Meedenkend, goed advies. Wordt goed gezorgd voor de klant.

Positieve oplossing

Paul Roescher heeft onze klacht betreffende ons aanrechtblad netjes naar ieders tevredenheid opgelost, en wat betreft de vaatwasser wordt ook netjes opgelost. De directeur nam de moeite om persoonlijk langs te komen praten betreffende een oplossing naar ieders tevredenheid.

Vriendelijk en goed geholpen

Goed geholpen, fijne persoonlijke service.

Mooie keuken, perfecte service en een top kookworkshop

Superblij met onze keuken, installatie en service was goed en nu afgesloten met een geweldige en leerzame kookworkshop.

Een hele leerzame avond

We kregen van Arjan een zeer goede uitleg van de door ons aangeschafte apparaten. Na afloop was het proeven. Zeer gezellig en de gemaakte taart kregen we mee. Bedankt Arjan en natuurlijk Roesscher Rijssen.

Fantastisch!

Fantastische medewerkers die veel ervaring hebben en dus weten waar ze het over hebben!

Goede kwaliteit en service

Een mooie keuken laten plaatsen door Paul Roescher. Geheel zelf mogen bedenken, met goede adviezen van Frans! De levering en plaatsing verliepen soepel. En de service vragen achteraf werden goed behandeld. Zou zeker aanbevelen om hier een keuken te kopen!

Fantastisch

In 1 dag hebben we de keuken, badkamer, wc, trapbekleding en nieuwe pvc vloer uitgezocht met een mega strakke prijs. Lekker gegeten, werden fijn en behulpzaam behandeld. Er werd ook alle tijd genomen en ze lieten alles in alle rust zien super !!!

Vertrouwd oprecht en als van ouds.

19 jaar geleden bij Paul Roescher een prachtige keuken gekocht. Nu weer aan een verfrissende nieuwe keuken toe met alle mooie moderne snufjes wederom weer geslaagd met een prachtige nieuwe keuken. Uitgebreid de tijd genomen met een lekker hapje van Arjan. En nog belangrijk er hoeft geen aanbetaling gedaan te worden super fijn. Niets overhaast de keuze blijft bij de klant.

De verkoper was een zeer deskundig persoon

We hebben een goede en rustige begeleiding ontvangen met een ruime aanbod aan materiaal. We werden eerlijk behandeld betreft de voor en nadelen van kwaliteit van ovens/ aanrechtblad/ kwaliteit van kastdeuren.

Goed, plezierig en deskundig geholpen.

Niet alleen verkooppraatjes maar ook eerlijk aangeven wat voor- en nadelen zijn van bepaalde keuzes. Daarnaast natuurlijk ook de koffie, cake etc.

Supergoed advies en hele leuke oplossingen en ideeën

Top, fijn geholpen met goede oplossingen en uiteindelijk een prachtige keuken.

Persoonlijk en aansluitend bij onze wensen

We waren een beetje voorzichtig met naar deze zaak gaan maar ze hebben ons blij verrast! Zeker Diewer heeft echt zijn best gedaan met ons mee te denken. Met humor en persoonlijke interesse. Dit sprak ons erg aan.

Prettig en kundig advies

Diewe nam uitgebreid de tijd voor ons en dacht erg prettig mee. We waren zeer op ons gemak en heel erg blij met het resultaat van de ontworpen keuken.

Wederom een uitstekende service en vriendelijk personeel.

Vakkundig

Super goed geholpen!!

Onwijs fijne mensen en een top service!

Top service

Ardjan, heeft ons super geholpen!

Vriendelijk en denken mee

Goed advies, vriendelijk geholpen. Denken goed mee met de mogelijkheden en een ruim assortiment.

Goede uitleg en vakkundig geholpen

Gijs heeft ons goed geholpen en vakkundig voorzien van advies. Heel blij met de door ons uitgekozen vloer.

Warm onthaal, goed naar je geluisterd

Mooie locatie, er word goed naar je geluisterd

Geweldig geholpen

Mooie keuken uitgezocht en goed geholpen. Overal aan gedacht zodat wij een geweldige keuken hebben.

Spullen zijn mooi, service is zeer weinig

De dag dat we alles hebben uitgezocht (10 mei 2024)was een leuke dag, aardige mensen en ook fijn dat je wat te eten krijgt. Met hoge verwachtingen uitgezien naar het eindresultaat. Het begon allemaal met de vloer, er was te weinig geleverd, daar de m3 wel goed waren doorgegeven. Gelukkig had de Praxis deze laminaat ook voor de helft van de prijs en hebben we daar nog een pak gekocht zodat de vloer afgemaakt kon worden. Vervolgens de badkamer, kon geleverd worden, maar het badkamer meubel en de radiator zou enkele weken later worden. Dit bleken navraag om 8 weken te gaan. Toen ik daarover een mail gestuurd heb dat wij hierover wel teleurgesteld waren en dat ik bij enkele weken niet aan 8 weken denk, kwam er geen enkele reactie en/of excuus. Vervolgens kreeg ik 3 weken geleden een mail dat de resterende spullen geleverd zouden gaan worden en toen bleek dat er nog niet alles bij zat! Toen kreeg ik een korte mail terug dat dit dan nog wel mogelijk was, gelukkig vandaag bezorgd. Toen de keuken. Dan krijg je een mail vanuit de planning dat wij 11 oktober thuis moeten zijn want dan komen ze leveren, als je er niet bent krijg je een opslag boete. Er wordt geen afspraak gemaakt met de klant ze gaan ervanuit dat je er gewoon bent. Ik was er ook en had hulp geregeld. Vervolgens zou volgens diezelfde planningsafspraak maandag 14 oktober de keuken geplaatst worden. Toen bleek Roescher de planning omgegooid te hebben en zonder ons daarover te communiceren de afspraak geannuleerd. Maandag diverse pogingen gedaan om iemand te bereiken, maar Roescher is op maandag dicht en er is dan niemand bereikbaar. Dinsdags gebeld, en op mijn dringende verzoek konden ze dan woensdag een monteur regelen. Vaatwasser/kastje en plank waren verkeerd geleverd. Vaatwasser was gelukkig snel opgelost. Diverse mails gestuurd dat ik graag een gesprek wil met iemand van Roescher over een tegemoetkoming, nog niks gehoord. Liever zou ik geen negatieve beoordeling doen, maar helaas.

Absoluut tevreden en gelukkig de deur uit !

Mijn bezoek aan Paul Roescher absoluut volledig naar wens verlopen . Deskundig personeel, neemt de tijd voor de klant, denkt mee, geeft goeie tips en adviezen maar laat de klant het rustig beslissen , prijs en kwaliteit verhouding fantastisch en heel veel keuze mogelijkheden !

Nette en persoonlijke service!

Aanrader, personeel neemt ruim de tijd om vakkundige uitleg te geven.

Geweldige, daadkrachtige service met oog voor de wensen van de klant.

Oog voor de wensen van de klant. Inlevingsvermogen in de woning adhv foto's/tekeningen. Alle opties liggen open, mooie inzichten en ideeën adhv gemaakte tekeningen. Veel keus in materialen en opstellingen waardoor een goed beeld kan worden gevormd van het geheel. We zijn hier voor de tweede keer binnen enkele jaren ivm een verhuizing, bevelen paul Roescher zeker aan! Super kwaliteit materialen staat zeker in verhouding tot de prijzen!

Plaagslagen 2

7463PH Rijssen

Over Paul Roescher

Bij Paul Roescher vindt u alles voor uw keuken, badkamer, vloer, en kast. De grootste megastores van Europa, gevestigd in Rijssen & Apeldoorn.