Top! Zeer tevreden.

Zeer vaardig personeel, heel fijn geholpen en luisteren goed naar persoonlijke wensen.

Fantastisch!

Wij waren opzoek naar een keuken en zijn ook gelijk geslaagd. Ze nemen hier echt de tijd voor je en luisteren goed naar wat je wil. In 1 woord top!!

prima service

wij hadden albert veenstra een rustig persoon die graag de tijd maakt om een goede keuken met je uit te zoeken en ook meedenkt met de keuzes kwa budget wat je hebt om zo samen tot een betaalbare en goede keuken te komen.

Geen goed advies en slechte service

Onlangs een mooie visgraat vloer gekocht bij Paul Roesscher te Apeldoorn. We werden geholpen door een jonge jongen met weinig ervaring. Na de aankoop kwam de externe partij waarmee paul roesscher samenwerkt de vloer egaliseren. Echter had Paul Roesscher te weinig egaline geleverd (onervarenheid) waardoor we de vloer nogmaals moesten egaliseren. Hierdoor vertraging opgelopen met de verbouwing. We hebben gebeld met deze klacht. Ik werd wederom te woord gestaan door een onervaren jongen en er werd simpelweg niets met mijn klacht gedaan. Toen ik aangaf iemand anders te willen spreken gaf hij aan dat dat geen ander antwoord op zou leveren. Rug tegen de muur dus. Wat ze vooral deden was vinger wijzen. De vloerenlegger naar Paul Roesscher, Paul Roesscher naar de vloerenlegger. De kosten voor het opnieuw egaliseren kwamen bij ons te liggen terwijl Paul verkeerd te weinig egaline heeft besteld voor ons. Vervolgens kwamen we met het leggen van de vloer erachter dat het snijverlies niet mee berekend was bij het bestellen van de vloer, wat wel besproken was. Echter zijn we hier zelf ook niet scherp op geweest met tekenen, dus dat is ook deels bij ons te beleggen. We hebben dus extra vloerdelen moeten bestellen, maar de vloerenlegger komt niet onder de €250. Dus dit zijn we ook nog eens extra kwijt. (2 aparte bedrijven dus niet hun probleem om service te verlenen) Uiteindelijk hadden we afgesproken met Paul dat ze de vloerdelen kwamen leveren. Echter is dit niet gebeurd waardoor we zelf 1 dag voor de vloerenlegger alsnog komt zelf 2 uur op en neer moesten rijden om het op te halen. In de winkel gaven ze aan de 2 pakken al te hebben zien liggen. Maar hebben ze dus geen actie op ondernomen. Ik ben blij als alles afgehandeld is met deze winkel. Service en advies zijn slecht. Je hoeft dus niets te verwachten van ze als er iets mis gaat, vinger wijzen kunnen ze wel erg goed.

Goed en zorgvuldig!

Leen Bakker heeft onze ideeen prima vertaald naar een keuken. Nam alle tijd om te tekenen, apparatuur te laten zien om uiteindelijk met een mooie prijs te komen.

Ontzettend goed geholpen.

Heel vriendelijk personeel en hele goede begeleiding bij het uitzoeken van een keuken.

Uitstekend geholpen!

Vandaag hebben wij voor de 2e maal een nieuwe keuken uitgezocht bij Paul Roescher. Opnieuw werden wij goed geholpen door een ervaren verkoper, die met aandacht naar onze wensen luisterde en goed met ons mee dacht. Met als resultaat een keuken geheel naar onze wens! Kortom het is een echte aanrader om naar Paul Roescher te gaan!

Het is een belevenis om.er rond te lopen en klantvriendelijke mensen

Enorm goed en vriendelijk geholpen. Prachtige zaak, pure beleving.

Enthousiast professioneel advies en creatief meedenken

Veel keuze en keuken voor je geld! Echt een aanrader!

Erg fijn en netjes geholpen

Goed verhaal. Goed geluisterd wat wij graag willen. Suggesties die werden voorgesteld meegenomen en in keuken verwerkt. Mooie prijs voor een mooie keuken.

zeer teleurstellend

Wij wilde informatie over het upgraden van onze keuken. ooit aangeschaft bij Roescher. Vraag voorgelegd bij de receptie: nieuwe deuren, nieuwe kast of alles volledig vervangen.We zijn dus al klant geweest. Reactie: van de receptioniste, moeizaam, naar achteren, dat wordt een dure grap, het werd duidelijk dat niemand kan helpen ivm actieweek. Toen ik vroeg: het lijkt wel alsof u geen zin hebt om voor ons even wat uit te zoeken. Wederom een luie reactie...ja,hoor.. er is alleen niemand. We zijn druk met de actie. Ook degene die achter de receptie in het kantoor zat: ongeïnteressseerd!

Topper

Zeer prettig, deskundig!

Snel, vriendelijk en deskundig in alle opzichten.

Leen Bakker nam goed de tijd om ons aan een stijlvolle en zeer praktische keuken te helpen. Inniger verlengde hebben we ook een mooie keramische vloer besteld. We kunnen niet wachten tot onze woning opgeleverd is! Goede verhouding van prijs/kwaliteit !

Prettig en professioneel

Prima uitleg, enthousiast verhaal, zeer goed advies, kundig verkoop gesprek, zoekt echt mee met klant,

Geweldige service!

Geweldige service: snel geholpen & vriendelijk personeel.

Advies uitstekend tegen een prima prijs

Adviseur nam ruim de tijd en luisterde goed naar onze wensen. Resultaat is een luxe kwalitatief goede keuken tegen een mooie prijs.

Professioneel bedrijf

Vriendelijk personeel! Weet waar ze het over hebben. Duidelijk uitleg met tekening.

Wouter

Goede adviezen, denken met je mee!

Top service, top begeleiding

Heel fijn geholpen en prachtige keuken samengesteld! Gaan wij heel veel plezier van hebben!

Goed advies

We werden vriendelijk te woord gestaan. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en we zijn heel blij met het ontwerp en de eindprijs.

Leuke kast voor een leuke prijs!

Goed geholpen door het de medewerkers van Paul Roescher, we hadden ons budget doorgegeven en de medewerker heeft ons hier goed bij geholpen om daar ook binnen te blijven!

prima geholpen

Vandaag geweest voor een traprenovatie goed en snel geholpen duidelijke offerte en prima uitleg .

Mijn ervaring in een zin: super goed behandeld!

Na meerdere zaken bezocht te hebben, kwamen wij toch weer terug bij paul roescher! Hier zijn wij geslaagd voor onze keuken.

Een nette winkel, goede service en ruime keuze

Erg blij met onze verwachte keuken die komen gaat.

Plaagslagen 2

7463PH Rijssen

Over Paul Roescher

Bij Paul Roescher vindt u alles voor uw keuken, badkamer, vloer, en kast. De grootste megastores van Europa, gevestigd in Rijssen & Apeldoorn.