Goed geregeld, fijne ervaring.
Ik vond de TSTC cursus CIPP/E van iapp met Jeroen Terstegge erg leerzaam. Wel moest er erg veel nieuwe leerstof in twee dagen woren behandeld. Dat maakte de cursus wel inspannend. Jeroen Terstegge is zeer deskundig op terrein van Privacy.
training, trainer en locatie waren prima. Enige minpuntje waren de wifi en soms ook vaste lijn issues die we hadden. omdat iedereen 2 schermen gebruikt (1 voor skillpipe en 1 voor de virtuele werkomgeving) is een goede wifi verbinding noodzakelijk
Internet verbinding is ronduit zeeeeer slecht. Dit lag buiten het bereik van TSTC (wat ik heb begrepen). Goeie training!!! Van der Valk hotel zeer goed en prima te lopen naar TSTC of te rijden natuurlijk.
Geweldige training met zeer deskundige en ervaren trainers. Intensief en inspirerend! Na de training naar huis gegaan met jeuk in mijn vingers om zsm meer te proberen en te leren.
Goede training, vaak wel iets te snel uitgelegd.
De grootte van de groep (24) met twee trainers maakte het krijgen van persoonlijke aandacht lasting. Tempo was hoog wat dit nog wat lastiger maakte. Training zelf heb ik weer veel van opgestoken
Training kwalitatief goed. Groep wat (te) groot. Tweedaagse cursus net een dagdeel te kort om alle theorie goed te behandelen.
De groep was ontzettend groot waarbij 2 mensen continu vragen / opmerkingen gaven waardoor oop dag twee voor mijn gevoel de cursus werd afgeraffeld om de bus van 18.30 uur te kunnen halen.
De eerste dag was even wennen aan het tempo en enthousiasme van Rudy. Gedurende de training was er meer rust en zijn we veel handson bezig geweest. Rudy is echt een ster in het overbrengen van de stof. Er zijn maar weinig instructeurs die zo kundig zijn en complexe materie kan vertalen naar makkelijk te begrijpen voorbeelden.
Goede training. Voldoende om mee verder te kunnen.
prima training, alleen onhandig dat de training in het Nederlands wordt gegeven terwijl het studiemateriaal en het examen in het Engels zijn.
Intensieve en efficient training op hoofdlijnen van de GDPR gegeven door een prima docente.
Plesmanstraat 62
3905 KZ Veenendaal
TSTC is een gerenommeerd IT opleidingsinstituut voor Microsoft, Cisco en Linux trainingen met slagingsgarantie en internationaal erkend specialist in compacte trainingen op het gebied van informatiebeveiliging, cybersecurity en privacy. Met praktijkervaren trainers en een unieke trainingsfilosofie vervult TSTC sinds 1999 de behoeften van organisaties en cursisten die belang hechten aan kwaliteitstrainingen die verder gaan waar zelfstudie stopt en direct aansluiten op de dagelijkse praktijk.