4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima partij, verstaan het vak. We zijn blij met het resultaat

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettig contact, vakkundig en supersnel klaar!

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn erg fijn geholpen en alles was duidelijk en volgens afspraak. We zijn erg blij met onze dakkapel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk, eerlijk, professioneel. Ontzettend blij met onze dakkapel!

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn onwijs blij met ons mooie dakkapel!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke bedrijf. Goed advies gehad Plaatsing super snel en ruimen ook alle rotzooi netjes op. Ik zou zeggen doen. Heel goed bevallen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Echt top alles werd geregeld en met 2 uur waren ze weer weg. Mooie prijs en goede kwaliteit zeker een aanrader. Monteurs waren heel vriendelijk en netjes.

Goed bedrijf

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een fantastisch bedrijf is Pronk dakkapellen. Zij hebben ons enorm geholpen om maar een voorbeeld te noemen: met spoed een vergunning aangevraagd en op zaterdag tekeningen verzorgd zodat wij maandag de aanvraag konden doen. Gert Jan wij vinden jou een geweldige vent. Bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan. En met succes want de kamer was hierdoor op tijd klaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Positieve ervaring, van intake tot begeleiding en oplevering. De dakkapel is keurig conform alle afspraken geplaatst. De mannen hebben goed werk geleverd en ook nog eens alles netjes achtergelaten. Ik kan Pronk Dakkapellen dan ook van harte aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg fijne intake gehad, Gertjan heeft goed met ons mee gedachten over onze wensen en de plaatsing is ook helemaal top gegaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaring met dit bedrijf. We moesten wel wat lang wachten op de levering maar de vraag is op het moment ook wel hoog. Naderhand hadden wij vragen over de aanwezigheid van vocht in de dakkapel, deze werd wel snel behandeld maar ook erg gemakkelijk afgedaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer snel en accuraat. Denkt goed mee met de klant. Wijzigingen zijn snel doorgevoerd. Goede prijs-kwaliteit-verhouding. Afspraken worden prima nagekomen, zeer tevreden over dit bedrijf en zou het iedereen aanbevelen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf het advies gesprek al een heel goede indruk. Communicatie was kort en duidelijk. Adviezen werden goed en duidelijk uitgelegd. Ook de plaatsing van het dakkapel ging snel en vakkundig. Timmerlieden waren netjes optijd en werkte strak en geordend. Begonnen om 8 uur 10 uur de kraa. En om 13.30 reden ze weer weg en stond er een nieuw dakjapel te (pronk)en op ons dak. Ook de kleine lekkage die naderhand werd ondekt werd heel professioneel en snel verholpen. Kortom top werk geleverd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden over de communicatie, bouwtechnisch meedenken en het plaatsen van het dakkapel. Kwaliteit plaatsen vensterraam was helaas minder, dit is wel in goed overleg naar tevredenheid oplost.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk & deskundig. Bereid om mee te denken, en lastige kwesties op te lossen. Wij zijn heel blij met de dakkapel en de manier waarop alles is geregeld!

Gewoonweg fantastisch!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn tevreden over Pronk Dakkapellen. Goed advies,vriendelijk personeel,mooi dakkapel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig contact en goede service. Fijn dat Gert-Jan na oplevering even langskwam om te kijken naar het resultaat. Er was alleen enige onduidelijkheid omtrent nokvorsten; deze heb ik nieuw gekocht ter vervanging, waar dat achteraf niet nodig bleek te zijn. Dakkapel was snel vervangen; het wachten op het aariveren van de kraan duurde het langste.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij krijgen dit adres via mijn broer Die was al zeer bljj met het werk van jullie Wij hadden een paar mensen laten komen En jullie waren toch wel de beste voor ons Het werk wat jullie zouden doen was geen probleem En mis een kleine klus maar wert niet over gesproken Jullie werkte netjes en snel De dakkapel zat er zo op En namen ook alle troep mee Zeer fijn dat wij dat niet zelf hoefte te doen En nu nu kunnen wij genieten van een fijne grote kamer Wij zullen jullie echt aan iedereen aan rade

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles ging heel erg goed, was goed gepland, de kraan kwam op tijd en de mannen hebben keurig werk afgeleverd. Ze belde zelfs later op die dag op hoe het gegaan was.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn contact met Gertjan, snelle reactie en offerte. Keurig en snel geplaatst

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer zeker bevelen we dit aan. Aardige mensen die je wel wat kan vragen en je normaal antwoord geven. Accepteren gewoon vrouwen om mee te praten. en doen niet alsof je niks bent. We hebben veel ruimte erbij. super te vreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg tevreden over het contact en de gekregen adviezen en service.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn erg blij met onze Baskapel. We zijn goed geïnformeerd en alles is perfect verlopen.

De Veken 207 C01

1716 KJ Opmeer

Over Pronk Dakkapellen

Al 15 jaar hebben wij ervaring in dakkapellen. Pronk Dakkapellen is dé onafhankelijk dakkapellenspecialist van Nederland. Juist in deze tijd is het belangrijk om een gedegen en onafhankelijk advies aan onze klanten te kunnen geven, zonder hierbij afhankelijk te zijn van 1 specifiek product of merk. Door de samenwerking met meerdere dakkapel fabrikanten is er een ideaal product ontstaan. Natuurlijk bewaken wij hierin constant de kwaliteit en duurzaamheid van het te leveren product. Dankzij deze bedrijfsformule kunnen wij nu tegemoet komen aan ieders (speciale) verzoek. Denk aan nok verhogende dakkapellen, dakkapellen met metselwerk eronder … werkelijk alles is mogelijk! Ook voor het monteren van een Velux-dakraam kunnen klanten bij ons terecht. Het moge duidelijk zijn u kunt bij ons voor heel mogelijkheden terecht. Voor bijna elke portemonnee hebben wij een passende oplossing. Wij leveren door heel Nederland, maar door onze geografische ligging worden onze meeste dakkapellen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht gemonteerd.