Verkoper dacht goed mee, zowel kosten technisch als praktisch en visueel

Vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe keuken. Ondanks onze verwachtingen hebben we een keuken uit kunnen zoeken die aan al onze wensen voldoet. De verkoper was erg vriendelijk, dacht goed mee over de inrichting, materialen en kosten.

Zeer goed advies

Een zeer mooi ontwerp naar onze keuze samen gemaakt. Veel goed advies, eerlijk en veel tijd genomen.

Service met een hoofdletter 'S'

Na ruim 6 jaar was het fonteinkraantje van onze wc kapot gegaan. Vervanging bleek niet zo eenvoudig. We hadden een nieuw kraantje nodig met een lang aansluitstuk. ‘Die zie je niet zo vaak meer’, zei de verkoper op de afdeling sanitair. Hij liep rond, haalde hier en daar wat kranen los en vergeleek ze met de oude. Ze waren allemaal te kort voor mijn fonteintje. Achter lag nog een kraan en die was net iets langer. ‘Neem deze maar mee naar huis en probeer of deze past. Zit ie vast, dan zit ie vast! Kom anders nog maar even terug’. Hij wilde er niets voor hebben, want dit was Service. Met een hoofdletter ‘S’ natuurlijk. Thuisgekomen bleek deze kraan precies goed te zijn. Paul Roescher, bedankt voor deze Service!

Heel goed

Goede service vriendelijk persoon lekkere soep en lekkere hapjes en koffie en cake en niet opdringer

Heel goed gevoel, duidelijk verhaal.

Onze ervaringen met Paul Roesscher, zijn heel positief. Hebben nu voor derde keer een keuken gekocht bij Paul Roesscher. De adviseur was duidelijk in haar verhaal en gaf hele goede en bruikbare adviezen.

Prachtige winkel

Hele mooie winkel, hier kan je terecht voor je hele verbouwing van je huis. Onze prachtige keuken hier gekocht!

Fantastisch

Heel goed geholpen door (medewerker). Nam veel moeite om te helpen en mee te denken. Zeker een aanrader!

Super geholpen

Alle tijd, leuk en spontaan en vol met ideeën geholpen.

Persoonlijke benadering

Keramisch parket bestellen ging onder deskundig advies vlot en vloeiend. Na een moeizame start bij het ontwerpen en bestellen van onze nieuwe keuken werd het door Roesscher uiteindelijk ook kundig en adequaat opgepakt. Ze hebben hun uiterste best gedaan om uiteindelijk alle puntjes goed op de i te zetten!

Super geholpen

Nieuwe keuken uitgezocht

Gastvrij, vakkundig eerlijk advies

Super goede ervaring gehad bij Paul Roescher. Gastvrij ontvangst, luisteren naar wat je wilt in een keuken. Ontwerp was zeer verrassend. Eerlijke prijs, goede kwaliteit.

Meedenkend met de klant

Na twee jaar geleden een nieuwe keuken te hebben gekocht, hoefden we bij de aankoop van een nieuw huis niet na te denken over waar we de nieuwe keuken zouden gaan kopen. Opnieuw hebben we het aankoopproces als zeer prettig ervaren. Er werd goed meegedacht over de diverse mogelijkheden en duidelijk uitleg gegeven. Wij zijn blij met de keuzes die we gemaakt hebben en met de goede prijs/kwaliteitsverhouding. We kijken dan ook uit naar de levering van onze nieuwe keuken.

Fantastische zaak en perfecte advisering

Top zaak

Top!!!

Echt geweldige zaak

Slechte service

Helaas erg jammer, tot aan de koop en plaatsing van de keuken een prima zaak. Dan komt het, zit al weken met mankementen. Paar keer gebeld. Wordt maar niet teruggebeld. Al 2 maanden lekkende kraan. Niet blij mee.. en dat is nog zacht uitgedrukt.

Snelle service en goed afgehandeld

Tevredenheid

Zeer slechte ervaringen mee!

Badkamer, keuken, vloer en tegels gekocht. De verkoop is geweldig, de prijs is goed, maar daarna wordt het één groot drama. Personeel praat langs elkaar heen, het bedrag van de koopovereenkomst (keuken) is handmatig opgehoogd (!), geld van goederen die op 4 mei jl (!!) terug zijn geleverd heb ik nu (september) nog steeds niet ontvangen (terwijl je daar nog geen roestige spijker meekrijgt zonder direct af te rekenen), reacties laten maar op zich wachten. Ik kan er inmiddels een boek over schrijven!

Klant is koning, volledig verzorgde dag waarop je alle opties ziet en alle aandacht krijgt!

Vandaag wéér een prachtige Paul Roescher keuken uitgezocht! Alle tijd gekregen om in rust en met aandacht de verschillende opties te zien. We zijn uitstekend geholpen en er is meegedacht. Tussendoor heerlijke koffie met taart, tussen de middag genoten van een luxe lunch. Weer met een goed gevoel de deur uitgegaan! We krijgen een keuken die bij ons past en de prijs viel mee, wat wil je nog meer? Voor ons geen andere zaak dan Paul Roescher voor keuken, kasten en badkamers!

Prettig met aandacht en eerlijk advies

Een prettige ontvangst met koffie en cake en daarna lekkernijen van de kok. Een eerlijk en prettig gesprek en goed advies, waarbij er tijd wordt genomen. Prettig geholpen door Albert.

Persoonlijke benadering.

3 Maal in Rijssen geweest voor een keuken. Veel keuzemogelijkheden, alle tijd werd genomen. Albert legt alles duidelijk uit. Door de kok werd een lekkere soep aangeboden. Uiteindelijk een mooie keuken uitgezocht met alle wensen erin voor een goede prijs

Deskundig en klantgericht

Klantvriendelijk Verkoper dacht mee met onze wensen en kwam met creatieve ideeen Voor een hele mooie prijs een keuken kunnen aanschaffen

Uitstekend advies

Prima verkoper met kennis van zaken.

Een prettige zaak!

"Wij kunnen niet genoeg benadrukken hoe tevreden we zijn met de service van Paul Roescher. Vanaf het allereerste moment dat we binnenliepen voelden we ons zeer welkom en gewaardeerd. Het team hier denkt echt goed met je mee en heeft geholpen bij het maken van de juiste keuzes voor onze keuken en badkamerrenovatie. Wat ons echt opviel, was de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die ze bieden. Je krijgt mooie en hoogwaardige producten zonder dat ze je bankrekening plunderen. En als klap op de vuurpijl was er een leuke en behulpzame kok aanwezig die tussendoor heerlijke soep en hapjes bereidde. Dat gaf de hele ervaring een warme en huiselijke sfeer. Ik kan deze keuken- en badkamerboer ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit, service en een vleugje culinaire verwennerij. Dank aan het hele team voor een geweldige ervaring!"

Zeer goede begeleiding en duidelijke afspraken

Je wordt hier op een fijne en goede manier geholpen

Super service

Mooie zaak goed geholpen Prachtige keuken gekocht

Plaagslagen 2

7463PH Rijssen

Over Paul Roescher

Bij Paul Roescher vindt u alles voor uw keuken, badkamer, vloer, en kast. De grootste megastores van Europa, gevestigd in Rijssen & Apeldoorn.