Hele prettige ervaring. Goed werk verricht. Ivm plissé top down gordijn die er hangen later afspraak gemaakt e.e.a. aanpassen. Tot volle tevredenheid ook uitgevoerd.
Een firma waar je van op aan kunt, ze weten waar ze mee bezig zijn.
We zijn netjes en klantvriendelijk geholpen in winkel en ook bij de meneer voor het opmeten en monteren. Gaven goed advies. We wisten zelf al goed wat we wilden hebben. We hadden geluk dat we dezelfde gordijnen konden krijgen, die we al een jaar geleden gekocht hadden voor een ander ruimte. Deze gingen uit de collectie en er was gelukkig nog genoeg stof over voor ons. Hier kregen we ook nog korting over.
Tisaco Bouwen & Wonen biedt veel mogelijkheden. Voor elk wat wils. De ontvangst en het verkoopgesprek waren erg prettig en duidelijk. Duidelijke communicatie en facturatie. De monteurs hebben alles naar behoren afgeleverd en gemonteerd. De duette-shades voldoen naar verwachting.
Snel en deskundig
Zijn een aantal keren aan huis geweest, ook in de winkel goed en geduldig geadviseerd
Prima afspraken die nagekomen worden
Alle werkzaamheden zijn super uitgevoerd.
Hordeur geplaatst
We zijn zeer tevreden met ons nieuwe plissé gordijn! In de winkel werden we goed geadviseerd. Alle afspraken werden meteen nagekomen. De levering was heel snel. En de montage verliep ook heel snel en goed.
Zeer vriendelijke medewerkers, die echt meedenken en oplossingen aandragen. Mooie vloer, snel en vakkundig gelegd.
Vanaf de eerste dag een goed gevoel bij Tisaco. Medewerkers nemen de tijd om te adviseren. De mannen die de vloer kwamen leggen zijn een aantal keren bij ons thuis geweest om te meten en te kijken naar de mogelijkheden. Daarna verschillende offertes gekregen. Een afspraak voor het leggen was snel gemaakt. Door de drukte was er een wachttijd van drie maanden. Maar dat gaf ons de gelegenheid om alles rustig uit te ruimen. De mannen hebben in vier dagen een schitterende PVC visgraat vloer gelegd. Echt vakmanschap.
Kan ik iedereen aanbevelen
Deur ziet er mooi en goed afgewerkt uit. Alles werd netjes opgeruimd en meegenomen. Ben heel erg tevreden, bedankt nog.
Nadat het offertetraject niet helemaal vloeiend was verlopen, is Tisaco ons met een goede oplossing tegemoet gekomen. Plaatsing en afwerking netjes. Vriendelijk personeel.
alles in tot in de puntjes verzorgd en gemaakt wij zijn 100 % tevreden met de pvc vloer
Goeie klantgerichte uitleg gekregen bij hun op de zaak over hun producten. Uitvoering, communicatie, advies,
Klantvriendelijk en tevens ook een goede nazorg.
Het contact is zeer aangenaam een fijne begeleiding en een zeer grote keuze in artikelen.
Zeer tevreden. Ze hebben alle beloftes waargemaakt.
De stylistes van Tisaco luisteren naar de wensen van ons als klant en geven een advies op maat! Wij zijn heel erg tevreden over de keuze en de afhandeling. Betrouwbaarheid, deskundigheid en klantvriendelijkheid zijn begrippen die passen bij Tisaco. Een absolute aanrader!
Uitstekende service
geweldig tevreden over het hele traject...!
De beste zaak in deze regio op het gebied van interieurverfraaïng.
Daelderweg 31
6361 HK Nuth
Tisaco Bouwen & Wonen is een gevestigde naam als het gaat om bouwen en wonen. Al meer dan vijftig jaar realiseren wij kleine en grote verbouwingen voor bedrijven en particulieren. Elke project start bij Tisaco met een gesprek met een interieurstylist en bouwkundig adviseur. Zij vertalen uw woonwensen perfect naar een compleet woonplan, van kleuradvies tot materiaalgebruik en verbouwingsplan. Deze plannen kunnen wij tevens voor u visualiseren middels moodboards, kleur- en materiaal samples en 3D schetsen. Naast een goed advies bieden wij tevens de mogelijkheid om de werkzaamheden uit te laten voeren door onze vaklieden. Kortom: u heeft steeds één aanspreekpunt en u wordt volledig ontzorgd.