Erg prettig geholpen door Ron. We kregen goede informatie, hij gaf duidelijke uitleg en dacht goed met ons mee. Waar we ons soms teveel lieten leiden door onze emoties, bracht hij de balans weer terug.
Goed geholpen In deze zware tijd
Marc Rutten wist tijdens de scheidingsbemiddeling opvallend goed de juiste toon te vinden, ons aan te voelen. Hij beschikt over een uitstekende sensor om op een natuurlijke manier af te stemmen op de persoon en de situatie. In ons geval betekende dat ook dat er hier en daar ruimte was om de spanning wat te breken met humor. Dat heb ik als heel prettig ervaren. Het pijnlijke proces werd daardoor op sommige momenten zeker iets draaglijker. Daarbij heb ik te allen tijde het gevoel gehouden dat hij ons zeer serieus nam. Hij maakte daarin geen onderscheid tussen de partners. Was volkomen onpartijdig. Ik vind Marc een prettig mens. Zijn benadering als mediator is rustig, open en eerlijk, menselijk, helder, betrokken, persoonlijk, en waar nodig zakelijk. Maar nooit afstandelijk of formeel. Hij vond in mijn ogen in zijn opstelling naar ons toe steeds een fijne balans. Er is elke keer voldoende tijd voor ons genomen. Ook was er genoeg ruimte voor de emotie waarmee het scheiden gepaard ging. Marc was gedurende het proces altijd goed bereikbaar en stond open voor vragen en (kritische) opmerkingen. De mediation hebben we met een heldere evaluatie afgerond. Op alles terugkijkend ben ik erg blij dat we hem als begeleider hebben getroffen.
Het zou goed zijn om de kennis op het gebied van fiscale adviezen te vergroten. Dit maakt namelijk altijd onderdeel uit van een mediation traject. Verder zijn wij uitstekend begeleid door Marc Rutten. Heel goed ook dat hij aan het einde van het traject ruimte bood voor feedback.
Beste Onno, Dank voor je terugkoppeling! Zeker kan fiscaal advies in een echtscheiding van groot belang zijn. Als mediator bij Resolve heb ik de fiscale kennis die nodig is voor de begeleiding van de echtscheiding. Daar waar specifiek fiscaal advies noodzakelijk is, maken wij gebruik van een groot netwerk aan specialisten, waaronder fiscaal adviseurs. Zo hebben we dat in jullie situatie uiteindelijk ook opgelost. Met vriendelijke groet Marc Rutten
We zijn goed en deskundig geholpen.
We hadden een probleemloze echtscheiding. Hebben veel zelf gedaan. Ook samen tot overeenstemming gekomen over de belangrijkste issues. De mediator heeft ervoor gezorgd dat we aan alles gedacht hebben en heeft nuttige tips gegeven en onze wensen vertaald in het verslag en het convenant. Daarvoor raad ik echt aan om met een externe te werken. Mediator is dan een prettige manier daarvoor.
Zoals u kunt zien in mijn beoordeling ben ik zeer tevreden over Rogier. Hij wist rust te brengen en duidelijk te creëren daar waar nodig was. Na zijn inmenging hebben wij bijna geen ruzie meer gehad.
Prima ervaring
AnneMarie Baud is een geweldige, aardige, professionele mediator in mijn moeilijke dagen die ik had was ze zeer betrokken in mijn emotionele toestand en had alle begrip voor mijn situatie!
Ze is ontzettend leuk. Kan goed luisteren, maar ook zeker rechtdoor zee. Zegt wat ze denkt, ook al is het soms moeilijk te zien maar de oplossing heeft ze altijd wel klaar liggen. Ze heeft ons heel goed geholpen. En wat ze deed ook stap voor stap netjes uitgelegd. Nam de tijd voor ons. Zou het zo nog een keer overdoen met haar.
Suzanne was gewoon aardig, hielp goed, dacht goed mee. 2 meetings en 't was verlopen. Een goed mens. En verstand van zaken. Bedankt voor het helpen met de scheiding
Mariska, heel erg bedankt voor jouw begeleiding! We weten dat we zelf al hee lver waren, maar zijn erg blij met jouw hulp bij ons laatste loodjes in dit proces :)
Martine heeft alles goed geregeld
Marion Bongers is een fijne en kundige mediator
Heel prettig om iemand bij je aan tafel te hebben die je helpt en goed naar je luistert. Maar uiteindelijk precies zo opstelt volgens de regels en afspraken die gemaakt zijn.
We hadden al aardig wat zaken op orde en er was een goede verstandshouding tussen ons. We hebben het vooral als prettig ervaren om alles op een rijtje te krijgen en overal aan te denken
Mariska Blijsie is een professioneel en betrokken mediator en heeft het gehele proces voor beide partijen in goede banen geleidt.
Goed en aardig vrouw
Visserdijk 57
4201 ZB Gorinchem
Een echtscheiding is ingrijpend. Naast alle emoties komen er ook veel praktische zaken op je af. Alle zekerheden die je dacht te hebben worden onzekerheden. Jullie willen het graag goed doen voor de kinderen, maar hoe? Hoe zit het met onze woonsituatie, wat zijn mijn mogelijkheden?Jullie hebben de vragen, Resolve Visie zorgt voor de antwoorden en passende oplossingen: Resolve = Oplossen