Goed!
Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel woongenot met uw nieuwe dakkapel.
We hebben deskundig advies gehad van de heer Pronk. De verbouwing verliep heel soepel. Alles ging in goed overleg daar waar nodig was. Al met al een prettige ervaring. Goede after service. Als we ooit nog een dakkapel willen gaan ze zeker terug naar Pronk Dakkapellen.
Bedankt voor uw review. Veel woongenot van uw nieuwe dakkapel.
Vele offertes aangevraagd om te vergelijken. Pronk Dakkapellen nam de tijd om allerlei vragen te beantwoorden, dacht actief mee, altijd te bereiken en een goede prijs. De plaatsing van de twee dakkapellen liep voorspoedig & professioneel. Alles na afloop netjes achtergelaten. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat! en raden Pronk Dakkapellen iedereen aan!
Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel woongenot met uw nieuwe dakkapel.
We hebben deskundig advies gehad en de verbouwing verliep heel soepel. Alles ging in goed overleg daar waar nodig. Bij een eventueel volgende verbouwing zouden wij weer voor Pronk kiezen.
Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel woongenot met uw nieuwe dakkapel.
Wij zijn tevreden met de communicatie, plaatsing en afwerking. Mannen kwamen uit het zuiden van het land en hebben keurig werk afgeleverd.
Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel woongenot met uw nieuwe dakkapel.
We zijn onwijs goed geholpen!! Raad het ook iedereen aan. Het enige vond ik dat de man die kwam plaatsen wel iets meer klantgericht mee mag denken. Voor de rest zou ik het zo weer doen!
Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel woongenot met uw nieuwe dakkapel.
Heel goed gesprek gehad met dhr. Pronk. Op de dag van plaatsing waren ze mooi op tijd, ging het heel soepel. Wij zijn heel tevreden.
Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel woongenot met uw nieuwe dakkapel.
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Beleefd, vriendelijk en vakkundig.
Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel woongenot met uw nieuwe dakkapel.
Goede service en vragen werden beantwoord. Tevens werd er gebeld of alles naar tevredenheid was.
Gewoon 1 woord TOP
Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel woongenot met uw nieuwe dakkapel.
Scherpe offerte, goede service, goede uitleg. Dag van montage, alles perfect geregeld. In een ochtend stond het dakkapel erop! Fantastisch!!!
Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel woongenot met uw nieuwe dakkapel.
Ik heb 2 dakkapellen laten plaatsen. 1 van 7,8 meter en 1 van 2,5 meter. Van te voren goed overleg met Gertjan over wat mogelijk is. Geplaatst in 1 dag. Zeer goed overleg met de monteurs over plaatsing qua hoogte en plaats op het dak. Tot nu toe zeer tevreden.
Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel woongenot met uw nieuwe dakkapellen.
Top service en prima en snel afgeleverd....
Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel woongenot met uw nieuwe dakkapel.
Professioneel op maat gemaakt advies. Ook na plaatsing van het dakkappel interesse in onze ervaring tijdens plaatsing en over het eind resultaat.
Ik ben zeer tevreden over Pronk Dakkapellen. Deskundig, goede prijs, snelle reactie bij vragen, mooie dakkapel en op de dag dat de dakkapel geplaatst werd, liep alles ook voorspoedig. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Een aantal maanden nadat de dakkapel geplaatst was, wilde de gemeente dat ik alsnog tekeningen van de dakkapel zou inleveren. Gertjan reageerde erg snel op mijn verzoek om mij te helpen, en heeft mij heel erg goed geadviseerd en geholpen. Bedankt!!
Hoogte komt niet overeen met. De afspraak scheelt 10 cm. 1.4 meter hoog i.pv. 1.5 meter.
Zeer goed zal het aanbevelen voor iedereen die een dakkapel wil of vernieuwen.
Zeer tevreden. Monteurs kwam mooi op tijd. Binne halve dag waren ze klaar, alles netjes aangeleverd en opgeruimd
De heer Pronk is een stereotype verkoper hij geeft slecht/geen advies in het voortraject, hij maakt gebruik van struisvogel strategie als er iets mis gaat en heeft geen proactieve houding. Al met al is het nooit de €1000 besparing ten opzicht van andere bedrijven waard. Lees hier ons verhaal: 18 mei 2017, verkeerde maat dakkapel geleverd, de heer Pronk verdwijnt zonder opvolging/afspraak. Het nieuwe dakraam en de andere dakkapel zijn wel goed, echter blijkt het dakraam helemaal verkeerd gemonteerd. Onze eigen aannemer heeft deze opnieuw (wel goed) gemonteerd. Dit heeft hij netjes vergoed. Na lang discussiëren komt er (18 weken later!) een nieuwe dakkapel, helaas regent het die dag... dhr. Pronk laat de installateur het woord doen om te vertellen dat de nieuwe afspraak over enkele weken zal zijn!?! Na een felle ruzie komt er begin September eindelijk een dakkapel. Nu (dec) na maanden verbouwen zijn wij blij met onze zolder, maar zit er schimmel op de door dhr. Pronk geadviseerde rolluiken!? Bij navraag hoe wij dit moeten behandelen en schoonmaken komt hij wederom met een schandalig antwoord met de strekking, lastig en je moet maar even kijken en oh ja, als je boel sloopt tijdens deze totaal onmogelijke bezigheid dan ben je niet voor verzekerd.
Zeer prettig geholpen. Prettig geadviseerd en netjes gemonteerd.
Zeer goed en communicatief erg sterk
Erg prettige ervaring gehad met Pronk dakkapellen. De mannen waren op de dag van plaatsing stipt op tijd. Er werd hard doorgewerkt, met oog voor detail. Het beloofde een drukke dag te worden, waarbij op één dag een schoorsteen en oude dakkapel verwijderd moesten worden, om vervolgens twee nieuwe dakkapellen te kunnen plaatsen. Al voor de lunch stond de eerste dakkapel! De tweede is direct erna geplaatst. Kortom: snelle, professionele werkers, die alles netjes en op tijd afleveren. Bedankt voor onze heerlijke ruime zolder met ruimte voor onze tweeling, die over een paar maanden verwacht wordt!
Zeer tevreden en blij met het eindresultaat
Vanaf het eerste begin liep alles soepel, het contact met Pronk ging prima en de plaatsing ging snel het gat zat er zo in en de kraan om alles te plaatsen was ook lekker op tijd. Wij hebben eerder ook enkele praatjesmakers over de vloer gehad. Maar dit keer hadden wij er een goed gevoel bij, en dat is juist gebleken. Ik moet ook zeggen, ze hebben er geen puinzooi van gemaakt nadat de heren klaar waren lieten ze alles opgeruimd achter. En ja ik zal ze zeker aanraden bij anderen.....twee van mijn collega's hebben al serieuze interesse. En ik maak mij geen zorgen over dat het niet goed komt.
Bedankt voor de mooie beoordeling. Door de gegeven 10 is er helaas geen plaats voor verbetering :) . Een prettig weekend toegewenst.
Vooraf duidelijke uitleg en goed meegedacht. Offerte was goed en duidelijk. Op dag van plaatsing waren de jongens keurig op tijd en hebben ze de dakkapel netjes en vakkundig geplaatst. Na plaatsing belde Gert-Jan nog even om te vragen of alles goed was gegaan en heb ik nog wat foto's gestuurd. Als er nog eens een dakkapel geplaatst moet worden weet ik jullie te vinden.
Bedankt voor de mooie beoordeling. Een prettig weekend verder
De Veken 207 C01
1716 KJ Opmeer
Al 15 jaar hebben wij ervaring in dakkapellen. Pronk Dakkapellen is dé onafhankelijk dakkapellenspecialist van Nederland. Juist in deze tijd is het belangrijk om een gedegen en onafhankelijk advies aan onze klanten te kunnen geven, zonder hierbij afhankelijk te zijn van 1 specifiek product of merk. Door de samenwerking met meerdere dakkapel fabrikanten is er een ideaal product ontstaan. Natuurlijk bewaken wij hierin constant de kwaliteit en duurzaamheid van het te leveren product. Dankzij deze bedrijfsformule kunnen wij nu tegemoet komen aan ieders (speciale) verzoek. Denk aan nok verhogende dakkapellen, dakkapellen met metselwerk eronder … werkelijk alles is mogelijk! Ook voor het monteren van een Velux-dakraam kunnen klanten bij ons terecht. Het moge duidelijk zijn u kunt bij ons voor heel mogelijkheden terecht. Voor bijna elke portemonnee hebben wij een passende oplossing. Wij leveren door heel Nederland, maar door onze geografische ligging worden onze meeste dakkapellen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht gemonteerd.