Hele inhoudelijk sterke, vriendelijke, eerlijke en betrokken verloskundigen. Ze hebben ons vanaf het begin van de zwangerschap tot de bevalling heel goed geholpen en geadviseerd. We komen zeker ooit bij jullie terug!!
Goede ervaring. Mocht ik weer een keer zwanger raken, kom ik zeker terug.
Met name de begeleiding tijdens de bevalling was geweldig!
Zeer vriendelijk en professioneel
Geen referentiekader om mee te vergelijken. Verder geen complicaties en veel zelf gelezen dus weinig advies gevraagd en wellicht nodig gehad dus dat is moeilijk aan te geven. Overall was ik heel happy, m.n. begeleiding tijdens de bevalling heel fijn. Qua communicatie vond ik het onhandig dat er niet was aangegeven dat er kosten aan de borstvoedings info avond verbonden waren en ik vond €25 buiten proportioneel veel voor dat uurtje.
Heel positief: persoonlijk, en veel vertrouwen meegegeven
Ik vond de begeleiding tijdens zwangerschap, bevalling en daarna, fantastisch! Ik heb alle verloskundigen leren kennen en ze waren allemaal erg prettig in de omgang. Ik was blij dat ik met al mijn vragen (ook 's avonds) terecht kon, waar ze me altijd met geduld te woord stonden.
Hele fijne en deskundige begeleidingen zwangerschap en bevalling gehad.
Hele prettige ervaring. Zeer goede bereikbaarheid, stimuleren om bij aarzeling spoednummer te bellen zodat je hierover niet twijfelt, professioneel advies. Ook hele fijne begeleiding tijdens bevalling en in kraamperiode. Heb het al aangeraden bij vrienden.
Ondanks de vele verschillende gezichten die ik heb gezien vond ik het toch heel persoonlijk en erg betrokken, ook toen mijn zorg naar het ziekenhuis verplaatste. Ik had wel meer info willen hebben in de keuzes omtrent de bevalling zelf maar dat kwam wellicht ook eigenlijk later in het traject en toen heb ik geen afspraken meer bij jullie gehad.
Ik vond dat er goed de tijd voor je werd genomen en goed werd geluisterd naar evt. vragen en wensen.
Ontzettend leuk team ! Ik had geen betere verloskundige praktijk kunnen treffen .
Wat me vooral is opgevallen is dat elke verloskundige exact op de hoogte is van mijn persoonlijke situatie en de nazorg na de bevalling ben ik ook erg over te spreken.
Ik heb de hele periode als zeer prettig ervaren. Er werd goed naar mij geluisterd en ik werd gerustgesteld op momenten dat dat nodig was. Uiteraard wil ik iedereen, maar in het bijzonder Tineke bedanken! Grts Tamara
Ontzettend fijne groep verloskundigen. Zijn echt betrokken en nemen voor iedereen de tijd. Beveel ze aan iedereen aan!
nvt
Meerdere zwangerschappen professionele, betrokken begeleiding!
ben drie keer bevallen onder de warme, persoonlijk en professionele begeleiding van deze praktijk. Kijk heel erg goed terug om mijn bevallingen!!
Zeer kundige verloskundigen! Mooie praktijken en goed bereikbaar op 2 lokaties. Persoonlijk en altijd tijd voor vragen en advies.
Churchill-laan 41
1078DE Amsterdam