat u hier even tijd voor heeft genomen.
Wij willen u hartelijk danken voor uw recensie. En staan graag voor u klaar.
komen afspraken na en direct aanwezig
Wij willen u hartelijk danken voor uw recensie. En staan graag voor u klaar.
Goed advies en goede service
Wij willen u hartelijk danken voor uw recensie. En staan graag voor u klaar.
Goede prijs kwaliteit verhouding. Fijn bedrijf om mee samen te werken
Wij willen u hartelijk danken voor uw recensie. En staan graag voor u klaar.
Zeer goede ervaringen. Afspraken zijn nagekomen
Wij willen u hartelijk danken voor uw recensie. En staan graag voor u klaar.
Perfect bedrijf. Mooi dichtbij en goed en vriendelijk personeel.
Wij willen u hartelijk danken voor uw recensie. En staan graag voor u klaar.
Zeer vriendelijk mailcontact en een super attente servicebeurt gehad (de cv)!
Wij willen u hartelijk danken voor uw recensie. En staan graag voor u klaar.
Wij zijn, zoals altijd, weer top geholpen door Michorius Installatiebedrijf. Bij de verbouwing van ons kantoor werd er, per ongeluk, door de waterleiding getrokken. Dit probleem werd snel en vakkundig opgelost.
Wij willen u hartelijk danken voor uw recensie. En staan graag voor u klaar.
luistert altijd goed naar het probleem,en overlegt altijd
kennis van zaken, komen afspraken na en alles prima afgestemd
pech gehad met kraan, maar super opgelost. foto van kraan opsturen, via app wel erg moeilijk voor 80-jarige.
Zelfs met Pasen was Instalatiebedrijf Michorius bereikbaar en kwamen een lekkage vakkundig repareren.
Perfecte afspraak en deskundigheid ten top. Prima werk.
Waterontharder laten plaatsen. Ter plekke werd nog een betere oplossing aangegeven/bedacht voor de locatie van de waterontharder. Ben er zeer tevreden over.
Honderd procent betrouwbaarheid
al meer dan 40 jaar voor al onze werkzaamheden omtrent verwarming sanitair etc. bedankt voor de prettige samenwerking al deze jaren .Gerard en betty .machinefabriek vrielink bv. en particulier etc. 50 jaar proficiat.
22 jaar oude mastgoot lekte en er moest een nieuw stuk ingezet worden. Snelle afspraak en reparatie van goot. Perfekt uitgevoerd. Oud zink laat zich buitengewoon moeilijk solderen. Toch uitstekend werk. Mijn dank Pascal!!!
Aardige mensen, snelle service. Duidelijk kwa communicatie. Zeker een aanrader
Goede service en vlotte afhandeling
Handelsstraat 9
7482 GW Haaksbergen