Naar mijn mening worden de belangen van beide partijen goed in de gaten gehouden door Mariska. Verder is Mariska gewoon een fijn humorvol mens om mee om te gaan.
Alles is op een warme menselijke manier afgehandeld. Nooit geweten, dat het ook zo kan. Tot nu toe, heb ik alleen “vechtscheidingen” meegemaakt in (schoon)familie en bekenden. Er is weer een beetje vertrouwen gekomen, in een wereld, die voor mij steeds angstiger wordt. Ik wil Mariska dan ook heel erg bedanken. we hebben dit echt ervaren als een fijne afsluiting
Als erg prettig ervaren. Zeker dat er een persoonlijk gesprek met de kinderen was.
Super goede ervaring met Marion Bongers; goede begeleiding, tekst en uitleg. heeft het scheiden een stuk aangenamer gemaakt!
Door Suzanne heb ik het vertrouwen kunnen houden dat het op deze manier opgelost kon worden. Ik heb vaak getwijfeld gedurende het proces of we wel tot een oplossing gingen komen, maar uiteindelijk is dit toch gelukt. Bedankt Suzanne
Deskundig, proactief, betrokken Prima gedaan Rogier!
Zeer goede ervaring gehad. Begin van het traject was communicatie moeilijk door emoties. Maar met onze mediator hebben we het traject goed verlopen en uiteindelijk communiceren we ook weer goed met elkaar.
Plezierige, resultaatgerichte en ontspannen wijze van begeleiding en advisering.
Mediator was erg professioneel en deskundig. kan ik iedereen aanbevelen.
Overall gezien eigenlijk niets op aan te merken. We zijn erg fijn geholpen. De keuze voor een mediator in het algemeen was de juiste omdat die weet waar we rekening mee moeten houden. Martine kwam als persoon erg prettig over en heeft goed advies gegeven.
Zeer prettig geholpen waarbij beide zijdes met een goed gevoel verder kunnen en waarin alles ook duidelijk en helder is.
Prettig, gezellig. Beetje vergeetachtig af en toe, maar dat mag de pret niet drukken.
Tevreden gevoel
heel vriendelijk, persoonlijk, voel me er prettig bij.
Prettige samenwerking en overal werd aan gedacht. Er was ruimte voor ons allebei en er waren goed geluisterd.
Visserdijk 57
4201 ZB Gorinchem
Een echtscheiding is ingrijpend. Naast alle emoties komen er ook veel praktische zaken op je af. Alle zekerheden die je dacht te hebben worden onzekerheden. Jullie willen het graag goed doen voor de kinderen, maar hoe? Hoe zit het met onze woonsituatie, wat zijn mijn mogelijkheden?Jullie hebben de vragen, Resolve Visie zorgt voor de antwoorden en passende oplossingen: Resolve = Oplossen