Veel geleerd

Goede training met veel handson activiteiten waarmee het geleerde ook meteen in de praktijk gebracht kan worden

• Naam training: CEH

Professionele club

Ik heb in februari de lead implementor training gevolgd bij TSTC. De kwaliteit en inhoud van de lessen waren zeer goed en de faciliteiten daaromheen waren ook meer dan goed geregeld.

• Naam training: Vincent Marcus

Super leerzaam

Emmanuel is een fijne docent die naast de standaard informatie nodig voor de training nog een schat aan kennis en ervaring mee brengt en dat op een prettige manier weet te verwerken in de training. Na 5 intensive dagen kijk ik terug op een goedverzorgde en leerzame training.

• Naam training: Emmanuel Aigbehi Walstra

Zeer zinvol en leerzaam

De training CCSP is door een zeer ervaren en deskundige trainer gegeven. Goede discussies met de juiste praktijkvoorbeelden

• Naam training: CCSP

vakkundig en bekwaam met veel oog voor de praktijk

De docent met veel praktijk kennis, kon heel makkelijk schakelen van theorie naar praktijk en gaf veel ruimte om ervaringen te delen.

• Naam training: BIO professional

Geweldige cursus CISSP achter de rug

Heel erg fijn om een cursus te volgen bij TSTC. Ik volg hier al jaren cursussen en het is altijd goed. De docenten zijn erg goed. Ook deze keer weer een docent met ontzettend veel parate kennis en inzicht in de materie. Ook erg fijn is dat de docent meer te vertellen heeft dan dat wat er op de slides staat. Ik kom zeker weer terug.

• Naam training: CISSP

prima docent en heerlijke cursus

een cursus die ik iedereen kan aanraden.

• Categorie: EC-Council
  • Naam training: C | CISO

Uitstekende training

Vanwege eerdere ervaring en aanbevelingen ben ik weer uitgekomen bij TSTC voor mijn training CySa+. Wederom een top ervaring! Deskundigheid van de trainer was uitstekend en gaf buiten de leerstof om veel voorbeelden en persoonlijke aandacht indien nodig. De training was iedere dag fijn ingedeeld waarin er in de ochtend theorie werd behandeld en in de middag hands on labs. Zeker een aanrader voor iedereen die stappen wilt zetten in hun (ICT) Carrière!

• Naam training: Comptia CySa+

NIS2 heeft na de training geen verrassingen meer voor je

Zeer grondige training. Eerste dag heel veel theorie. Dag twee ga je aan de slag met de GAP-analyse waardoor je zelf wat meer bezig bent. De vragen van een medecursist tussendoor waren op den duur wel erg storend. Lesdag 1 liep daardoor uit en door in dag twee. Zeker als iemand zoveel persoonlijke vragen en verhalen heeft, kunnen vragen beter aan het eind van de ochtend en middag gesteld worden; dan dwalen we niet steeds van het onderwerp af.

• Naam training: Michiel Benda

Inspirerende trainer!

Ik heb de training als heel goed ervaren. Het was voor mij soms wel taaie stof (ik ben een AVG consultant en geen IB consultant) maar de trainer kon overal praktijk voorbeelden bij noemen waardoor ik het toch kon begrijpen.

• Naam training: CISM

Duidelijk met veel ruimte voor interactie en vragen

De behandeling van veel voorbeeld casussen geven veel duidelijkheid

• Categorie: Privacy
  • Naam training: CIPT

Duidelijke en volledige opleiding!

Michiel weet waar hij over praat en kan dit daarnaast ook goed uitleggen adhv concrete voorbeelden. Hij is altijd bereid om je vragen te beantwoorden en doet dit met geduld en enthousiasme.

• Naam training: C|CISO

Gewoonweg helemaal top!

In januari 2025 heb ik de Certified Ethical Hacker (CEH) training gevolgd bij TSTC. Deze werd gegeven door Rudy Baving. Ik heb de training ervaren als uiterst succesvol mede door de uitleg die Rudy gaf. Rudy weet de cursisten op een adequate manier bij les te houden, of je nu thuis of in de klas de training volgt. Kortom zoek je een security training kijk eerst even of deze bij TSTC gegeven wordt en mocht dat NIET het geval zijn ga dan pas elders kijken!

• Naam training: CEH

Top geregeld. Focus en flexibel.

Heb de cursus als goed ervaren. Kundige docent en ruimte voor vragen. Hotel en eten was zeer goed gereld. Ben oprecht tevreden!

• Categorie: ISACA
  • Naam training: CRISC

De cursus was boven verwachting en zeer leerzaam

De cursus werd gegeven door een deskundige leerkracht die de stof op een duidelijke en boeiende manier uitlegde. De faciliteiten waren uitstekend, comfortabele werkruimtes. De lunch was goed verzorgd, met een ruime keuze. Daarnaast was de afstand naar het hotel perfect te doen, waardoor het geheel zeer prettig en efficiënt georganiseerd was.

• Naam training: CISM

Compleet, hoog tempo, complex en lekker uitdagend

Ik heb een goede CRISC-training ervaren bij TSTC. De trainer was zeer deskundig, we hebben veel vragen kunnen oefenen en het tempo was lekker hoog. Organisatie en trainingslocatie bij TSTC vond ik ook uitstekend. Graag weer een volgende training bij jullie!

Zeer verhelderend

Op een gestructureerde en (kleine) stapjes in de juiste volgorde is de leerstof onderwezen waardoor het zeer verhelderend werd/wordt.

• Naam training: CRISC

Ook deze training (inmiddels alweer de derde via TSTC) weer van goede kwaliteit. Trainers met ervaring en kennis die de stof op boeiende wijze behandelen. Dit buiten de warme welkom van het TSTC team

• Categorie: ISACA

Hele fijne training

Hert was een klein clubje, maar daardoor veel ruimte om inhoudelijk iets dieper in te duiken. Hele fijne docent ook!

• Categorie: Anders
  • Naam training: Workshop AVG in vogelvlucht

Inspirerend/interessant

Veel geleerd en mijn kennis kunnen verrijken.

• Categorie: Privacy
  • Naam training: CIPP/E

Goed georganiseerd en veel extra materiaal

De cursus is erg breed en eigenlijk is de duur te kort om er volledig gedetailleerd doorheen te gaan in de training. Dit is voor de cursusaanvang al goed gecommuniceerd en er wordt veel extra materiaal meegeleverd voor zelfstudie om dit op te vangen. Ook blijven ze bereikbaar voor vragen na de training en voor de certificering.

• Naam training: CISSP

Boven verwachting door combinatie theorie en praktische verhalen

De trainer was zeer ervaren in het vakgebied en putte vooral vanuit eigen praktijkervaring om het verhaal te vertellen. Het (digitale) boek zelf is tijdens de training niet één keer op tafel gekomen, maar er werd gebruik gemaakt van de eigen presentatie en handouts die gebundeld waren in een map. Dit zorgde ervoor dat de stof veel toegankelijker was, dan via de wijze hoe het in het boek beschreven is. Voor mij draagt een training op deze wijze krijgen in elk geval erg goed bij om mijzelf de stof eigen te maken. Tevens een compliment naar de vriendelijke medewerkers en specifiek de dames en heer bij de receptie.

• Naam training: CCSP

Goed verzorgde voorbereiding op de toets

Duidelijke communicatie vooraf en tijdens de training. Ik vond het prettig dat het online kon. Verder werd er goed omgegaan met de cursustijden, pauzes en het tempo. De combinatie waarbij een deel online zit en een deel in de klas op locatie vind ik niet goed werken. Je krijgt weinig van elkaar mee en de trainer staat geregeld uit beeld te vertellen is daardoor slechter te volgen, De extra GAP analyse voegt een praktische toepassing van de theorie toe.

• Naam training: Certified NIS 2 Directive Lead Implementer

Weer een fantastische training

Deskundige docent

• Naam training: PECB CERTIFIED NIS2 DIRECTIVE LEAD IMPLEMENTER

Goede cursus

Zoals altijd waren de materialen goed verzorgd en hadden we een zeer deskundige docent. Voor de inwendige mens werd ook weer goed gezorgd.

• Naam training: Certified NIS2 Directive Lead implementer

Plesmanstraat 62

3905 KZ Veenendaal

Over TSTC

TSTC is een gerenommeerd IT opleidingsinstituut voor Microsoft, Cisco en Linux trainingen met slagingsgarantie en internationaal erkend specialist in compacte trainingen op het gebied van informatiebeveiliging, cybersecurity en privacy. Met praktijkervaren trainers en een unieke trainingsfilosofie vervult TSTC sinds 1999 de behoeften van organisaties en cursisten die belang hechten aan kwaliteitstrainingen die verder gaan waar zelfstudie stopt en direct aansluiten op de dagelijkse praktijk.