Vanaf de aanvraag via internet, via het gesprek thuis over de beste opties tot aan de montage was alles snel en netjes geregeld. De installatie ging vlotjes en alles werkt perfect.
Beste John, Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste Rob, Bedankt voor deze uitstekende beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Ze waren iets, een half uur, te vroeg. Maar de werklui hebben uitstekend gewerkt. Ze waren vriendelijk en waren snel klaar.
Beste Anita, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
We zijn heel tevreden over de verkoper en de monteurs. De monteurs Daniël en Dylano hebben heel netjes en secuur gewerkt.
Beste Funs, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
De monteur heeft de ketel schoongemaakt en op mankementen gecontroleerd. Ik heb niet naast hem gestaan......! Heeft mij verteld dat èèn onderdeel t z.t vervangen zou moeten worden. Dat moest de volgende dag onmiddelijk gebeuren aangezien dat onderdeel goed lekte Dus zijn advies was oké.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Het betreft installatie van CV ketel en nieuwe thermostaat. Vriendelijke en gemotiveerde monteurs. Alles mooi afgedekt en weer mooi opgeruimd.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor deze prima review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Vriendelijk personeel, werken netjes Heel tevreden
Beste Patrick, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Erg goed
Beste Jack, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
wij hebben ketel zonnepannelen en airco van hun
Beste Hermien, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Ob PV-Anlage, Stromspeicher oder Heizung wir wurden immer sehr gut beraten und die ausgeführten Arbeiten sind sehr zu unserer Zufriedenheit ausgeführt worden. Immer wieder gern. Wir sind begeistert von Hesi. Vielen Dank Familie Ludwig aus Kerkrade
Hallo Olaf, vielen Dank für diese sehr gute Bewertung, das freut uns! Mit freundlichen Grüßen Ihr Hesi-team
Heel vriendelijk en goede service
Beste Brigitte, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Vanaf de melding dat ik een nieuwe cvketel kon krijgen totdat hij geïnstalleerd was, was de service goed. Fijne uitleg over de kosten en de service door de vriendelijke medw. Ik heb goede uitleg gekregen over de werking vd ketel en de thermostaat door de monteurs. Fijne en vriendelijke medewerkers. Ze hebben netjes gewerkt en alles netjes opgeruimd.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Vriendelijk personeel, altijd goed te woord gestaan en netjes gewerkt!
Beste Jeannette, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
De medewerkers waren vriendelijk, alles netjes opgeruimd, duidelijk en niet gehaast bij tekst en uitleg van te voren en achteraf.
Beste A.J. van Rijn-Pinckaers, Bedankt voor de uitstekende beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Door omstandigheden (Defecte boiler) gedwongen op zeer korte termijn een combi-ketel aan te schaffen. Hesi kon hier perfect aan voldoen. Tekst en uitleg waren goed. De montage: UITSTEKEND!!
Beste John, Bedankt voor deze uitstekende beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Zowel het intake-gesprek als de plaatsing van de cv-ketel verliepen erg goed. Ik ben tevreden.
Beste Chris, Bedankt voor de prima beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goed geholpen.
Beste heer/mevrouw Bindels, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Bij de aanleg van mijn digitale thermostaat ontstond een probleem. Mijn telefoon reageerde niet correct. De monteur gaf aan dat hij dit nog niet had meegemaakt. Hij gaf aan dit niet te kunnen oplossen. Ik moest nadrukkelijk vragen om contact op te nemen met de zaak om te zoeken naar een “nerd” om mijn probleem op te lossen. Gelukkig was die “nerd” aanwezig.
Beste Jos, Bedankt voor uw eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet helemaal vlekkeloos is verlopen. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn als er onverwachte problemen ontstaan, en we waarderen uw geduld terwijl we naar een oplossing zochten. We zijn blij dat het probleem uiteindelijk is opgelost door onze collega. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goeie vakman
Beste Kenneth, Bedankt voor deze top beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Vanaf Advies gesprek t/m klaar zeer professioneel met goede communicatie. Netjes opgeleverd.
Beste Hans, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Na snelle en duidelijke uitleg van het bedrijf en producten een verwarmingsketel laten plaatsen Goed geïnstalleerd en op afspraak duidelijke nazorg als het nog zou zijn maar dit hebben we niet nodig gehad alles functioneert naar behoren
Beste Mario, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Tevreden
Beste Harald, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Von der Bestellung bis zum Einbau der neuen Brennwerttherme ist alles nach unserer vollsten Zufriedenheit verlaufen und wir werden Hesi auf jeden Fall weiterempfehlen
Hallo Ursula, vielen Dank für die sehr gute Bewertung, das freut uns! Mit freundlichen Grüßen Ihr Hesi-team
Hesi denkt met u mee en doen wat ze afgesproken hebben. Vooral de communicatie valt op: die is namelijk prima! Zeer vriendelijke en deskundige mensen gesproken. Prettige samenwerking met het montageteam gehad. Kortom: een zeer tevreden klant.
Beste Ludi, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Duidelijk en eerlijk advies gesprek gehad, vrij snel montage van nieuwe CV ketel. Ketel wordt netjes gemonteerd en afgewerkt, geen probleem voor monteurs om extra werk te doen. Werk waar ze voor komen doen ze goed. Verbeteringen, duidelijk afspreken hoe betaald moet worden, blijkt vis machtiging te moeten ipv op rekening. Hier is niet over gesproken. En voor de monteurs, rokers ruim je peuken op, ook als je buiten rookt.
Beste Piet, Bedankt voor de goede beoordeling. Het verbeterpunt over de betaling zullen we intern gaan bespreken. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Koperslag 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, zonneboiler, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.