Keuken is inmiddels geplaatst en we zijn zeeer tevreden, prijs kwaliteit is absoluut goed. Er werken erg aardige mensen en ze doen hun best je goed te helpen. Echter is door de grootte van de firma communicatie soms niet top en ik vond met het bespreken van de keuken het vervelend dat je wel direct moet tekenen, een beetje bedenktijd was fijn geweest het is immers niet niets. Al met al zal ik ze zeker aanbevelen!
Bij dit bedrijf een keuken en traprenovatiedelen gekocht. Wat betreft de keuken zijn we erg tevreden, de levering heeft volgens planning plaatsgevonden en de keukenmonteur (Wim Bos) heeft prima werk geleverd, dacht ook goed mee met onze wensen. Echter voor de traprenovatie was de ervaring het tegenovergestelde, de pvc delen bleken niet geschikt voor onze trap (bleek pas bij montage) het geld terugkrijgen bleek een lastig proces. Uiteindelijk heb ik alle materialen zelf moeten terugbrengen en heb ik na erg lang wachten en heen en weer communiceren de helft van het geld terug kunnen krijgen. Voor de keuken een warme douche. Voor de trap een koude douche.
Plaagslagen 2
7463PH Rijssen
Bij Paul Roescher vindt u alles voor uw keuken, badkamer, vloer, en kast. De grootste megastores van Europa, gevestigd in Rijssen & Apeldoorn.