Ons vorige ketelservice bedrijf liet ons keer op keer in de steek. Wij gingen op zoek naar een nieuwe en kwamen uit bij Hesi. We werden vanaf het eerste moment vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. De gesprekken waren duidelijk en transparant. Ook kon er vrij snel een afspraak gemaakt worden voor de montage van onze nieuwe ketel en mechanische afzuiging. Alleen maar lof voor de wijze waarop Hesi met haar klanten om gaat!
Altijd snel Iemand aan de lijn als er gebeld moet worden. Ze zijn transparant en helder en afspraken zijn vlug gemaakt. Deze worden vervolgens vakbekwaam uitgevoerd. Al jaren, net als veel kennissen, een zeer tevreden klant.
Beste Rob, Bedankt voor de zeer goede beoordeling en het jarenlange vertrouwen in Hesi! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Mijn ervaring met hesi is heel. Monteurs waren heel vriendelijk en ervaren. Dus gewoon top houden zo.
Beste Karel, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Direct op behoefte ingegaan en aansluitend juiste offerte. Top Montageteam -uitvoering helemaal volgens afspraak
Beste Jos, Bedankt voor de top beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Ze wisten wat ze moeten doen
Beste Leo, Bedankt voor de pluim en de uitstekende beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Op de site wordt geadverteerd met een cv-ketel spoedplaatsing zonder extra kosten. Dit was echter niet het geval en voor ons dus een onverwachtse tegenvaller! Voor de rest alles top!
Beste René, Bedankt voor de goede beoordeling! Voor het plaatsen van een spoedketel worden geen extra spoedkosten in rekening gebracht. De extra kosten waarnaar u verwijst zijn de installatiekosten. Deze vallen buiten de huurprijs en worden bij meerwerk ook bij reguliere plaatsingen apart berekend. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Duidelijke uitleg naar mogelijkheden. Had niet het idee, dat me iets werd opgedrongen. Eerlijk advies. Bij onduidelijkheden werd tijd genomen om het nogmaals uit te leggen en het proces te doorlopen, zowel financieel en betreffende uitvoering.
Beste Luc, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Na een aantal weken van problemen met onze cv die ons telkens weer in de steek liet (net als je wil gaan douchen dat ie dan uitviel bijv.),hadden we er schoon genoeg van.Daar we Hesi in het verleden ook al eens gebeld hadden voor een cv storing en geen klant van hen waren,kwam er toen ook al binnen 24 uur een monteur langs.Dus de keuze was snel gemaakt.Na telefonisch contact al snel een afspraak met de adviseur die met ons samen een goed adviesgespek had over welke cv en opties er waren in verband met het plaatsen van de afvoer. Montage team was gewoon super,ze hebben netjes gewerkt,zeer professioneel,gewoon aardige jongens.Ook de administratiemedewerkster niet te vergeten vriendelijk en correct.Kortom Hesi TOP TEAM...
Beste Diana, Bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide en uitstekende beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Altijd zo snel mogelijk ter plekke als er een probleem is. Er wordt uitstekend en deskundig advies gegeven.
Beste Jan, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Op vrijdag gebeld, op maandag gesprek, op woensdag een nieuwe ketel.
Beste Veronique, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Prettig advies gesprek, duidelijke uitleg en goed advies. Nette, vriendelijke installatie monteurs die zorgvuldig te werk zijn gegaan.
Beste Sandy, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Tip
Beste heer/mevrouw Bachmann, Bedankt voor de top review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Alles conform afspraak. Montage door kundig en vriendelijk personeel. Netjes gewerkt. Duidelijke uitleg. Dag erna al een mankement (geen warm water). Storingsdienst gebeld. Snel tp en opgelost. Dik tevreden!.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor de super beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Prima bedrijf, alle afspraken tot volle tevredenheid uitgevoerd door Hesi !!
Beste Jo, Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Kan niet meer melden dat ik al jaren op een correcte en professionele wijze geholpen ben door de monteurs van Hesi.
Beste Pascal, Bedankt voor de top beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Had in mijn vorige woning ook een ketel van Hesi.
Beste Julius, Bedankt voor de zeer goede beoordeling en het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
heel kundig heel vriendelijk hele aardige mensen
Beste heer/mevrouw Cordewener, Bedankt voor de uitstekende beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Super en schoon gewerkt
Beste Ron, Bedankt voor de super beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Zoals gebruikelijk vakkundig geplaatste nieuwe CV ketel. Helaas de dag erna lekkage maar ook dat werd uiteindelijk goed opgelost.
Beste Gian, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goede service zoals ik van hesi gewend ben
Beste Jacques, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Zowel het advies en de uitvoering en de aftersale zijn correct en betrouwbaar en klantvriendelijk. Een echte aanrader is Hesi.
Beste René, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Zeer tevreden.
Beste Ria, Bedankt voor de uitstekende beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
heel goed vriendelijk personeel goede service
Alles wordt correct en snel afgehandeld. Zeer tevreden over alles.
Beste Els, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Vriendelijk personeel. Snel en goed geholpen.
Beste Esther, Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.