Goede en professionele montage !
We zijn in 1974 klant geworden van Hesi. Dit stopte in2009. In 2025 gelukkig weer klant. Bedankt Dhr en mevr Wijnen
Goed voorbereidend gesprek, duidelijke offerte, prima uitgevoerd
Blij dat ik weer een ketel van Hesi heb genomen. Goede en zeer gemotiveerde monteurs.
Hesi is heel correct in het nakomen van de afspraken, zeer kundige medewerkers en ook, wanneer je telefonisch een vraag hebt, wordt dit duidelijk beantwoordt
Netjes airco geplaats zonder rommel achter te laten
We gaan ons derde huurtermijn in en zijn dus al meer dan 30 jaar trouwe klant. Dat doe je normaliter alleen als het een betrouwbare firma is zoals Hesi. Duidelijke afspraken, geregeld onderhoud, snelle en betrouwbare monteurs. Mocht ik het mogen meemaken, dan schrijf ik over 15 jaar graag weer een recensie:-)
Gewoon goed super service. vriendelijk personeel.
Uiteraard word je overspoeld met aanbiedingen voor cv ketels, de ene nog goedkoper dan de andere, maar goede en bekende service en goede monteurs was het voor ons snel gekozen!
Professioneel in alle opzichten, van intake gesprek tot installatie, gewoon perfect.
Vervanging van cv ketel ging gewoon heel netjes en vlot.
Vanaf intake t/m uitvoering zeer professioneel en conform afspraak
Wij in zeer tevreden met de service en duidelijke afhandeling bij de montage van de cv ketel.
alles prima gelaufen
Mijn ketel werd voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt gereinigd en weer gereed gemaakt voor het volgende jaar. Monteur schatte in dat de pomp nog goed was, alleen bleef deze herhaaldelijk pompen. Na een belletje was de pomp zeer snel en correct vervangen.
Goeie ontvangst Goed uitgevoerd. Alles goed uit gelegd. Netjes achter gelaten.
Beste Gerloe Debie, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Mijn oude CV ketel begaf het in de week dat het flink vroor. Hesi gebeld voor advies, voor het huren van een nieuwe. Afspraak met adviseur gemaakt. Zou 3 weken duren. Enkele uren daarna belde de klantservice op dat er een plek was vrij gekomen en de adviseur de dag erna kon komen. Hij heeft alles goed bekeken en de opties met me doorgenomen. Duidelijk verhaal en meteen een berekening. 3 dagen later, 2 monteurs in huis voor het plaatsen van een nieuwe CV ketel. En gratis mooie thermostaat erbij. Kan niet anders zeggen dan TOP service! Heel blij mee.
Beste Leonie, Wat een mooie review, dank u wel! We zijn blij dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening en hopen u nog lang van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Zie boven
Beste Mike, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Goed werk geleverd en de mannen waren zeer vriendelijk en snel gewerkt.
Beste Wiel, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Vervangen van cv ketel. Nemen ruim van tevoren contact op. Maken een voor mij passend afspraak. Monteurs komen op tijd. Leveren prima en netjes werk op. Geven uitgebreid uitleg over nieuwe thermostaat en checken alles op juiste werking. Top werk
Beste Fred, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Men heeft prima werk afgeleverd. Netjes gewerkt.
Beste klant, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Dank u wel voor uw geweldige beoordeling. Wij zijn er voor u! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
De montage was in 1 dag gedaan, helaas was er wel een behoorlijke smeerboel achter gelaten. De volledige vloer van de kelder was gecoat in een stinkende bruine drap, ook de trap naar boven en de gang naar buiten zaten goed onder door de voetstappen van de monteurs. Daarnaast was de condenspomp niet goed aangesloten on kon een dag later al een andere monteur komen kijken.
Beste Erik, Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de montage niet naar verwachting is verlopen en dat er vuil is achtergelaten. Dit is uiteraard niet de service die wij willen leveren. We zullen zeker met de desbetreffende monteur bespreken wat er mis is gegaan, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Is er een probleem dat wordt het meestal op de dag zelf al opgelost. Het klinkt of we ze vaak nodig hebben maar in de 20 jaar dat wij bij Hesi klant zijn (zonder veel problemen) kan ik niet anders zeggen dat het een top bedrijf is.
Beste Es, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Dank u wel voor uw geweldige beoordeling. Wij zijn er voor u! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Begin 2025 nieuwe CV ketel gekregen van HESI. Alles zoals afgesproken. Fijn dat ze met je meedenken en goed advies geven. Ik was positief verrast over de snelle installatie. Keurig werk geleverd! Hopelijk is de onderhoudsservice de komende jaren ook zo goed!
Beste Rene, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
We huren al meer dan 30 jaar een combiketel bij Hesi met volle tevredenheid. Na afloop van een huurperiode lieten we een nieuwe combiketel plaatsen die we nu gekocht hebben, in combinatie met een onderhoudscontract. We zijn zeer tevreden tot nu toe met de plaatsing, het vriendelijke en deskundige personeel.
Beste Eugene, Bedankt voor uw review en het jarenlange vertrouwen! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.