Fijne verkoper en goed geholpen.

De uitleg was in 1 woord uitstekend Een top verkoper Duidelijk en niet opdringerig

Vandaag een badkamer uitgezocht. Hele fijne ervaring, goed advies zowel voor de badkamer als de tegels. Ben erg tevreden. Raad een bezoek aan Paul Roescher aan.

Goede en zeer zorgvuldige begeleiding!!

Ze denken heel goed mee. Nemen uit zichzelf telefonisch contact op indien nodig. Fantastische kookcursus, met ruimte voor alle vragen. Zelf je eten erbij proberen. Zeker aanbevolen!

Correct geholpen en veel keuze in grote kookfornuizen

We zijn enorm prettig geholpen door Justin op de afdeling keukens kookfornuizen. Hij heeft ons vakkundig geadviseerd en na onze aankoop hebben we genoten van alle informatie en lekkere recepten van Justin tijdens zijn Kookworkshop . Een groot compliment voor hem als werknemer bij Paul Roescher Apeldoorn. Uiteraard zijn we zeer blij met onze New stoves Richmond.

Heel blij met onze nieuwe keuken!

Wij zijn heel prettig geholpen met het uitzoeken van de nieuwe keuken. De adviseur had een goede kijk op wat mooi, praktisch en passend bij ons is. De adviseur maakte een goede inschatting wat bij ons en ons huis past. We zijn heel blij met de uitgezochte keuken.

Fantastisch koop ervaring

Fijn ontvangst in de showroom, goede begeleiding met het uitzoeken van de keuken. Het installeren was prima. Minpuntje het niet duidelijk vermelden van extra kosten voor het aansluiten keuken apparatuur. Verbeterpunt zou zijn om verpakkingsmateriaal af te voeren. Wij zijn heel tevreden over Paul Roescher, alles is goed verlopen.

Duidelijk, creatief en behulpzaam

Voor een keuken wezen kijken en uiteindelijk voor een mooi bedrag een nieuwe keuken aangeschaft.

Goed en eerlijk advies

De verkoper was eerlijk in het geven van advies. Alle opties zijn met ons doorgenomen en daardoor hebben wij een goede keuze kunnen maken. De moeite waard om naar toe te gaan.

Klantvriendelijkheid, deskundigheid adviseur, komt met goede suggesties, transparant in afspraken en prijzen. Tot slot: lekkere mie Teriyaki gegeten!

De keuken afdeling communiceren het beste

Wij hebben onze badkamer, wc, vloer, trap en keuken gekocht bij Paul Roescher Apeldoorn en de laatste verandering in huis was de keuken. Deze verliep bij ons dan ook het beste. Wij zijn super blij met ons "nieuwe" huis en nu nog de puntjes op de i en dan kunnen wij gaan genieten na een verbouwing van 7 maanden. De keuken is super mooi en de installateur was ook erg vriendelijk. Keuken zit er mooi in. Van alles bij elkaar is het enige minpunt de communicatie. Dit is niet altijd even helder. Voor een verkoper is het 'gesneden koek' (welke afdeling dan ook), maar voor ons als koper is het nieuw en mocht de communicatie naar ons toe wel wat beter. Maar de meneer die met ons het definitieve gesprek heeft gehad voor de keuken is helemaal top! Hieronder staat of wij jullie aanbevelen en wij zeggen ja, met de kanttekening dat de communicatie naar de klant toe wel iets beter kan. Ook al is er geen nieuws over een levering, ook dat hadden wij liever gehoord, dan helemaal niets en zelf elke keer moeten bellen. En dan het gevoel hebben dat wij vergeten worden.

Badkamer

We hebben een compleet Badkamer bij Paulroescher gekocht. We zijn heel erg tevreden met ons aankoop bij deze winkel. We vinden het service, advies en het omgaan met de klant heel goed. Vooral de klantenservice stellen we op prijs, we hebben prima geholpen als we er een vraag hadden. We raden iedereen aan om bij deze winkel uit te dagen.

Agressieve verkoop

Ze proberen je direct te laten tekenen met mooie verhalen dat ze dan de prijs voor je kunnen vasthouden en dat je het altijd nog aan iets anders in de winkel kunt besteden. Eenmaal thuis kreeg ik de bevestiging per mail dat ze alles definitief hadden doorgevoerd. Hierop heb ik aangeven dat ik geen akkoord had gegeven. Vervolgens kreeg ik dreigementen dat ik ze audio bestanden hadden opgenomen. Nu op dit moment sturen ze facturen en aanmaningen. Mooie winkel, goed concept alleen enorm agressieve verkoop! Persoonlijk krijg ik het idee dat de verkopers hun target moeten halen en hiervoor alles in de strijd gooien. Voor ons nooit geen Paul Roescher meer!

Fantastisch bedrijf die voor kwaliteit staan en ern hart voor de klant

2x een verkort hangtoilet besteld. Inclusief wc bril. Bij de tweede levering was er helaas een hoek beschadigd van de wc bril. Omdat de wc niet direct is geplaatst ma levering, was de garantie van 2 weken helaas voorbij. Omdat Paul Roescher mijn niet met een teleurstellend eindresultaat wilde laten zitten. Hebben zij met hoge uitzondering mij toch een nieuwe wc bril beloofd na te zenden. Dit maakt mij zo gelukkig. Ik zou iedereen aanbevelen via Paul Roescher te bestellen. Betrouwbaar bedrijf met hoge kwaliteit artikelen. Keurige snelle reacties qua bezorgingen en klantenservice. Top!

Goed geadviseerd!

Twee maal in de zaak geweest. Hier goed geholpen en geïnformeerd. Aardige enthousiaste verkopers weten waar ze het over hebben. Wij zijn onwijs blij met onze nieuwe keuken

Badkamer is prachtig geworden.

Werner heeft ons goed geholpen met het uitkiezen van een gedurfde badkamer. Ook dat kan hier!

Goede info gekregen over bouw badkamer

Op zoek naar informatie voor nieuwe badkamer in Apeldoorn. Rondstruinend op internet kom je dan bijna onvermijdelijk langs de website van Paul Roescher. Die ziet er helder en informatief uit. Omdat we in ons huis een vrij ongebruikelijke situatie hebben vermoedden we dat het neer zou komen op maatwerk. Daarom maar een vrijblijvende afspraak gemaakt met Theo Booij, in de winkel aan de Vlijtseweg. Gewoon benieuwd wat voor suggesties er zouden komen. Na onze uitleg begon Theo gelijk te schetsen. Hij nam rustig de tijd om mogelijkheden en alternatieven aan te geven. En produceerde ondertussen een tweede schets op schaal. Een prettig gesprek, en volop goede informatie waar we zeker wat aan zullen hebben. Eerlijk gezegd was de showroom op zich ook een verrassing. Groot en héél veel, maar op een overzichtelijke manier gepresenteerd.

Een en al ellende!

Wij hebben in de zomer van 2018 bij dit bedrijf in Rijssen een keuken en een badkamer afgenomen. De badkamer werd aangelegd door totaal incompetente mensen. Het bad en de douche werden niet eens geaard. Toen was er al gelijk lekkage maar nu is er weer enorme lekkage. Verder hebben ze ons een keukenblad verkocht welke gewoon doorzakte. We hebben daarom ook maar een duur nieuw keukenblad aangeschaft. Als je iets hebt zijn ze niet of nauwelijks te bereiken. En als je dan in de planning staat blijkt achteraf dat je helemaal niet in de planning bent opgenomen.

Fantastische keuken

We zijn zeer goed en deskundig geadviseerd. Samen een fantastisch eindresultaat gekomen.

Donderdagavond geweest om voor de tweede keer een badkamer te kopen. Goed geholpen. Er werd rustig de tijd genomen.

Goede service.

Vanavond geweest om voor de tweede keer een badkamer te kopen. Goed geholpen. Er werd rustig de tijd genomen.

Super goed en geweldig geholpen.

Ik ging samen met mijn vriendin een vloer kijken waar we supergoed van informatie werden voorzien en vriendelijk werden geholpen. En daarna wouden we een keuken kijken. Eigenlijk was er niemand beschikbaar omdat ze op afspraak werken maar voor ons werd een uitzondering gemaakt. We hebben een hele goede gave keuken kunnen kopen voor een scherpe prijs waar we ons super goed bij voelen. Helemaal naar onze smaak.

Enorm tevreden! Wordt goed met je meegedacht

Een vloer en keuken gekocht. Er werd ontzettend goed met ons meegedacht. Bovendien zijn we erg goed geholpen door hartelijk personeel. We zouden Paul roescher zeker aanraden. Duidelijke prijzen en professionele hulp!

Een sneel service en een correcte afhandeling

Een onderdeel van de keuken was toe aan vervanging. Dit hebben wij per mail aangegeven. Binnen een paar werkdagen was het correcte onderdeel netjes bij ons thuis geleverd.

Uitmuntende kwaliteit en persoonlijke service!

Met veel tevredenheid 4 sets vloer- en wandtegels gekocht bij Paul Roescher. Ook tegels die ze zelf eigenlijk niet leverden. Niets ging Ardjan Schalij en zijn collega’s te ver om ons volledig van dienst te zijn. Ook toen er na transport bleek dat er een paar tegels gesneuveld waten en we met spoed een paar tegels extra nodig hadden. Niets dan lof!

Plaagslagen 2

7463PH Rijssen

Over Paul Roescher

Bij Paul Roescher vindt u alles voor uw keuken, badkamer, vloer, en kast. De grootste megastores van Europa, gevestigd in Rijssen & Apeldoorn.