Hele fijne mensen, goeie prijs en advies

Vriendelijk ontvangst en lunch verzorgd, mooie spullen, goeie kwaliteit. Fijne samenwerking met de adviseurs. Top bedrijf!

Goed en realistisch advies

Wij zijn voor een nieuwe keuken uitstekend geslaagd bij Paul Roescher. Als keukenleken zijn we professioneel door het proces geloodst van alle (on)mogelijkheden bij het uitkiezen van een nieuwe keuken. De adviseur heeft prima rekening gehouden met onze wensen, terwijl hij ook een realistische kijk gaf op de voor-en nadelen van bepaalde keuzes. Ook zijn ze transparant over prijs en levertijden. Wij zijn erg tevreden en kijken uit naar de levering.

Top service ook na langere tijd.

Wij hebben een huis gekocht waar Paul Roescher, 5 jaar geleden de badkamer heeft geleverd. In het dagelijks gebruik waren er onderdelen niet mooi gebleven. Wij hebben contact opgenomen met Paul Roescher met de vraag of we de betreffende onderdelen konden bestellen. Ze hebben vervolgens contact opgekomen met de fabrikant en wij kregen per post de betreffende onderdelen zonder nota. Na gebeld te hebben gaven ze aan dat dit service was van Paul Roescher. Wij vinden het TOP service!!!!!!

Gewoon goed!

We werden in Apeldoorn goed geholpen, er werd echt ruim de tijd genomen. Onze wensen werden hierin meegenomen en hier was echt alle aandacht voor. Gewoon in één avond geslaagd!

Fijne persoonlijke service al 2 jaar erg blij met onze keuken!

Goed & persoonlijk advies gekregen toen we onze keuken uit gingen zoeken. We zijn al 2 jaar erg blij met onze keuken van Paul roescher!

Super service

Hebben hier met veel plezier een top kwaliteit keuken uitgezocht, 2 jaar na dato konden we zonder problemen onze keuken uitbreiden, top bedrijf!!

Veel keuze goede prijzen

Goed geholpen bij het kopen van een vloer en badkamer

Helemaal top

Hele fijne verkopers met veel ervaring die de tijd voor je nemen. Bedankt!

De route van keuken idee naar de eindmontage liep perfect.

Het gehele traject van keuken oriëntatie tot en met de installatie van de keuken verliep perfect. Bij de oriëntatie in de showroom van Roescher gaven we aan dat wij alle benodigde stappen om te komen tot een fysieke keuken het liefst "turn key" wilden hebben. In de praktijk betekende dit dat de inmeting en de uiteindelijke montage van de keuken door B. van Gameren op een uitstekende manier zijn uitgevoerd. Momenteel hebben we de nieuwe keuken 1 jaar en alles is en werkt probleemloos. Afgelopen week kregen wij van de firma Roescher een workshop aangeboden voor onze nieuwe AEG oven. De workshop werd gegeven door Arjan Hurenkamp. Wij hadden een gezellige middag waarbij Arjan vanuit zijn vakmanschap ons veel heeft geleerd en tips gegeven die we kunnen gebruiken bij het maken van onze maaltijden. De maaltijd die hij ons voorschotelde was heerlijk Wij zijn erg tevreden over de manier van werken van de firma Roescher.

Super tevreden!

Na een heel goed en luisterend oor, zijn we blij met de keuken die we uitgezocht hebben. Zonder de hulp van e verkoopster was het niet gelukt.

Geweldige ervaring gehad!

Super ervaring en op maat begeleid. Ruim assortiment van luxe keukens en budget keukens! Zeker een aanrader!

Super service!

Er wordt goed meegedacht en je krijgt goed advies.

Wat een slechte service

Er wordt niet gecommuniceerd en je mails worden niet gelezen en ze zijn niet bereikbaar!!! Wat een slechte zaak!!!!

Aanrader!

Prima service!! Goed advies! Goede kwaliteitsprijs verhouding . Fijne ontvangst met een kop koffie en heerlijk eigen gemaakte cake. Wij hebben na eerdere ervaringen nu zowel keuken, badkamer, tegels en vloer bij Paul Roescher gekocht.

Correcte nalevering

Snelle nalevering van extra bestelde tegel plinten. Dank daar voor!

Fantastisch geholpen

Wat een verrassend resultaat qua tekening. De prijs was een meevaller. Erg blij met dit resultaat

Slechter dan slecht…

Gepland om onze woonkamer en keuken te renoveren, aangepast op de planning van de spullen die Paul Roescher zou leveren. Dus vrij genomen, container gehuurd, vaklui ingeschakeld etc. Vier (!) werkdagen voor levering een mail van PR: ze hebben verkeerd besteld en kunnen niet alles leveren. Gevraagd om compensatie, want wij moeten alles verzetten, wat ons geld kost. Dat doen ze niet. Maar zelf hebben ze het gore lef om 1 datum van levering voor te stellen en als je dan niet kunt, kost verzetten €250 (+ €50 per week later). Ze zijn echt gek geworden bij dit bedrijf! Ongetwijfeld door de crisis dat dit bedrijf nog kan bestaan, maar zodra het tij kantelt, hoop ik dat ze als eerste omvallen. NOOIT MEER PAUL ROESCHER!!!

Prima geholpen

Zeer snel en vriendelijk geholpen. In 1 middag een mooie badkamer kunnen uitzoeken

Heel kant vriendelijk

Ze weten waar ze het over hebben ,en zijn heel mee denkend naar de klant toe

Wij zijn erg goed geholpen bij het kopen voor onze keuken en vloer.

Ze zijn erg klantvriendelijk en hebben ons erg goed geholpen bij her uitkiezen van een keuken en vloer. Dit allemaal voor een goede prijs!

Fantastische uitleg door Justin over diverse apparatuur

Door deze uitleg heb ik de juiste keuze kunnen maken qua apparatuur

Gezellige en vooral rustige en duidelijke uitleg.

Er werd een duidelijke en gezellige uitleg gekregen. Met smakelijke beproevingen van een paar gerechten. Oven van Amica bevalt ons tevens goed. Zeker tijd voor vragen om te zorgen dat alle onduidelijkheden te verduidelijken. Super top en blij.

Goede betrouwbare service

Bij aankoop van een keuken gratis workshop. En die is het aanraden waard!! Fantastische en smaakvolle avond gehad met stapsgewijze uitleg apparatuur

Fantastische ervaring!

Leuke workshop gehad. Lekker gegeten en goede product informatie gehad.

Plaagslagen 2

7463PH Rijssen

Over Paul Roescher

Bij Paul Roescher vindt u alles voor uw keuken, badkamer, vloer, en kast. De grootste megastores van Europa, gevestigd in Rijssen & Apeldoorn.