Ik krijg dit nu weer. Heb het deze week ook al ingevuld
Beste Felix, Bedankt voor de uitstekende beoordeling. Waarschijnlijk is uw eerste beoordeling niet ontvangen door Klantenvertellen. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Niets op aan te merken
Beste Theo, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Alles was zoals in het boek. Het team werkte zeer snel, professioneel en bij vertrek werd alles netjes en schoon achtergelaten. Ik was erg tevreden.
Beste Ignat, Bedankt voor deze zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Je kunt van alles vragen en je krijgt altijd een rustig antwoord
Beste Jos, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Een genot om de uitvoering te zien
Beste Jan, Bedankt voor deze zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Bij ons werd de oude cv-ketel vervangen en moest er een rookgasafvoer door de schoorsteen aangelegd worden. De mannen van Hesi waren zeer vriendelijk en zeer professioneel in hun werkzaamheden. Ze hebben verschillende aanpassingen gedaan bij het plaatsen van de ketel en alles zeer netjes afgewerkt. Ook het koppelen van de warmtepompboiler is zeer vakkundig gebeurt. Ik persoonlijk raad Hesi zeker aan wij zijn meer als tevreden.
Beste Erik, Bedankt voor de zeer goede beoordeling en het aanbevelen! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Zeer snelle en vriendelijke afhandeling en getuigend van kennis
Beste Frans, Bedankt voor deze uitstekende beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Fijn 1e gesprek gehad over de mogelijkheden, goede uitleg. Plaatsen ging goed en alles werd goed afgedekt en schoongemaakt achteraf en duidelijke uitleg.
Beste Sven, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goed gewerkt en heel vriendelijk personeel. Hebben alles netjes achter gelaten.
Beste Marian, Bedankt voor deze zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Ik omschrijf het als goed.
Beste Pablo, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
CV ketel laten plaatsen. Gutes Gespräch, Wunschtermin wie vereinbart. Montage hat 4.5h ohne Probleme gedauert.
Beste Dorit, Bedankt voor deze uitstekende review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Zeker aan te bevelen
Beste Pierre, Bedankt voor deze zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
De installatie van de nieuwe ketel is gewoon perfect verlopen. Één van de twee medewerkers hebben we om 8:00 bij aanvang van de werkzaamheden gezien en daarna pas weer om 14:00, bij beeindiging vd werkzaamheden gezien. De andere medewerker ondersteunde zijn collega prima. Beiden gunden zich niet de tijd voor een kopje koffie of iets fris door ons aangeboden. Keurige medewerkers die netjes werkten. Er werd ook een goede instructie verzorgd van de thermostaat en het minimale onderhoud aan de ketel (indien nodig een beetje water bijvullen). We hebben geen verrassingen ervaren vanaf het adviesgesprek t/m de oplevering en factuur.
Beste Frank, Bedankt voor deze uitstekende en uitgebreide beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Wij zijn blij verrast door de uitstekende en snelle service. Professionals en zeer nette uitvoering van de werkzaamheden. Goede uitleg van alles wat er gedaan wordt. Top !
Beste Frank, Bedankt voor deze uitstekende review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Nadat onze oude CV ketel kuren gaf snel een offertegesprek gekregen voor een nieuwe. Direct een montage afspraak geregeld en niet lang hoeven wachten. De montage van de nieuwe ketel ging vlot en kundig. Wij zijn zeer tevreden over de service en de nieuwe CV ketel.
Beste Marcel, Bedankt voor deze uitstekende beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Erg fijne service van adviesgesprek tot aan montages.
Beste San, Bedankt voor deze zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Alles netjes afgewerkt
Beste heer/mevrouw Gerrist, Bedankt voor deze top beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Zeer tevreden.. duidelijke uitleg
Beste Jolanda, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goede service, vriendelijke bekwame monteurs.
Beste Jose, Bedankt voor de zeer goede beoordeling en het jarenlange vertrouwen! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goed advies en reële uitleg !!
Beste Leo, Bedankt voor deze zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
In deze evaluatie wordt enkel de service geevalueerd en niet het product. Dat schept een verkeerd beeld. De service was erg goed, maar ik merk helaas toch wel verschil met mijn vorige cv ketel. Het duurt enorm lang voor mijn water warm is en het is niet mogelijk om met een lage druk warm water te krijgen. Dit is erg vervelend met het in bad doen van mijn klein kindje. Er werd aangegeven dat de nieuwe cv ketel hetzelfde zou functioneren als mijn huidige. Dit is helaas niet het geval. De service daarentegen is wel erg goed.
Beste Britt, Bedankt voor de beoordeling. Wij waarderen de feedback. Het spijt ons te horen dat de nieuwe cv-ketel niet aan jouw verwachtingen voldoet. Graag wil ik je vragen om met onze technische afdeling contact op te nemen (045-5412220). Het probleem is in veel gevallen te verhelpen met een aanpassing van de instellingen. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Snelle en correcte communicatie , vriendelijke en profesionele medewerkers , duidelijke uitleg !
Beste Frans, Bedankt voor deze top beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Degelijk bedrijf. Aanrader
Beste Martin, Bedankt voor deze super beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Mijn ervaring was uitstekend, alles netjes achter gelaten. O
Beste Mia, Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Vriendelijke monteurs, netjes gewerkt. Alles volgens afspraak gemaakt. Vragen netjes en vriendelijk beantwoord. Tevreden
Beste Petra, Bedankt voor de uitstekende beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.