Slechte service, komt afspraken niet na!
Vreselijke service, zodra je de koopovereenkomst hebt getekend verdwijnt die vriendelijkheid en de service volledig. Vorig jaar een badkamer besteld, deze is netjes volgens afspraak in februari geleverd. Helaas moest de badkraan nog na geleverd worden. Na regelmatig bellen, mailen en langs gaan zitten wij na een half jaar nog steeds zonder badkraan en dus een onbruikbaar bad. Vandaag nog gevraagd om duidelijkheid en we krijgen alleen maar als antwoord dat ze het heel vervelend vinden en dat ze er niks aan kunnen doen. Er wordt op geen enkele manier na een oplossing gezocht.
Uiteindelijk is de badkraan inmiddels geleverd.
Na zowel telefonisch als via de mail een dringend verzoek te krijgen om de recensie aan te passen, zal ik dit ook doen.
Na de ellende met de badkraan doet nu de volgende ellende zich weer voor. Wij hebben afgelopen zaterdag de badkraan geïnstalleerd waardoor ons meteen opviel dat er een gigantisch kleur verschil in de kranen van de wastafelkranen en de badkraan zit. Na hierover contact te hebben gehad kregen wij te horen dat er in de ondertekende koopovereenkomst zou staan dat er kleurverschil zou kunnen zijn. Na behoorlijk onderdrukt te zijn om meteen te tekenen en geen kans te krijgen om eerst alles fatsoenlijk door te lezen voelen we ons behoorlijk misleid. Los van dat dit in de koopovereenkomst zou staan staat er op het factuur dat er een bepaalde kleur geleverd zou worden, na onderzoek te doen blijkt dat de kleur van de badkraan helemaal niet bestaat bij de wastafelkranen. Dus op het factuur en in de koopovereenkomst is een kraan neergezet met een kleur die helemaal niet blijkt te bestaan. Ook op de verpakking van de kranen staat een andere kleur.
Wij voelen ons nu vreselijk misleid en zitten nu met kranen die niet bij elkaar passen en dus ook niet door ons zelf te verkrijgen zijn in de kleur.