Efficiënte en flexibele begeleiding van proces. Past snelheid aan waar nodig. Geeft duidelijke adviezen en waar nodig nazorg.
Prima verlopen en veel ruimte voor eigen inbreng.
Alles is volgens afspraak gegaan en heel goed verlopen. Ik ben heel erg tevreden over het verloop en zal Ron Zeker aanbevelen bij anderen.
Een dame om graag mee te werken en heeloprecht
Ik ben tevreden
Vanaf het eerste moment een goed gevoel over Rogier. Had voor beide partijen een luisterend oor en kwam met goed advies.
Zeer goed en vakkundig!
Echt heel fijn geholpen door Martin..en kan altijd bij hem terecht als het nodig is
Zeer deskundige en betrokken communicatie
het proces is soepel verlopen
DHR Ron Philippens kwam vertrouwd en deskundig over.
Mijn ex-partner en ik waren er zelf al uit wat de verdeling betreft. Het financieel gedeelte hadden wij uitbesteed aan een voor ons bekend financieel adviseur. Ron heeft voor ons de scheiding geregeld tegen een goed tarief. Hij heeft het keurig en op tijd geregeld. Ron is kundig, eerlijk en zakelijk. Daar hou ik van
De duidelijke en transparante opstelling van dhr. Phillipens gaf ons vertrouwen om op een evenwichtige manier door het mediationproces heen te komen. Voldoende ruimte voor vragen, en toch ook voldoende ´zakelijk´ omdat een aantal afspraken ook in een ´zakelijke´ context gemaakt moesten worden. Door de prettige en neutrale opstelling van de mediator konden wij onze vragen helder krijgen, en tot goede gezamenlijke afspraken komen. Dank hiervoor!
ik ben erg " blij" dat Martine mij heeft bijgestaan. Alleen had ik het nooit zo gered. Ze nam alle tijd, had goede tips en oplossingen en naar mijn mening veel kennis van zaken.
Ik heb ervaren dat de mediator meer in oplossingen gericht was naar mijn huidige ex en er af en toe een psychologisch spelletje gespeeld werd.
Alle reacties waardeer ik zeer, zowel positieve als negatieve reacties, omdat deze mij in staat stellen kritisch te blijven en mijn dienstverlening waar nodig te verbeteren. Ik betreur het zowel voor jou als voor mij nu achteraf te moeten constateren dat je niet tevreden was over mijn dienstverlening. Tijdens het proces van begeleiding heb ik niet dit signaal van je ontvangen. Zo was ik in de veronderstelling dat jullie beiden tevreden waren over de voortgang en de gemaakte afspraken, waarbij nauwelijks is afgeweken van de wettelijke rechten en richtlijnen. Ik had het prettiger gevonden als je je onvrede of je gevoel van mijn vermeende partijdigheid tijdens het traject had kenbaar gemaakt zodat we dit op dat moment met elkaar konden uitspreken. Ik ga hierover graag alsnog met je in gesprek zodat je mij kan aangeven wat er in jouw beleving anders had gekund of gemoeten. Hartelijke groet, Martine Stavenga
Het hele proces met Resolve was allereerst erg snel en accuraat. Dit was nodig gezien de situatie waar ik in verkeerde.Een scheiding laat zich vaak niet timen en dat brengt extra spanning met zich mee. Het is dan fijn als er een persoon het hoofd koel houd en overzicht behoud.Dit was zeker het geval bij deze mediator.Bovendien was hij aardig en inlevend waar in mijn geval behoefte aan was. De te nemen stappen volgden elkaar snel op, maar vervolgens loop je toch keihard tegen een muur op bij de andere instanties. Misschien ligt er in de toekomst wel een markt open om dit gat tussen scheidingsbemiddeling en hulp bij verdere ontwikkelingen ook harmonieuzer te laten verlopen. Met de geboden diensten was ik dik tevreden!!
Duidelijk en deskundig!
Geweldig goede bemiddeling door Martine Stavenga
Visserdijk 57
4201 ZB Gorinchem
Een echtscheiding is ingrijpend. Naast alle emoties komen er ook veel praktische zaken op je af. Alle zekerheden die je dacht te hebben worden onzekerheden. Jullie willen het graag goed doen voor de kinderen, maar hoe? Hoe zit het met onze woonsituatie, wat zijn mijn mogelijkheden?Jullie hebben de vragen, Resolve Visie zorgt voor de antwoorden en passende oplossingen: Resolve = Oplossen