Wim stond goed voor ons klaar legde alles goed uit en regelde het super fijn op een duidelijke manier.
Onze echtscheiding is soepel verlopen. Mede dankzij de deskundigheid van Ellen.
Hele fijne mediator legde alles duidelijk uit. En nam ook echt de tijd om naar ons bijde verhalen te luisteren.
Marion, bedankt voor je deskundige, onpartijdige hulp. Je begreep onze situatie goed en nam de tijd om naar ons beiden te luisteren. We zijn ondanks de soms moeilijke momenten,blij dat het op deze manier gelukt is om deze periode goed af te ronden.
Wat fijn dat Rogier ons heeft kunnen helpen om, ondanks deze verdrietige periode, samen afspraken te maken en aan een nieuwe gezinsvorm te kunnen bouwen. Hij luistert, heeft oog voor alle belangen en denkt in alles mee. Een hele prettige ervaring!
Rogier heeft ons zeer professioneel en vriendelijk geholpen bij de scheiding. Een vervelende situatie is hierdoor een stuk makkelijker verlopen. Voor beide partijen een luisterend oor en kijken naar de beste oplossing voor iedereen. Heb de samenwerking als zeer prettig ervaren.
In deze moeilijke tijd was het fijn dat we Theo hadden om alles netjes en goed te regelen. Zeer tevreden en een echte aanrader.
Wij hadden samen al een goed onderbouwd plan en waren het over, eigenlijk, alles eens betreffende de verdeling van zaken en de termijn waarop een en ander zou kunnen worden geïmplementeerd. Maar in het eerste gesprek met de mediator (Wim Bramel) werd ons al duidelijk dat je dit soort trajecten, in ons geval, nooit eerder hebt doorlopen. Vertrouwd en met kennis van zaken; en zeker ook met oog voor twee personen hierbij, heeft Wim ons in korte tijd helder en toekomst gericht aangegeven welke mogelijkheden wij hadden en hebben en waar de aandachtspunten liggen; met name ook voor na een scheiding. Kortom wij zijn erg tevreden het traject en de adviezen en uitwerking van een en ander in het convenant en de actie richting rechtbank.
Alles ging in gemoedelijke sfeer De uitleg was helder en duidelijk zodoende kwamen wij snel en op een prettige wijze tot de uitkomst die wij beiden zochten. Wim heeft ons in dit proces heel fijn in begeleid .
Ik ben erg goed geadviseerd, bijgestaan en begeleid tijdens de scheiding. Het beste wordt gehaald voor beide partijen. Zodat je toch in goed overleg uit elkaar kan gaan. Is toch erg belangrijk als er zoveel bij komt kijken. Maar de mediator doet uistekend zijn werk en staat beide partijen enorm goed bij.
Rogier is duidelijk, eerlijk en vooral onpartijdig naar beiden. Hij durft kritische vragen te stellen op een manier dat je je niet aangevallen voelt. Hierdoor kan je de situatie weer even goed overzien. Rogier adviseert op een juiste manier door verschillende scenario's te kunnen schetsen. Ik raad hem zeker aan, maar hopelijk heb je hem juist niet nodig.
Hoewel een scheiding een enorme impact op je heeft als persoon wist Wim dit allemaal goed te begeleiden. Betrokken, rustig en kundig heeft hij ons door dit proces heen geholpen. Kon hem altijd mailen of bellen met vragen en we zijn zeer tevreden!
Ellen is een professionele en lieve vrouw. Erg goede begeleiding en ook voor de kinderen.
Mr Bramel zorgt voor veel rust
Ik heb de mediation als fijn en prettig ervaren. Erg empathisch, ruimdenkend, meedenkend, rustig en prettig in omgang.
Ik heb de hulp van Mellanie bij mijn scheiding als een enorme steun gevoeld, daar waar ik moeite had met de digitale wereld was haar niets te veel. Ik kon haar altijd benaderen en kreeg snel antwoord op mijn vragen. Zowel per app als per mail
Een rustige mediator,, die geduldig naar ons beiden is geweest . In een proces met heel veel regels en ook een stuk wetgeving , heeft hij ons er door heen geloosd Het laatste stuk , het doornemen en tekenen van het convenant , had ik eerst liever uitgelegd gekregen in Jip en Janneke taal , nu moest ik veel vragen , om het goed te snappen Dit wel aan kunnen geven Al met al een goede ervaring in een lastige tijd. Zal deze persoon zeker aanraden .
Ik tevreden hoe onze mediator ons begeleid heeft met de scheiding. Zonder haar waren wij er niet uit gekomen. Ze denkt mee in alles,en was heel toegankelijk.
Duidelijk, betroken, snel en professioneel.
Ondanks dat scheiden niet bepaald een pretje is, heb ik bij Resolve en met name Rogier een enorm goede ervaring gehad. Kundig, snel en absoluut betrouwbaar. Ook erg betrokken bij beide partijen. De communicatie verliep soepel en snel.
Helaas nodig, afronding snel, eenvoudig en duidelijk.
Ik voelde me gehoord! Vertrouwen, eerlijkheid, deskundigheid, alles scoorde hoog. Een zeer prettige begeleiding. Iets onprettigs met een prettige begeleiding!
Duidelijk in uitleg en onpartijdig
Goed en duidelijk , denk mee en onpartijdig
Ellen was snel beschikbaar voor ons met een duidelijke uitleg over haar aanpak en een inventarisatie van wat ze voor ons kon betekenen. Ze nam de tijd, luisterde invoelend en voelde aan wanneer er gas terug moest worden genomen. Ze kon ook goed samenvattend en de vinger op een zere plek leggen toen dat nodig was.
Visserdijk 57
4201 ZB Gorinchem
Een echtscheiding is ingrijpend. Naast alle emoties komen er ook veel praktische zaken op je af. Alle zekerheden die je dacht te hebben worden onzekerheden. Jullie willen het graag goed doen voor de kinderen, maar hoe? Hoe zit het met onze woonsituatie, wat zijn mijn mogelijkheden?Jullie hebben de vragen, Resolve Visie zorgt voor de antwoorden en passende oplossingen: Resolve = Oplossen