Mooie keuken binnen ons budget

Wij waren positief verrast door alle mogelijkheden! Hele mooie keuken uitgekozen voor een schappelijke prijs!

Alle aandacht voor onze wensen

Wij hebben ruim 4 uur besteed in de winkel om in alle rust een keuken uit te kiezen. De verkopers hebben kennis van zaken en op elke vraag een antwoord. Ze luisteren naar je wensen en denken met je mee. Uiteindelijk hebben wij een prachtige keuken uitgezocht die binnen ons budget past.

Super geholpen!

Hij had goeie ideeën! Goed advies! Mooie opstelling gemaakt!

Top zaak

Vandaag de laatste wijziging van onze keuken door gesproken met Dieuwer.Er is heel goed geluisterd naar onze wensen .. Diewer gaat geen probleem uit de weg !!! Hij heeft ons echt goed geholpen we hebben er alle vertrouwen in ,dat het helemaal wordt zoals wij bedacht hebben. Daarom......... ONZE droom keuken komt van PAUL ROESCHER

Super klantvriendelijk

Vandaag ons " doorzet" gesprek van onze keuken gehad met Dieuwer... heel fijn geholpen ,hij denkt echt met je mee , gaat geen probleem uit de weg..Wij zijn zeer blij met onze keuken en " nieuwe aanpassingen" die we nu samen met Dieuwer aangebracht hebben.. Dankjewel voor de fijne begeleiding, Diewer..

Helder en meedenkend

Prima geholpen. Eerlijke transparante prijs waardoor onderhandelen niet nodig is. Fijn en meedenkend! Nu wachten op onze droomkeuken!

Badkamer naar het zin

Voor de tweede keer weer een mooi plaatje geworden. Ook de ring snel nageleverd.

Vanaf het begin al probelen!

Ze helpen je zeer goed, maar daarna laten ze je gewoon stikken! Montage zat er bij inbegrepen, totdat de keuken werd bezorgd en wij in een verbouwing zaten en geen monteur! Zelf opzoek gegaan naar een timmerman die ons kon helpen op korte termijn want Paul Roesher kwam ons niet tegemoet en liet ons hier mee flink in de steek. Een vaatwasser die onze vaat niet schoonmaakt, een wasbak stop die het begaf. Alles netjes op de mail gezet. Twee keer een monteur gehad die met smoesjes kwam dat we de vaatwasser verkeerd in stapelde ( dikke onzin natuurlijk ) Meerdere mails gestuurd voor de garantie want we willen simpelweg gewoon een nieuwe. Ze schelen je af met ‘ U krijgt zsm bericht’. Al een jaar bezig en nog niks! Mijn advies is, hier niks kopen!

Mooi aanbod

Leen heeft goed geluisterd naar onze wensen, een mooi ontwerp gemaakt en een aanbod gedaan voor een goede prijs. Ten opzichte van een andere zaak waar we eerder waren was er meer keuze uit kleuren en materialen, werd er meer gedaan met de ideeën die wij zelf inbrachten en was de prijs aanzienlijk scherper. Blij mee.

Goede duidelijke uitleg. Prettig geholpen en een goede keuken uitgezocht.

Geweldige klantvriendelijk bedrijf met fantastische service

Een keuken door Paul Roescher laten plaatsen. Een paar mankementjes gehad en die werden gelijk opgelost . Nu na drie jaar was de gootsteen waterstof versleten ,gevraagd waar ik een nieuwe kon bestellen en binnen drie dagen een nieuwe in huis. Dat is service!!!

Heel fijn!

Na een prettig gesprek zijn wij op een hele mooie keuken uitgekomen samen met Leen!

We zijn op een prettige manier geholpen bij het uitzoeken van een keuken!

We hebben hier voor de vierde keer een keuken gekocht. We zijn erg tevreden over de manier van verkopen. Een goed advies, niet opdringerig een eerlijke prijs.

In een woord super!

In een woord super! Eerst georiënteerd op een zaterdag wat we wilden. Door de vriendelijke kok aangesproken en voorzien van een heerlijke hapjes en vervolgens voor de week erna een afspraak ingepland. Daar door een vriendelijke verkoper (Diewer)geholpen. Met zijn kennis toch anders geworden maar super tevreden met het eindresultaat! Keuken bespelen en ik kan niet wachten totdat we kunnen genieten van onze mooie keuken.

Excellent

Wij zijn hier geweest voor een nieuwe keuken en zijn fantastisch goed geholpen. Wat een keuze en een fijn meedenkende verkoper. Eerlijk advies over de materialen en een net ontvangst maakten alles compleet.

GEWELDIG

Hebben een jaar geleden onze keuken uitgezocht en vandaag definitief gemaakt. Er wordt genoeg tijd voor ons genomen en wordt echt naar ons geluisterd. Worden goed geadviseerd. In 1 woord GEWELDIG

Fantastisch geholpen met een keuken voor een erg scherpe prijs!

Erg goed geholpen in een grote assortiment aan keukens. Relatief snel heb ik mijn droom keuken kunnen samenstellen voor een scherpe prijs, die geen enkel andere winkel kon bieden.

Goed geholpen, nemen de tijd

Goed ontvangen en geholpen door de medewerker. We kregen een goede prijs, waar we direct mee akkoord konden gaan. Zelfs een kopje soep met brood ontvangen. Heel fijne ervaring.

slecht

we hebben een nieuwe badkamer meubel .bij het uit pakken zeggen we stukjes uit.foto's door gestuurd .word niks mee gedaan, wasbak ,bij avond ligt geeft die een kring .. al wij hadden geweten dat zo slecht spul was hadden nooit gekocht, lijkt wel 2hans spul. de la zat een tik in bij open van la..dat hebben wij zelf maar door iemand anders op laten lossen. paar keer gebeld ,word van alles belooft maar word niks gedaan.

Goed en mooi ontwerp voor onze keuken.

Cornelis heeft ons goed geholpen met onze keuken! Hij dacht goed met ons mee en wist onze wensen goed te vertalen in onze droomkeuken!

Heel prettig je droom keuken kunnen realiseren!

Hele fijne ervaring! Er wordt heel goed naar je wensen geluisterd en gezorgd dat het eind resultaat helemaal naar wens is. Wij werden geholpen door de vriendelijke Cornelis. Veel kennis en meedenkend kortom een echte specialist!

Slechte service, komt afspraken niet na!

Vreselijke service, zodra je de koopovereenkomst hebt getekend verdwijnt die vriendelijkheid en de service volledig. Vorig jaar een badkamer besteld, deze is netjes volgens afspraak in februari geleverd. Helaas moest de badkraan nog na geleverd worden. Na regelmatig bellen, mailen en langs gaan zitten wij na een half jaar nog steeds zonder badkraan en dus een onbruikbaar bad. Vandaag nog gevraagd om duidelijkheid en we krijgen alleen maar als antwoord dat ze het heel vervelend vinden en dat ze er niks aan kunnen doen. Er wordt op geen enkele manier na een oplossing gezocht. Uiteindelijk is de badkraan inmiddels geleverd. Na zowel telefonisch als via de mail een dringend verzoek te krijgen om de recensie aan te passen, zal ik dit ook doen. Na de ellende met de badkraan doet nu de volgende ellende zich weer voor. Wij hebben afgelopen zaterdag de badkraan geïnstalleerd waardoor ons meteen opviel dat er een gigantisch kleur verschil in de kranen van de wastafelkranen en de badkraan zit. Na hierover contact te hebben gehad kregen wij te horen dat er in de ondertekende koopovereenkomst zou staan dat er kleurverschil zou kunnen zijn. Na behoorlijk onderdrukt te zijn om meteen te tekenen en geen kans te krijgen om eerst alles fatsoenlijk door te lezen voelen we ons behoorlijk misleid. Los van dat dit in de koopovereenkomst zou staan staat er op het factuur dat er een bepaalde kleur geleverd zou worden, na onderzoek te doen blijkt dat de kleur van de badkraan helemaal niet bestaat bij de wastafelkranen. Dus op het factuur en in de koopovereenkomst is een kraan neergezet met een kleur die helemaal niet blijkt te bestaan. Ook op de verpakking van de kranen staat een andere kleur. Wij voelen ons nu vreselijk misleid en zitten nu met kranen die niet bij elkaar passen en dus ook niet door ons zelf te verkrijgen zijn in de kleur.

zeer fijne vlotte ervaring

Deze keer voor afroepgesprek langs geweest. Goed geholpen bij onze vragen en aanpassingen. Erg fijne zaak met advies op maat. Kortom, wij raden het aan!

Heel open, welkom en kundig.

We hebben een hele fijne ervaring gelijk bij binnenkomst. Het hele proces voelde vertrouwd en er werd alle tijd genomen. We zijn erg tevreden hoe het tot nu toe is verlopen. De mogelijkheden zijn enorm. We kijken uit naar het plaatsen van de keuken. Dankjewel Leen voor je geduld en kunde.

Geweldige service met onze badkamer en uitbouw

Nadat wij onze badkamer met Paul Roescher ingericht hebben zijn we nu ook voor onze nieuwe uitbouw teruggegaan om tegels te bestellen. Wij kunnen iedereen aanraden om naar Paul Roescher te gaan kopen.

Plaagslagen 2

7463PH Rijssen

Over Paul Roescher

Bij Paul Roescher vindt u alles voor uw keuken, badkamer, vloer, en kast. De grootste megastores van Europa, gevestigd in Rijssen & Apeldoorn.