Prima training door deskundige trainer (Aman Bhar). Klein groepje wat zorgde voor veel persoonlijke aandacht. Stof werd overgebracht aan de hand van veel praktijkvoorbeelden.
De 2 dagen waren erg intensief, 3 dagen was beter geweest. Meer tijd voor discussies.
Prettig omdat het kleinschalig was en afgestemd op mij als cursist.
Tstc heeft laten zien zeer persoonlijk en deskundig te zijn. Ook daags na het examen een linkedin toevoeging plus felicitatie mail. Super!
Training was prima. De boeken kwamen echter erg laat, ik had slechts 1 week om e.e.a. door te lezen, dit bleek te weinig. Boeken minimaal 3 weken van te voren opsturen zou een verbeterpunt zijn.
Veel geleerd en veel inspiratie opgedaan. Goed georganiseerd qua catering etc. Beamer zou iets beter kunnen qua schermbreedte en lichtopbrengst. Van der Valk een erg fijn hotel!
Goede trainers. Uitstekende verzorging en genoten van de cursus!
Zeer prettig
test
Uitstekende trainer, in staat om complexe zaken op heldere manier uit te leggen, zowel op conceptueel niveau als het praktische niveau.
Plesmanstraat 62
3905 KZ Veenendaal
TSTC is een gerenommeerd IT opleidingsinstituut voor Microsoft, Cisco en Linux trainingen met slagingsgarantie en internationaal erkend specialist in compacte trainingen op het gebied van informatiebeveiliging, cybersecurity en privacy. Met praktijkervaren trainers en een unieke trainingsfilosofie vervult TSTC sinds 1999 de behoeften van organisaties en cursisten die belang hechten aan kwaliteitstrainingen die verder gaan waar zelfstudie stopt en direct aansluiten op de dagelijkse praktijk.