Super fijne praktijk. Heel goede begeleiding en prettige, persoonlijke sfeer. Alle verloskundigen zijn vriendelijk, betrokken, kundig en down to earth. Zou de praktijk zeker aanbevelen!
Ik heb de zorg en begeleiding van VK praktijk Amsterdam Zuid als zeer prettig en professioneel ervaren. Ik heb me geen enkel moment onzeker gevoeld over mijn zwangerschap. De communicatie was erg zorgvuldig en duidelijk. Zeker aan te raden bij andere vriendinnen!
Zowel Tineke als Susan waren een rots in de branding tijdens mijn bevallingen. Heel professioneel en op het juiste moment de juiste aanwijzingen. Altijd bereikbaar en goede zorg.
helaas was er precies in de 12u dat ik beviel, geen van de5 VLK-en van de praktijk beschikbaar (wat overigens zelden schijnt voor te komen). hierdoor werd ik begeleid door een (overigens prima maar helaas dus onbekende) vervanger. liever had ik uiteraard een van de andere 5 dames gehad (zonder voorkeur, ze zijn allemaal heel prettig!). maar vandaar dus de 7 ipv een 9 voor persoonlijke begeleiding. ik raad ze overigens desondanks van harte aan!
Gevoel dat de baby en ik goed in de gaten gehouden werden met een nuchtere en zorgzame blik. De bevalling is voor mij een onvergetelijke ervaring geworden, in positieve zin. Puntje voor verbetering: soms spraken verloskundigen elkaar tegen, of had ik het gevoel dat ik per verloskundige een wat ander advies kreeg bijv over mijn hoge bloeddruk.
Bij een eventuele volgende zwangerschap zal ik zeker weer bij jullie praktijk terugkomen!
Fijne verstandhouding met alle verloskundigen, professionele houding maar toch warm & ontspannen.
Een super fijne praktijk! Ik geef persoonlijke begeleiding een lager cijfer, dit komt vanwege de bevalling, omdat ik 3 verschillende verloskundige aan mijn bed heb gehad. Waarvan 2 onbekend. Gelukkig kon een bekende verloskundige mij helpen met de laatste loodjes! De dames hebben dit wel fijn besproken met mij achteraf. Dat dit niet zo hoort en dat ze dit heel vervelend vonden. Verder raad ik de dames echt aan, en de voorlichtingsavonden zijn super fijn.
Super fijne verloskundigen en assistenten. Geweldig team dat voor mij klaar stond en altijd goed op de hoogte was.
Best verloskundigen ever
Nadeel vind ik dat ik steeds een andere verloskundige heb gezien. Ik snap dit beleid, maar daardoor liep de communicatie soms minder goed en heb ik de bevallings voorlichtingsavond gemist. Verder puike begeleiding!
Wij vonden de begeleiding vanuit de praktijk super fijn. Er werd altijd goed geluisterd en adequaat geholpen. Had het gevoel dat we altijd konden bellen en er iemand voor ons klaar stond. Ook werden we op de hoogte gebracht van allerlei leuke events. Eigenlijk stiekem wel jammer dat het ophoudt nu de baby er is ;)
Met alle zwangerschappen superfijne begeleiding gehad, vol vertrouwen en aandacht.
I really had an extraordinary birth experience and the midwives were very specific about my condition and they really handled the situation amazingly. I felt very safe throughout my pregnancy with their practice and at birth I was very comforted by them. I am glad I chose this practice and had a very comforting experience.
Fijne ervaring met deze praktijk gehad. Ik ben goed geholpen tijdens mijn zwangerschap, bevalling en in de kraamperiode. Erg leuk dat ze extra informatie avonden aanbieden. Heb ik veel aan gehad.
De begeleiding van de verloskundigen heb ik als erg professioneel, prettig en persoonlijk ervaren. Een aanrader!
Ik heb bij mijn beide bevallingen begeleiding gekregen van verloskundigen praktijk amsterdam zuid. En heb dit als zeer prettig ervaren. Iedereen is erg vriendelijk en professioneel.
Ik vind dat ik echt super goed geinformeerd ben en dat mijn consulten mij in de zwangerschap echt hebben geholpen. Er werd kundig gekeken en opties werden besproken!
Ik ben zeer tevreden over de verloskundigen van deze praktijk. Het zijn allen zeer deskundige maar ook warme professionals die naar mijn idee allemaal met veel plezier hun vak uitoefenen. Ik had een heel fijne zwangerschap, maar uiteindelijk heel zware bevalling en ze hebben mij ten tijde van beide gebeurtenissen naar volle tevredenheid geholpen. Ik zou ze daarom iedereen kunnen aanbevelen.
Hele prettige begeleiding bij de bevalling gehad door Tineke en Djoya.
we zijn erg blij met jullie geweest. De voorlichtingsavond die ik 2 jaar geleden heb gehad (bij zwangerschap eerste kindje) vond ik niet perse van veel toegevoegde waarde. Dit kan wel iets gestructureerder, met een duidelijke agenda. Hierdoor is het zinvoller. Maar misschien hebben jullie dit al lang aangepast, dit jaar ben ik niet naar voorlichting geweest
Zeer goede ervaring met verloskundigen Amsterdam zuid; vriendelijke dames met verstand van zaken, goed advies tav hypnobirthing cursus en ontzettend fijn om gefaciliteerd te worden met informatieavonden. Ik zou hen van harte aanbevelen.
Zeer tevreden over het hele traject. Als er iets is waren ze altijd zeer vriendelijk en goed bereikbaar. Vriendelijke en duidelijke assistente en de verloskundigen zijn professioneel en prettig in de omgang. Ik ben ook zeer tevreden over de begeleiding tijdens de bevalling!
Weer een top ervaring!!
Wat een ontzettend lieve en competente dames. Ik heb een goede begeleiding gehad tijdens mijn zwangerschap en ook goede coaching bij mijn onverwachte thuisbevalling. Ik heb me altijd welkom, begrepen en veilig gevoeld. Ik kan deze verloskundigen van harte aanraden!
Churchill-laan 41
1078DE Amsterdam