Super!

Vandaag is onze prachtige keuken geplaatst. Na 2 bezoeken en advies via de mail is alle naar onze wens geïnstalleerd door Wikinon uit Hardenberg

Flexibel en klantvriendelijk

Goedemorgen, Keuken gekocht bij Frans van Oenen, goede service en advies bij het uitzoeken en indelen. Door eigen verkeerde planning hadden we toch wat sneller de technische tekening nodig van onze nieuwe keuken. Dit was geen probleem voor Frans en heeft in eigen tijd de tekening voor ons gemaakt zodat we door konden met verbouwen van ons nieuwe huis. Al met al dus zeer tevreden met Paul Roescher en frans en een fijne ervaring. Mvg, Rink de Jong en Nelly-janneBaarssen

Geweldig geholpen door Leroy, frans en Gijs en Geert-Jan! echte aanrader voor iedereen

No-nonsense, weten meteen wat bij jou past en wat je zoekt

Na goede verhalen van kennissen en familie een afspraak gemaakt bij Paul Roesscher Apeldoorn. Kregen alle vrijheid om even rustig rond te kijken en werden daarna uitgenodigd om rond de tafel te zitten en onze wensen/ideeën te bespreken. Daarna kregen we een rondleiding om vergelijkbare materialen te bekijken en te kiezen. Jouw wensen zijn hier belangrijk, jouw budget wordt niet gevraagd, iets wat we als zeer prettig hebben ervaren. Eerst kijken en daarna pas het financiële plaatje. Kortom, een hele fijne ervaring en absoluut aan te raden!

Geweldige ervaring!

Professioneel en goed geholpen met het uitzoeken van een badkamer, keuken en een inbouwkast. Erg positief te spreken over dit bedrijf!

Omgang was heel prettig en een mooi ontwerp, fijne prijs

Wij hebben onze eerste keuken gekocht bij Paul Roescher. Dit vonden we spannend maar gelukkig zijn we geholpen door Dieuwe. Hij heeft een modern ontwerp gemaakt voor ons huis en dacht mee in de dingen die we zelf wilden bouwen (inbouwoven, afzuigkap en wijnrek). Op onze tweede afspraak hebben we hier een keuken gekocht. Ze hebben trouwens ook veel meer keuze uit keuken frontjes en werkbladen, meer dan ikea of andere keukenleverancieren hebben, is ons opgevallen.

Wij hebben er een keuken gekocht.

We werden goed geholpen door Dieuwe. Hij dacht mee over de indeling, functionaliteit, realisatie. Ook wist hij goed onze wensen te implementeren binnen ons budget.

Zeer goede en meedenkend advies.

Na 2 afspraken hebben we exact de keuken die we wilde. De verkoop verliep zeer kundig en geweldig meedenkend. Tips in overvloed waardoor wij als eind resultaat de keuken helemaal op en top naar wens hebben samengesteld. Voor de pvc vloer geld eigenlijk het zelfde. Goede service en advies. Genoten van alle heerlijke lekkernijen!

Geweldig geholpen door Frans!

Naar volledige tevredenheid geholpen. Ik zou paul roescher zeker aanraden bij vrienden en familie. Hartstikke bedankt voor de service en onze prachtige nieuwe keuken!

Zoals altijd perfect geholpen

We hadden met spoed een keuken nodig voor mijn moeder ( binnen 4 weken ). Zoals verwacht is het WEER gelukt:) Echt super goed geholpen. Paul Roecher hartelijk bedankt

Duidelijk verhaal!

Een mooie keuken gekocht, veel keuze en een ruime showroom om alle opties te kunnen zien.

Geweldig fijn!

Bij het eerste bezoek werden wij uiterst vriendelijk te woord gestaan. Prettig om gezien te worden. Na aanschaf van een mooi fornuis, kreeg ik ook nog een workshop aangeboden. Buiten enorm veel info over het fornuis kregen we ook een heerlijke maaltijd die voor onze neus bereid werd. Ik vind het leuk.

Keuken is naar volle tevredenheid geplaatst

Keuken is naar volle tevredenheid geplaatst, punt van aandacht voor de adviseur is, vraag en denk beter mee met de klant naar extra optie voor bijvoorbeeld hulpmiddelen om lades in te delen. De nazorg is erg prettig ervaren, alleen communicatie omtrent de afspraak kan heel veel beter. De service monteur heeft geluk gehad dat we thuis waren. We wisten immers niet dat jij lang zou komen. Vandaar 4 sterren, dit heeft niets te maken met de aflevering en de nazorg.

Buitengewoon klantvriendelijk en super service

Oriënteren: de verkoop vraagt of wij hulp nodig hebben. Nog niet, dus laat men ons in alle rust rondkijken en foto’s maken. Beslissen: we hebben wel een afspraak gemaakt. Wel zo handig. De verkopen neemt alle tijd. Overal is aandacht voor: van model to kleur, materialen en apparatuur. Toch nog even naar huis om te kijken of de kleur de juiste is. Volgende bezoek: de keuzes worden in alle rust nogmaals nagelopen, en de offerte wordt gemaakt. Prima prijs-kwaliteitverhouding. De levertijd is vrij vlot, ondanks de drukte. Montage: de montageproef uit Coevorden werkt alles keurig af. Ook als wij een extra wens hebben. Super geregeld! Al met al kunnen we zeggen dat Paul Roesscher Rijssen ons geweldig goed heeft behandeld.

Aankoop badkamer inrichting en tegels. Prima advies gehad van oa. Theo Booij. Nu bijna 5 jaar na aankoop ook goede service voor garantie gehad.

''wit is wit'' volgens de site, maar niet heus...

Tegels snel geleverd, en tegen aantrekkelijke prijs. Doorslag voor mij gaf de volgende omschrijving op de webshop: ''En is wit wit. sommige tegels hebben namelijk de neiging om naar het creme te trekken''. Maar laat dat nu juist bij deze tegels ook nadrukkelijk het geval zijn. Dat blijkt echter pas na installatie (bij beoordeling in fel daglicht zie je het nog niet, maar in inpandige badkamer met enkel kunstlicht wel). Afgezien van deze teleurstelling verder OK ; het is een kwalitatief goede tegel volgens mijn tegelzetter. NB : Onderste pak tegels bleek gebroken, maar ze leverden gratis een extra pak mee, dus geen probleem.

Grandioos

Wij zijn door Frans geholpen. De eerste afspraak hebben wij een volledige dag in de showroom doorgebracht. Wij zijn met veel geduld en kennis geadviseerd. Alles werd ter plekke ingetekend en tijdens het gesprek op alle wensen continu aangepast. De showroom is dusdanig compleet dat je alle materialen en onderdelen direct ingebouwd kunt terugzien. Er werd ook goed meegedacht over het budget. Wij hebben een ontzettend luxe keuken samengesteld voor een zeer betaalbare prijs.

Top geholpen door Cornelis, zeer goede adviezen en meedenken.

Op basis van onze ideeën en tips van Heddie is er een topkeuken uit gekomen. De keuken voldoet aan al onze wensen en is zeer compleet. Dit alles voor zeer aantrekkelijke prijs binnen ons budget. Een aanrader voor iedereen.

Wij hebben hier voor de tweede een keuken aangekocht. De eerste keer is ons heel goed bevallen en deze keer zijn we ook weer ontzettend goed geholpen. Bedankt Marlien!

Fantastisch geholpen

Enorm leuk geholpen aan een accessoire voor onze douche, de kok himself heeft ons geholpen. Arjan bedankt dit was bijzonder zaken doen!

Fantastische verkoper met kennis van zaken

De hulp die Gijs (de badmeester) ons gaf met ook de handige en vooral technische adviezen, was voor ons de trigger om de bestelling vandaag te bevestigen. Dank voor alles.

Super bedrijf. Vakkundig geholpen. Grote keuze tegen een scherpe prijs.

Super bedrijf. Vakkundig geholpen. Grote keuze tegen een scherpe prijs.

Mijn ervaring

Wij zijn wezen kijken voor een badkamer. Goede voorlichting. Ze denken met je mee . Heel geduldig en klant vriendelijk. Ze nemen echt de tijd voor je .

Een top verkoopservice

Wij zijn hier helemaal vanuit regio Rotterdam naar hier gereden en ik heb er totaal geen spijt van. Wij werden netjes behandeld en er werd echt meegedacht. Ze nemen de tijd en schromen niet om je te waarschuwen voor eventuele dure aankopen of onpraktische zaken. Maar boven alles maken ze er echt een ervaring en laten ze goed zien waarom zij al 50 jaar zo goed zijn. kernwoorden: vriendelijk, eerlijk, respectvol en transparant

Fantastische verkoop begeleiding & prijs

Vanaf het eerste moment bij binnenkomst warm ontvangen en daarna vooral fantastisch geholpen bij de aanschaf van de keuken / badkamer en vloeren. Verkopers geven een ongedwongen advies waardoor we echt het voel kregen de juiste keuzes te maken. Dit in combinatie van scherpe prijzen heeft ons doen besluiten tot aankoop over te gaan.

Plaagslagen 2

7463PH Rijssen

Over Paul Roescher

Bij Paul Roescher vindt u alles voor uw keuken, badkamer, vloer, en kast. De grootste megastores van Europa, gevestigd in Rijssen & Apeldoorn.