De administratie rondom de training is goed geregeld. De trainer (Jeroen Terstegge) wijdt te veel uit over wetgeving die voor de cursisten niet relevant was, gaat te lang door en staat niet open voor discussie. De dagen zouden van 9:00 tot 18:00 duren, maar effectief zitten cursisten tot 19:00 te luisteren en is er in de middag nagenoeg geen tijd voor pauze. Dit draagt niet bij aan de concentratie van deelnemers. De lunch is goed geregeld, maar tijdens andere pauzes is er nauwelijks eten aanwezig. Het is beter drie dagen te reserveren voor deze cursus, omdat de dagen te lang zijn. Bovendien is het aan te raden om te zorgen voor meer tussendoortjes.
In verband met de duur van de opleidingsdagen heb ik contact gehad met TSTC. De oplossing die daarvoor is aangeboden vind ik super en waardeer ik enorm. Dat hebben ze zeer goed opgepakt.
Prima cursus voor het CIPP/E. Wel 2 lange dagen achter elkaar van 9.00 uur tot 19.00 uur. Liever nog een extra terugkom dag kort voor het examen erbij gehad met een uitgebreide examentraining. Jeroen Terstegge heeft ontzettend veel kennis en kan dit goed overbrengen.
Ik vind het prettig trainen bij TSTC. Hier wordt de lesstof niet inspiratieloos uit het lesboek voorgelezen, maar wordt deze echt uitgelegd aan de hand van voorbeelden. Je doet veel labs zodat je ervaart hoe e.e.a. in de praktijk werkt. In combinatie met zelfstudie vooraf (Je ontvangt het boek van te voren) is dit m.i. de beste voorbereiding op het examen en op het inzetten van je nieuwe ervaring in de praktijk. De trainer (Marco) was super enthousiast en vol energie van 's morgens vroeg tot laat in de middag. Enige dat wat mij betreft beter kan is het meubilair in de cursusruimte. De bureau's stonden bijzonder laag en waren niet instelbaar.
Zoals op het schriftelijke formulier. het was een goede training. opzet en zorg was ook goed voldoende eten en drinken.
Veel geleerd van ervaren trainers en zijn van Offensive Security zelf. Goede training met veel opdrachten en demo's.
Klas was misschien iets aan de grote kant en lab+internet was wat onstabiel, maar verder dan dat was de training prima
Zeer leuke en leerzame training met professionele bekwame instructeurs. Helaas vond ik de groep ca 30 man te groot voor voldoende persoonlijke aandacht.
TSTC als erg prettige en effectieve opleider ervaren. Heel veel geleerd tijdens de cursus. Te veel stof voor vijf dagen als je weinig voorkennis hebt. Erg fijn dat je nog zes maanden kunt beschikken over de oefenomgeving om zelf verdere verdieping op te doen. Verdeling tussen theorie en praktijk tijdens de lessen was erg goed.
Ik zou het handiger vinden als TSTC examenvouches verstrekt om zelf een afspraak voor een examen te maken. Bij andere PearsonVUE examens was dit gebruikelijk.
Onze trainer Rudy was goed op de hoogte van de stof. Regelmatig werd de stof getoetst op de praktijk, dit werd op een praktische en ludieke manier gedaan. Daarnaast was alles door TSTC keurig geregeld. Ik beveel deze training ten zeerste aan voor een ieder die meer praktische kennis wil hebben van ethical hacking.
Zeer ervaren trainer, met goede aanpak
Zeer ervaren trainer. Goed verzorgd trainingsmateriaal. Zeer positieve ervaring met TSTC.
Ervaren, internationaal, kundige leraar. Deed de stof leven. Een verbeterpunt (voor ISACA): maak het mogelijk deze training af te sluiten met het CISM examen
Boeiende training met veel praktische voorbeelden die de theorie ondersteunen
Goede voorbereiding op het CISM examen. Niet vanuit het boek en niet vanuit powerpoints theorie behandelen maar op basis van ervaringen, cases en actualiteiten de onderliggende theorie doorgronden. Werkt erg plezierig.
Intensief maar leerzaam
Was goed. In de lab omgeving stond oude gegevens, bestanden etc en dit was niet zo handig. En wij moeten heen en weer schakelen tussen de labs niet zo fijn.
Plesmanstraat 62
3905 KZ Veenendaal
TSTC is een gerenommeerd IT opleidingsinstituut voor Microsoft, Cisco en Linux trainingen met slagingsgarantie en internationaal erkend specialist in compacte trainingen op het gebied van informatiebeveiliging, cybersecurity en privacy. Met praktijkervaren trainers en een unieke trainingsfilosofie vervult TSTC sinds 1999 de behoeften van organisaties en cursisten die belang hechten aan kwaliteitstrainingen die verder gaan waar zelfstudie stopt en direct aansluiten op de dagelijkse praktijk.