Ondanks deze rot situatie heb ik het gevoel dat alles goed geregeld is! dank (ps ik heb wel een hekel aan enquetes)
Goed begeleid, heel duidelijk uitgelegd, goed afgesloten.
Een fijne vrouw die duidelijk ziet wat wel en niet kan.
Wat betreft het aanbevelen van Resolve: ik raad niemand een scheiding aan.
Prima ervaring. Gedaan wat moest, goed gelukt.
Rogier is een vriendelijke, beheerste en toch zakelijke man wat hem m.i. geschikt maakt voor dit vak.
Prima verlopen.
Het was fijn om Rogier als mediator te hebben.Hij is rustig en heeft een luisterend oor.
Eric-Jan is overgekomen als een zeer betrokken en kundig mediator. Een luisterend oor voor beide partijen en mede door zijn kennis, vaardigheden en attitude heeft hij ons zeer kundig door een lastige periode heen geleid. Ik kan Eric-Jan van harte aanbevelen.
Deskundige, betrokken en objectieve mediator. Een en al lof. Ik zal Erik-Jan zeker aanbevelen en hoop van harte dat ik hem nog eens zal ontmoeten in een andere situatie. Zeer aimabel mensen-mens
Mariska heeft mij heel goed geholpen, ik voelde me erg op mijn gemak. Zelfs na onze laatste afspraak had ik nog een vraag en ze heeft gelijk contakt met mij gezocht.
PRETTIG OPEN MENSELIJK
Het lijkt misschien raar dat het allemaal tienen zijn, maar we zijn echt super tevreden hoe het allemaal verlopen is en afgehandeld is. Echt geen enkel kritiek puntje. Erg bedankt Rogier
Alles prima geregeld. Kundige mediator, dank je wel Mariska.
Compleet, snel en professioneel afgehandeld.
Goede ervaring gehad met rogier van pelt
Visserdijk 57
4201 ZB Gorinchem
Een echtscheiding is ingrijpend. Naast alle emoties komen er ook veel praktische zaken op je af. Alle zekerheden die je dacht te hebben worden onzekerheden. Jullie willen het graag goed doen voor de kinderen, maar hoe? Hoe zit het met onze woonsituatie, wat zijn mijn mogelijkheden?Jullie hebben de vragen, Resolve Visie zorgt voor de antwoorden en passende oplossingen: Resolve = Oplossen