Alles goed geregeld door rogier. Aanrader
Gedurende het hele traject door Tessa eerlijk en objectief de belangen voor ons beiden behartigd.
Wij hadden redelijk spoed en hierin werd meegedacht en proces voortvarend aangepakt. Heel prettig dat afspraken flexibel gemaakt konden worden en ook in de avonduren.
Rogier verstaat zijn vak goed. Heb veel aan hem gehad en staat altijd voor je klaar! Kiest geen partij, is erg duidelijk in communicatie en reageert snel op je vragen.
Rogier is zeer prettig in de omgang. Denkt op een fijne manier mee. Hij heeft veel kennis en is duidelijk in de communicatie. Wij hebben veel aan Rogier gehad.
Alle vragen en zaken zijn goed en netjes behandeld .ik kijk terug op een fijne samenwerking
Goed geholpen en snelle afhandeling. Ondanks de corona was het binnen 6 weken afgerond.. Leuke spontane vrouw.
Wij hebben gekozen, om het proces zo snel en eenvoudig mogelijk te laten verlopen. Mariska heeft hier perfecte invulling aangegeven. Binnen 5 weken, alles rond. Als ik weer zou gaan scheiden ;-), zou ik zeker Mariska weer bellen.
Fijne bemiddeling. En zelfs op zaterdag als niet werkdag gekomen voor tekenen van de papieren. Zeer gewaardeerd
Vanaf het eerste kontakt was het voor mij heel duidelijk en de bemiddeling is echt positief ervaren
Er vindt continu monitoring plaats om te beoordelen of het proces voldoet. Zodra er het minste afwijkt wordt daar op ingegrepen en gekeken hoe dit op te lossen of weer duidelijkheid te geven. Hierbij behoud een ieder een goed gevoel aan de mediation tijdens deze emotionele periode. Prima gedaan.
Beide zijn we tevreden over de gang van zaken hoe onze scheiding is verlopen.
Wat was het spannend toen Mariska de eerste keer binnenstapte voor een kennismakingsgesprek. Zou het klikken want dat was voor mij wel heel belangrijk omdat wat je te bespreken hebt heel persoonlijk is. Het klikte gelukkig meteen en er was meteen begrip voor onze situatie. Mariska had een luisterend oor voor ons beidde en was onpartijdig. Ook als de emoties de overhand kregen was er begrip en werd de sessie tijdelijk stopgezet om op een later tijdstip weer verder te gaan met het ouderschapsplan. Er werd veel aandacht gehouden met wat voor onze zoon de beste regeling zou zijn. Ondanks dat door de Corona crisis de sessies via Skype verder gingen bleef Mariska betrokken. De lijntjes met de hypotheekadviseur waren kort zodat er snel duidelijke afspraken over het huis gemaakt konden worden. Wat was het fijn dat iemand anders de touwtjes in handen had en ervoor zorgde dat alles goed geregeld werd. Want je zit zo in een achtbaan vol emoties dat je niet weet waar je moet beginnen. We zijn echt heel goed begeleid. Nogmaals heel erg bedankt.
Werkt zeer efficiënt en punctueel. Laat niets aan het lot over en denkt mee. Hij is zakelijk maar zeker ook iemand die meeleeft.
Uitstekende ervaring. Zeer behulpzaam, flexibel en begrijpend. Zelfs toen ik in het buitenland zat past zij haar tijden aan, ondanks tijdsverschil, om de zaken in goede harmonie te laten lopen en zo goed mogelijk van dienst te zijn. Fijne persoon om mee in gesprek te gaan en neemt de tijd om vragen te beantwoorden ook al waren deze al eerder beantwoord. Neemt de tijd ook om ingewikkelde zaken goed uit te leggen.
Duidelijk in de mogelijkheden en meedenkend in onze specifieke situatie. Way Ying had meteen door dat het belangrijk was dat er diezelfde week nog iets geregeld moest worden en heeft dit in werking gezet.
De begeleiding is ondanks de nare omstandigheden als zeer prettig ervaren. Er werd goed aangevoeld waar behoefte aan was. Op een prettige manier is er begeleiding geweest in de gesprekken. Daarnaast is het heel prettig dat je zelf niks hoeft te regelen of hoeft uit te zoeken. Ik kan het iedereen aanraden.
Hoi Leonard Een echtscheiding begint altijd bij het zeggen dat je uit elkaar wilt gaan. Dat is eigenlijk de zwaarste stap. Na wat gewenning moet de volgende stap worden genomen. Wat en hoe dan? Wij hebben besloten een mediator in te schakelen. Ook dat is een heftige stap om uiteindelijk een wild vreemde in huis te halen en je hele doopceel open en bloot neer te leggen. Nadat wij jouw naam hadden doorgekregen hebben wij besloten dat het direct een klik moest zijn. Anders zou het niet doorgaan en zouden we verder zoeken. Gelukkig hadden wij bij jou, Leonard een prettig gevoel. De gesprekken verliepen prettig waar jij een luisterend oor had, wel kritisch was maar niet oordeelde. Soms adviezen zonder ze op te dringen waarbij jij wel de consequenties aangaf. Voor ons was dit een prettige manier van werken aan de echtscheiding. Hiermee zouden wij het echtscheidingstraject naar tevredenheid af kunnen ronden. Het hele traject is al emotioneel genoeg en jij wist daar in de rust te bewaren en to the point te komen. Het was ons een waar genoegen om jou als mediator te hebben. Door jouw inbreng zijn wij ook op een ander manier naar onze relatie gaan kijken. Jou woorden hebben er toe geleid dat wij nu weer met elkaar aan onze relatie gaan werken. De gesprekken verliepen open en zonder verborgen agenda. Leonard, wij willen je bedanken voor je inzet als mediator en wij houden je op de hoogte hoe een en ander zich gaat ontwikkelen. Mocht het niet lukken, waar wij niet van uitgaan, nemen wij zeker weer contact met je op. Nogmaals dank Cathy & Cees de Jong
Een prettige samenwerking, informatie was heel duidelijk.
Zakelijk en onpartijdig afgehandeld. Prima.
Mijn scheiding werd door mevrouw E uit Halsteren geregeld. Vanaf het 2de gesprek werd door deze mevrouw gesproken over haar eigen scheiding, waar nog steeds problemen waren. Dit kwam ook tot uiting in haar gedrag naar mij toe; mijn ex werd geadviseerd, geholpen aan een financieel adviseur om onze woning over te nemen, en mij werd verteld maar een goedkope huurwoning te huren omdat ik met mijn salaris toch niet kon kopen. Schandalig!
Beste Huib, Het spijt mij te moeten lezen dat de mediation waar jullie beiden voor hebben gekozen destijds, voor jouw gevoel zo is verlopen. Het is nooit de bedoeling geweest om je dit gevoel te geven. Tijdens het proces heb ik geen klachten van je gekregen, dan had ik hierop kunnen anticiperen en hiervan kunnen leren. De omstandigheden waren in jullie geval zo, dat je ex-partner het huis over wilde nemen - voor jullie moverende redenen- waarbij een financieel/hypotheek adviseur nodig was. Voor jou was op korte termijn een huurhuis (wat je zelf aangaf) het snelst op korte termijn realiseerbaar was. Zo ook door jou gerealiseerd is, waarvoor ook chapeau. Wij mediators hebben nergens belang bij, behalve dat partijen er zo goed mogelijk uitkomen. Voor nu en de voor toekomst. Dat was ook het doel voor jullie. Het is jammer dat je het door jou gevoelde gevoel van ‘genaaid’ geworden eraan over hebt gehouden. Wij naaien niemand, wij gaan wij voor onze clienten voor een win-win situatie. Voor ex-partners als voor de betrokken kinderen om een nieuwe toekomst in te gaan. Ik wens je meer dan alle goeds. Met vriendelijke groet, Tessa Engler
Ik ben erg tevreden over de manier waarop onze scheiding behandeld is. Ondanks het feit dat mijn ex nogal eens moeilijk deed bleef de mediator professioneel. Ze heeft alles echt tot in de puntjes geregeld. Ik ben erg tevreden en wen iedereen die gaat scheiden zo'n goede, warme en vakkundige mediator toe. Tessa heek erg bedankt.😘
Wij hebben gebruik gemaakt van mw. Lee en naar volle tevredenheid. Tijdens het hele proces was ze flexibel en bewoog ze met onze wensen en emoties mee terwijl ze zakelijk bleef. Ze heeft voor een snelle afhandeling van een niet heel gemakkelijke scheiding gezorgd, onze dank daarvoor is groot
Heel goed
Een scheiding is nooit prettig maar waneer alles goed en snel word afgehandeld zonder gedoe dan is dat weer een zorg minder. ik zou zonder meer Resolve scheidingsbemiddeling aanraden als men het zou vragen. Bedankt voor alle hulp en gerichte gesprekken, die met name Mariska Blijsie ten goede komt. Eddy Verrijt.
Visserdijk 57
4201 ZB Gorinchem
Een echtscheiding is ingrijpend. Naast alle emoties komen er ook veel praktische zaken op je af. Alle zekerheden die je dacht te hebben worden onzekerheden. Jullie willen het graag goed doen voor de kinderen, maar hoe? Hoe zit het met onze woonsituatie, wat zijn mijn mogelijkheden?Jullie hebben de vragen, Resolve Visie zorgt voor de antwoorden en passende oplossingen: Resolve = Oplossen