Wij zijn heel tevreden vanaf het eerste bezoek (inmeten) tot het laatste bezoek (resultaat bekijken) met dank vd kruidenbitter! Het plaatsen werd ook door en stel fijne mannen gedaan, mooi werk!
Bedankt voor de mooie beoordeling. Ik hoop dat de kruidenbitter heeft gesmaakt. Een prettig weekend verder
Het opmeten van de plek bestemd voor de dakkapel werd uiterst zorgvuldig gedaan, zelfs de nieten van het dakbeschot werden opgezocht om de gordingen te vinden. Ook de lengte van de dakpannen werd opgemeten om te bepalen vanaf welke rij de dakkapel geplaatst kon worden. Verder werden nog allerlei optie besproken op basis van de wensen die we hadden. De offerte was tot in details duidelijk en de plaatsingsdatum was snel bekend. De plaatsing gebeurde vlot, netjes en de klus werd schoon opgeleverd. Daarna vond er nog een nauwgezette inspectie plaats. We zijn zeer tevreden.
Goede en duidelijke communicatie. Zijn er vragen kan je ze altijd bellen en de prijzen zijn echt goed ,geloof me want ik heb 9 offertes opgevraagd bij 9 verschillende dakkapel bedrijven en pronk dakkapellen kwam er als beste uit. Met vriendelijke groet , Domenic Sanders
Fijne communicatie, goede levering, fantastisch resultaat.
Ik heb een zeer goede ervaring met Pronk Dakkapellen. Vanaf de aanvraag van de offerte tot aan de plaatsing van ons dakkapel is alles goed gegaan. Ik kon altijd bellen, mailen voor vragen, advies, hulp en zo voort; Ik ben tevreden met ons dakkapel en geniet ervan.
Er werd zeer goed mee gedacht en gekeken naar onze mogelijkheden. Eerlijk advies en creatief met oplossingen bedenken. Het plaatsen ging heel secuur en professioneel. Alles werd netjes achter gelaten. Ook kregen we nog tips over hoe de de dakkapel het beste konden afwerken en waar we op moesten letten. En het allerbelangrijkste, het is ook nog een hele mooie dakkapel. Ik kan Pronk dakkapellen iedereen aanraden
Geen poes pas maar een duidelijke afhandeling
Ons probleem met het moeilijk plaatsen van een dankkapel is vakkundig opgelost door het plaatsen van tuimelramen Ik ben dan ook zeer tevreden met het advies en het vakkundig plaatsen van deze ramen. vr, gr. C.F.Gulitz
Zeer tevreden over de plaatsing van de dakkapel. Het voortraject met Gertjan is duidelijk en zonder poespas. De montage is ook vlekkeloos gegaan met aardige vaklui.
Vanaf het eerste contact, al direct een goed gevoel gekregen bij deze firma. Duidelijk, objectief en informatief gesprek gehad tijdens het offertebezoek. Werkelijk alle afspraken zijn nagekomen en ben dus zeer tevreden. Iets waar veel firma´s nog wat van kunnen leren!!! Dank hiervoor.
Heldere duidelijke communicatie, prima en eerlijk advies.
Nette en snelle manier geplaatst met als bonus aftrek van de niet gebruikte huiskraan
Goed advies gekregen, denken mee met de klant. Heel fijn en zeer professioneel. Goede prijs. Medewerkers die dakkapel hebben geplaatst zijn hardwerkende, vriendelijke mannen. Goede uitleg gekregen. Kortom, zeer tevreden!
Gertjan is heel kundig en denkt mee. Er wordt met een vast team gewerkt, waardoor er korte lijntjes zijn en zaken snel worden opgepakt en geregeld. Het bedrijf heeft een heel persoonlijke aanpak, niet domweg een offerte per mail zonder de situatie in kaart te brengen, maar eerst meten, wensen bespreken en kijken wat mogelijk is. Ook tijdens het plaatsen zelf, laat Gertjan zijn gezicht zien!
Heel goed advies gekregen inzake de aanschaf van onze dakkapel. Bij het plaatsen is er wel waterschade ontstaan. Dit is echter heel netjes opgelost door Dhr. Pronk.
Ik ben zeer tevreden met de geleverde dakkapelen ze zijn keurig op de afgespoken dag geplaatst . De montage verliep goed en de monteurs waren zeer bekwaam . De kamer is keurig achtergelaten en de eindafname is na het plaatsen gedaan door Gertjan Pronk zelf . Al met al een aanrader voor iedereen . Mvg Michel Majoor
Kwaliteit prima. Mannen werkten netjes en veegden ook de vloer aan. Kundig advies. Scherpe prijs.
Was goede ervaring
Top gegaan. Alleen de afvoerpijpjes vind ik een puntje. Leuk dat je nog 2x langs kwam en een flesje mee had gebracht. Hik.
ga zo door
Twee dakkappellen in 1 dag geplaatst. Oplossing op maat voor een zeer scherpe prijs. Alles goed geregeld van tekening en bouwvergunning tot en met de plaatsing. Ik hoefde alleen nog zelf een vergunning voor de kraan te regelen.
Tsja, wat moet ik zeggen anders dan alleen maar lovende woorden. Gertjan is een zeer prettig en deskundig man en zeer behulpzaam geweest bij de moeizame aanvraag van de vergunning. Jeroen en Ed waren de monteurs die keurig werk hebben afgeleverd en zelfs het weer zat deze dag mee. Bedankt Gertjan Pronk, wij gaan hier veel plezier van hebben.
De dakkapel was in een dag geplaatst in ongeveer 5 huur, dus super snel. Alles was goed gechecked. Bedankt voor een mooie, nieuwe dakkapel! Zonder problemen en zonder extra onverwachte kosten!
alles perfect
Heeft een prina product geleverd, het is helemaal naar ons wensen geeft goed advies voor wat je wil en kijkt wat de mogelijkheden zijn top bedrijf
De Veken 207 C01
1716 KJ Opmeer
Al 15 jaar hebben wij ervaring in dakkapellen. Pronk Dakkapellen is dé onafhankelijk dakkapellenspecialist van Nederland. Juist in deze tijd is het belangrijk om een gedegen en onafhankelijk advies aan onze klanten te kunnen geven, zonder hierbij afhankelijk te zijn van 1 specifiek product of merk. Door de samenwerking met meerdere dakkapel fabrikanten is er een ideaal product ontstaan. Natuurlijk bewaken wij hierin constant de kwaliteit en duurzaamheid van het te leveren product. Dankzij deze bedrijfsformule kunnen wij nu tegemoet komen aan ieders (speciale) verzoek. Denk aan nok verhogende dakkapellen, dakkapellen met metselwerk eronder … werkelijk alles is mogelijk! Ook voor het monteren van een Velux-dakraam kunnen klanten bij ons terecht. Het moge duidelijk zijn u kunt bij ons voor heel mogelijkheden terecht. Voor bijna elke portemonnee hebben wij een passende oplossing. Wij leveren door heel Nederland, maar door onze geografische ligging worden onze meeste dakkapellen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht gemonteerd.