Geweldige service

Door de geweldige service hebben we in één dag een keuken, badkamer, toilet en vloeren uitgezocht voor ons nieuwbouwhuis. De verkopers denken goed met je mee en adviseren waar nodig. Je weet direct waar je aan toe bent en staat later niet voor verassingen.

Fijne ervaring met een flexibele verkoper met begrip voor onze situatie

Snelle sevice voor een goedeprijs

Zo maar even langs komen.direct geholpen worden, en naar huis gaan met een prachtige keuken met uitstekende prijs.

Goed geslaagd voor badkamer en keuken

Voor badkamer en keuken zijn we goed geslaagd bij Paul Roescher, door open en goede communicatie kwamen we snel tot een mooi plan. Verder qua inspiratie veel aanbod, grote showroom waardoor je op veel verschillende ideeën kan komen. Prijs en kwaliteit in verhouding.

Geweldig geholpen

Zeer tevreden over het resultaat!

Heel fijn gesprek

Ik heb net een gesprek gehad bij Paul Roescher over een nieuwe keuken. Verkoper mevrouw Schalij nam alle tijd. Wat ik vooral prettig vond is de tips die zij gaf over de gezellige nisjes die ingebouwd kunnen worden. Ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken.

Fijne ervaren verkoper

We werden goed geholpen door de verkoper. We kregen een deskundig en eerlijk advies.

Professioneel en erg klantvriendelijk

Ik heb een nieuwe tegelvloer voor de woonkamer gekozen. Dit heb ik gedaan op advies van Laurens. Hij heeft me erg vriendelijk en professioneel geholpen. Alles is goed geregeld en ben erg tevreden!

Goed en snel geholpen!

Lekker zakelijk, duidelijke uitleg. Goede prijs en nette behandeling. Bedankt!

Hartstikke goed

We hebben een fijne afspraak gehad. Er werd alle tijd genomen voor ons en uiteindelijk is de opstelling van de keuken anders geworden dan vooraf bedacht, erg leuk! De prijs viel ons mee. Nu nog even geduld hebben, maar zeer benieuwd naar het eindresultaat!

Heerlijke goede ervaring

Kok Arjan heeft de beleving van mijn stoomoven fantastisch en praktisch uitgelegd. Ook de kooksessie was een feestje. Arjan bedankt

Geweldige keuken showroom met prima advies

Ik heb bij Paul Roesscher, Rijssen een mooie keuken uitgezocht tegen goedkope prijsverhouding. Je wordt goed geholpen en geadviseerd. Na uitzoeken nog een bedenktijd en 1x keer terug om de puntjes op de i te zetten. Ik raad deze showroom en winkel ten sterkste aan. Geweldig goed geholpen.

Verschrikkelijk veel geleerd

Wat een vakkennis heeft die man. Heerlijke gerechten gemaakt op een manier die ik nog nooit had gedaan. Arjan bedankt.

Fantastische kookervaring

We hebben een geweldige kooksessie gehad met Arjan! Wat weet hij veel en hij kan het op een leuke inspirerende manier vertellen en uitleggen! Echt heel waardevol!

Op aanraden van kennissen naar het oosten van het land afgereisd voor het uitzoeken van onze nieuwe keuken (en uiteindelijk ook badkamer inrichting). Hartelijk ontvangen door Diewer en zijn team. Er werd geweldig meegedacht en op papier ziet de keuken er super uit. We kijken erg uit naar het moment van plaatsing!

Geweldig advies van kok Arjan, werkelijk subliem!

Ik heb een stoomoven aangeschaft van AEG. Had geen idee wat ik moest kopen. Na advies van de huiskok Arjan, was het een peuleschil om een keuze te maken. Deze man heeft niet alleen vakkennis maar hij weet ook waar een huishouden behoefte aan heeft. Ben enorm blij met mijn keuze. Arjan je bent een topper en ga zeker nog eens een workshop bij deze meesterkok volgen!

Geweldig advies over kookaat

Wij hebben een nieuwe kookplaat gekocht.eerder een andere kookplaat gehad,daar waren wij niet zo tevreden over.maar met de goede tips en adviezen van arjan. Hebben wij weer veel kook plezier.

GEWELDIG

Ontzettend goed geholpen met het uitzoeken van een nieuwe keuken. We hebben veel tijd gekregen om van A tot Z alles te doorlopen! Van tegels tot wand kasten. Mooi aanbod, veel keus, mooie prijzen!

Goed personeel

Vriendelijk geholpen! Fijn personeel

Top keuken!

Keuken goed gemonteerd, erg blij mee! Super netjes en strak

Netjes gemonteerd, super service, net personeel.

Goed personeel, netjes gemonteerd goede service. Personeel altijd op tijd.

Top service!

Fantastisch werk, zeker een aanrader

Zeer prettig

Heel vriendelijk en netjes geholpen. Duidelijke informatie gekregen en er wordt goed meegedacht.

Top service geleverd

Alles netjes geleverd en prima service.

Plaagslagen 2

7463PH Rijssen

Over Paul Roescher

Bij Paul Roescher vindt u alles voor uw keuken, badkamer, vloer, en kast. De grootste megastores van Europa, gevestigd in Rijssen & Apeldoorn.