Het begon al bij het maken van de aanbieding. Hesi was het enige bedrijf dat snel een aanbieding maakte, 2 andere mogelijke leveranciers hebben niet eens de moeite genomen en daarbij was er een die het presteerde om op te bellen in verband met muurisolatie, waar het niet over ging uiteraard. Maar ook van die partij niets gehoord. Het gesprek met de adviseur verliep vlotjes en er werd meteen een beslissing genomen. Installatie was ook perfect geregeld. De werkzaamheden werden netjes uitgevoerd en de installateurs leverden goed werk af. Alles bij elkaar professioneel werk van a tot z !
Beste Rob, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent. We staan altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Fijne en goede monteurs en zeer kundig.
Beste Jan, Dank u wel voor uw mooie woorden! We geven uw complimenten door aan onze monteurs. Dat zullen ze zeker waarderen! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
We kregen een nieuwe verwarmingsketel er werd perfect meegedacht. Ook nieuwe thermostaat. Al jaren super tevreden klant.
Beste Jolanda, Bedankt voor de zeer goede review en het jarenlange vertrouwen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Goeden service zeer tevreden
Originele beoordeling
Goeden service zeer tevreden
Netjes te woord gestaan, afspraken werden nagekomen. Er werd tijdens de montage heel netjes gewerkt door professionele en vriendelijke mannen. Ik zal Hesi aan iedereen aanbevelen. Kan er werkelijk niets negatiefs over zeggen. Toen de oude ketel nog hing 2x een storing gehad in het weekend. Ook hierbij goed en adequaat geholpen.
Beste Sabine, Dank u wel voor uw mooie woorden! We geven uw complimenten door aan onze monteur. Dat zal hij zeker waarderen! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Goed en netjes en kundig gewerkt,
Beste Brigitte en Andy, Dank u wel voor uw beoordeling! Uw feedback wordt enorm gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Alles verliep prima vanaf eerste contact tot levering
Beste Jo, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Professionele, vriendelijke adviseur en montagemedewerkers
Beste Maroeska, Bedankt voor deze top review! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Prijs afgesproken, achteraf weet niemand meer wat de bedoeling is. Montage is matig, kwam een nieuweling bij die niets wist. Ik heb het bedrag maar voldaan, maar is niet hoe het afgesproken was.
Beste Rowdy, Jammer om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Wij hechten veel waarde aan transparante afspraken en kwalitatieve service. Intern hebben we dit onderzocht, maar we hebben geen bijzonderheden kunnen vinden. Daarnaast hebben we meerdere keren geprobeerd contact met u op te nemen om dit samen te bespreken, maar helaas zonder succes. We gaan graag alsnog met u in gesprek om te kijken hoe we dit kunnen oplossen. U kunt ons bereiken via 045-5412220. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Nogmaals goed en netjes gewerkt
Beste Ron, Bedankt voor de uitstekende beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Uitvoering zoals afgesproken
Beste Wim, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Gesprek over kopen of huren een fijne en duidelijk Gesprek gehad goede informatie Zeer tevreden
Beste Rob, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
De mensen buiten maken meestal de zaak. Dus wat ons betreft is Hesi oké. Ze zijn vlot en netjes te werk gegaan en nog eens erg vriendelijk bovendien.
Beste Georges, Dank u wel voor de mooie woorden! We geven de complimenten door aan onze monteurs. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Alles goed en conform opgave uitgevoerd
Beste Joe, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Zijn al 40 jaar huurder bij Hesi. Altijd een correct bedrijf. Dit geldt ook voor de monteurs.
Beste Ray, Bedankt voor uw vertrouwen en mooie woorden! We waarderen het enorm dat u al 40 jaar bij Hesi huurt. Onze monteurs en ons team staan altijd klaar om u de beste service te bieden! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Bestaande cv ketel kapot, afspraak gemaakt voor een huurketel. Nieuwe ketel binnen enkele dagen na afsluiten huurcontract geplaatst.
Had problemen met oude cv ketel binnen een week van advies gesprek aan huis gepland tot montage ivm enige spoed bij kwam kijken ivm defecte cv. Maar alsnog zeer snel geholpen.
Beste Robin, Bedankt voor de positieve feedback! Jouw tevredenheid is onze grootste motivatie! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Netjes en functioneel geplaatst. Correcte verwerking van de opdr
Beste Roger, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Betrouwbaar en vriendelijke en behulpzame monteurs
Beste Annelies, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
3 monteurs op 1 dag met 3 verschillende meningen.
Beste Ine, Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn als er verschillende inzichten worden gegeven, zeker bij een ketel die storingen blijft vertonen. Uiteindelijk hebben we in overleg besloten om de cv-ketel te vervangen, zodat u weer kunt rekenen op een betrouwbare oplossing. Aangezien we tot op heden niets van u hebben vernomen, gaan we ervan uit dat de ketel naar behoren werkt. Mocht u toch nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Snel, informatief en meedekend.
Beste Ab, Bedankt voor deze top beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Zeer tevreden met montage nieuwe cv-ketel; netjes gewerkt. Afhandeling kleine lekkage zeer accuraat; na onze melding zelfde dag nog verholpen. Eindelijk een bedrijf gevonden dat de afspraken wel netjes nakomt en service hoog in het vaandel heeft staan.
Beste Peter, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Bedankt voor de geweldige beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Goed en ervaren adviseur, en snelle en ervaren installatie monteurs
Beste Jan, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Nvt
Beste Janco, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Vriendelijke en goede service en uitleg
Beste John, Bedankt voor de perfecte beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.