op advies van Verstegen i.p.v. fijnbezaagde vuren delen fijngeschaafde delen gekocht voor het maken van een zichtwerk plafond. Volgens Verstegen een alternatief wat mooier zou tonen. In de praktijk zijn het geschaafde planken welke door nabewerking opgeruwd worden. Met het opruwen ontstaat er geen egale maar op veel plaatsen een erg beschadigde houtstructuur. Ook de kwaliteit van het vurenhout is zéér zéér matig. planken niet maatvast, zeer veel kwast en noest en trekken teveel. Na Verstegen op bovenstaande te hebben aangesproken enkel een reactie dat dit altijd zo is.
goed bedrijf, kan lastig zijn werknemers te vinden ze zijn slecht herkenbaar bedrijf kleding zou fijn zijn
ruim assortiment, afspraken goed nakomen, gunstige prijs/kwaliteit verhouding. soms wat langere wachttijd bij afhalen materialen.
Geweldig bedrijf met geweldig personeel!
Supper bedrijf aardige mensen behulpzaam wat se beloven doen ze
Er word mee na gedacht en problemen worden heel simpel in overleg goed opgelost.TOP
Goed bedrijf. Amicale sfeer en scherpe prijzen Ben er zeer tevreden over
Goed in prijs / kwaliteit / meedenken voor mij al 23 jaar lang Bedankt al het personeel van Verstegen. Groeten Frank Voets
EEN BEDRIJF NAAR MIJN HART, top!!
Goed bedrijf met goeie prijzen en kwaliteit. Klanten helpen met laden van de materialen gaat iets minder goed. Toch haal ik er altijd de spullen die ik nodig heb.
leveringen voor diverse verbouwingen en nieuwbouw
ZEER TEVREDEN
Goed, vertrouwd en gemoedelijk bedrijf!
Al 40 jaar klant, moet nog een beetje aan de jeugd wennen maar dat lukt wel.
Vinkelsestraat 11
5384SB Heesch