Professioneel gedrag van de mensen
Beste Wiel, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Wir sind sehr zufrieden mit unserer neuen Heizungsanlage. Im Beratungsgespräch haben mir lediglich ein paar Kleinigkeiten des Vertrages gefehlt. Den Vertrag sollte man sich vor Unterzeichnung sehr gut ansehen, da nicht alles genau erläutert wird. Die Montage war sehr zufriedenstellend und es wurde sehr sauber gearbeitet und alles genaustens erklärt. Wir würden Hesi weiterempfehlen.
Hallo Kevin, vielen Dank für diese sehr gute Bewertung, das freut uns! Mit freundlichen Grüßen Ihr Hesi-team
Vriendelijk in omgang. Niet neerbuigend ivm ontbreken kennis van de klant. Duidelijke uitleg en toezegging te monitoren. Vervolgens ook steeds middels een telefoontje terugkoppeling en vraag of de klant nu tevreden is.
Beste Hanny, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
uiteindelijk alles prima verlopen.
Beste Theo, Bedankt voor de prima beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goed werk geleverd.
Beste Emile, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
De werkzaamheden zijn heel goed en netjes uitgevoerd door 2 heel fijne medewerkers. Ook werd alles net opgeruimd. Wij waren ook blij met het meedenken van jullie medewerkers.
Beste Ed, Bedankt voor deze top beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Na tel. contact afspraak gemaakt. Tijdens bezoek thuis duidelijke uitleg gekregen van verschillende mogelijkheden zonder opdringerig te zijn. Direct een afspraak gemaakt en op een nette manier een nieuwe ketel geplaatst. Zeer tevreden met de montage en de bijbehorende uitleg van de nieuwe ketel. Fijn zaken doen met Hesi. Gr, de hr. en mevr. Crijns
Beste Hub, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Serieuze offerte met goede uitleg. Duidelijke afspraken die worden nagekomen.
Beste JMP, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Uitstekende service en vriendelijke monteurs van Hesi
Beste Danny, Bedankt voor deze top beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
het waren zeer kundige monteurs.ze waren heel fatsoenlijk en werken heel goed.ze leverden een heel goed product af maar dat wist ik al ze hebben bij mij ook zonnepanelen geleverd.hesi is een zeer goed bedrijf.deze firma is aan te bevelen
Beste Ger, Bedankt voor de zeer goede beoordeling en het aanbevelen! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Contact opgenomen met Hesi om ter plekke te komen kijken voor plaatsen nieuwe cv ketel. Tijdens bezoek van adviseur Hesi meteen offerte ontvangen voor nieuwe cv ketel. Vervolgens gebeld geworden voor datum in te plannen plaatsen cv ketel. Hesi is afspraken correct nagekomen. Monteurs keurig, vriendelijk, netjes en na tevredenheid gewerkt. Monteurs hadden ook kennis van zaken. Adviseur ook vriendelijk en correct. Mensen aan telefoon van Hesi ook vriendelijk. Cv werkt prima. Dus eindoordeel helemaal tevreden met Hesi.
Beste Rob, Bedankt voor de zeer goede en uitgebreide beoordeling. Hier hechten wij heel veel waarde aan. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
De nieuwe ketel, thermostaat en de mechanische ventilatie werden netjes opgeleverd, dus geen slingerende verpakkingsmaterialen. De jongens werkte secuur en door. De uitleg van de thermostaat en ketel mocht voor mijn wel iets langzamer, nu werd er snel door een menu heen gegaan. Je ontvangt wel een boekje, maar zien is beter als lezen.
Beste Marleen, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Mocht u nog meer uitleg over de thermostaat nodig hebben kunt u te allen tijde telefonisch contact met ons opnemen: 045-5412220. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Hesi hat uns innerhalb von zwei Wochen eine neue Heizungsanlage eingebaut. Saubere Arbeit an einem Tag. Die Monteure waren allerdings heilfroh, dass ich Niederländisch spreche :)
Hallo Herr/Frau Ulrich, vielen Dank für diese sehr gute Bewertung, das freut uns! Mit freundlichen Grüßen Ihr Hesi-team
We zijn zeer tevreden, omdat we precies hetgeen hebben gekregen wat we nodig hadden. Vanaf het advies verkoop gesprek waar onze wensen werden vertaald in een passende offerte naar een keurige uitvoering.
Beste Dick, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
NVT
Beste M.J. Ubaghs, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Fijne samenwerking, gezamenlijk naar oplossingen zoeken i.p.v. naar problemen. Overzichtelijkheid over de uit te voeren werkzaamheden en duidelijke afspraken. De werkplek werd schoon achtergelaten.
Beste Wiel, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goed en kundig werk afgeleverd mo natuursteen kundig en beleefd
Beste Wim, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Nette montage,vriendelijke monteurs,alles correct opgeruimd. Pluimpje
Beste Paul, Bedankt voor de uitstekende review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Fijne samenwerking.
Beste Marijke, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
De installatie is naar tevredenheid verlopen.
Beste heer/mevrouw Schmitz, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Perfecte service.
Beste Ton, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Vriendelijke monteurs. Alles werkt zoals het werken moet.
Beste Ernest, Bedankt voor de uitstekende beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
De jongens kwamen op tij en hebben netjes gewerkt. Binnen een paar uurtjes liep de airco al. Toppie
Beste Jo, Bedankt voor deze top review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste Ron, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Helemaal goed
Beste Paula, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Koperslag 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, zonneboiler, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.