In een moeilijk proces wist Way Ying steeds begripvol te zijn voor beide kanten, hielp ze waar ze kon en was ze van op afstand betrokken. Het proces duurde heel wat langer dan gedacht, maar Way Ying bleef professioneel en zette op geen manier druk. Het proces is alsnog in mediation afgerond, wat steeds het doel was, en dat had echt anders kunnen gaan zonder haar heldere begeleiding.
Ze weet wat ze over heeft en zij is ook een slimme vrouw.
Claudia heeft ons snel en vakkundig geholpen om de scheiding rond te maken. De advocaat werd op de achtergrond ook meteen betrokken, zodat het convenant in een moeite door kon naar de Rechtbank. Twee maanden na het kennismakingsgesprek was de scheiding officieel al ingeschreven bij de Gemeente. Aan te bevelen!
Denise was ons mediator en bij de kennismakinggesprek hadden we al vertrouwen in haar. Ze was vriendelijk, onpartijtijdig en ze luisterd naar ons. Een echtscheiding is geen leuke process, maar ze maakte het een stuk makkelijker om duidelijk en tijdig met ons te communiceren.
Mijn ervaring met mediator Mariska heb ik als heel prettig ervaren. Ze is heel betrokken geweest, reageerde snel en vakkundig.
Ik heb het mediation traject als zeer prettig ervaren. Heldere communicatie, duidelijke afspraken en een prettige mediator. Geen leuk proces, maar als je hier onverhoopt toch voor komt te staan dan beveel ik Resolve Visie ten zeerste aan!
De aanpak was goed, door ruim de tijd te nemen, voor de zaken die geregeld moeten worden , was er ruimte voor emoties, en ruimte om over de te regelen zaken door te denken. Hierdoor is de uiteindelijk gerealiseerde scheiding, toch een soort van goed eindresultaat.
Goed, duidelijk en vakkundig gesproken en ook mogelijkheid voor een grapje van beide kanten.
Snel vakkundige uitleg en alles soepel verlopen.
Prettige gesprekken en een snelle en goede afwikkeling van onze echtscheiding.
De mediator was geruststellend en mee denkend erg vriendelijk en professioneel!
Hele fijne ervaring met mevrouw Lee. De afspraken waren altijd binnen een uur afgerond. Zij is ten alle tijden duidelijk en transparant geweest. Niet te veel toeters en bellen maar straight-to-the-point. Precies wat wij wilden en behoefte aan hadden.
We zijn goed geholpen, de sfeer was prettig en de mediator heeft ons goed gewezen op allerlei praktische zaken, (We kunnen deze opmerking nergens kwijt in het formulier en om die reden vullen we hem hier in: Afgesproken is dat de review anoniem (zonder voornam en stad) geplaatst wordt.
Netjes en vlug afgehandeld.
Deze mediator hield met alle partijen rekening en was zeer betrokken en correct!
Ben perfect goholpen door onze mediator persoonlijk begripvol en behulpzaam in het zoeken naar de juiste oplossing
Super ervaring geen negatieve woord erover
Super gedaan ellen ik voelde me heel prettig en fijn geholpen geen getouw trek.duidelijke uitlegover alles
Goede persoonlijke begeleiding en aanpak. Denise heeft veel kennis van zaken, snel en pragmatisch. het hele traject is keurig en professioneel verzorgt voor ons.
Ondanks de wil van ons beiden om dit zo snel mogelijk en zonder problemen af te ronden, bleek de financiële afhandeling complexer dan wij dachten. Desondanks heeft Leonard met zijn vakkundigheid (en desnoods hulp van derden) het proces soepel laten verlopen.
Gewoon goed
Zeer deskundige en prettige samenwerking waarbij alle mogelijkheden en opties besproken werden.
Zij doet wel haar werk perfect
Vond het gemoedelijk en geduldig nam de tijd en netjes afgehandeld tot tevredenheid van ons tweetjes. Dankjewel.
Het was een hele moeilijke klus om te klaren, omdat er emotioneel heel veel aan voorafging en het een niet alledaagse kwetsbare situatie was/is. Anne Marie wist dit heel goed op te pakken. Met het eerste telefoongesprek kreeg ik al meteen het gevoel dat dit de juiste persoon voor ons was. Ik heb hier absoluut geen spijt van gehad. Zij nam alle tijd om ook naar de achtergrond te kijken om ons te leren kennen. We hebben pittige respectvolle gesprekken gehad. Anne Marie heeft ons hier heel vakkundig doorheen geloodst. De gesprekken zijn nu ten einde, het traject nog niet. Ik heb er het volste vertrouwen in, dat we over een tijdje kunnen zeggen, dat we deze moeilijke en verdrietige periode in ieder geval een stuk draaglijker hebben ervaren door Anne Marie als mediator te hebben. Ga vooral zo door!
Visserdijk 57
4201 ZB Gorinchem
Een echtscheiding is ingrijpend. Naast alle emoties komen er ook veel praktische zaken op je af. Alle zekerheden die je dacht te hebben worden onzekerheden. Jullie willen het graag goed doen voor de kinderen, maar hoe? Hoe zit het met onze woonsituatie, wat zijn mijn mogelijkheden?Jullie hebben de vragen, Resolve Visie zorgt voor de antwoorden en passende oplossingen: Resolve = Oplossen