Super geholpen

Fijne ervaring met het uitzoeken en tekenen van de keuken. Roeland neemt echt de tijd voor je en is een prettige man. De ervaring en humor spat eraf! Helemaal blij en een goed gevoel.

Fijn geholpen, goede prijs/kwaliteit

Verkoper Roeland nam uitgebreid de tijd voor ons. Goed gevoel. Kwamen samen tot de koop van een mooie keuken.

Duidelijke uitleg,

Verkoper nam uitgebreid de tijd voor uitleg. Mooie showroom. Goede prijs kwaliteitverhouding.

Mooie keuken, super kookworkshop minder goede service

Prima keuken, super kookworkshop minder goede service.

Volledig, duidelijk en kookworkshop, smaakte prima

Was een leuke avond. Heerlijk gegeten! En we hebben een prachtig kookfornuis!

Goede service voor een normale prijs

We zijn keurig en goed geholpen. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden en ook wat niet aan te raden is met een toelichting waarom. Vriendelijke medewerkers die luisteren naar de wensen van de klant.

Super geholpen

Ik werd super geholpen en er werdt goed mee gedacht tot de gewenste keuken naar mijn wens!

Je ziet het als.je er naar kijkt.

Fijne service waarbij de verkopers actief meekijken en helpen bij het samenstellen van de diverse onderdelen. Tesamen op naar een mooie nieuwe keuken, badkamer, toilet en nieuwe vloer. Je komt blij binnen en gaat blij weg!

Heel prettige ervaring met PR zowel in de winkel, de service en de monteur

Zijn heel enthousiast over de geplaatste keuken. De verkoper was prettig, de opties goed er kon zelfs meer dan verwacht. De opslag was langdurig, hier werd geen probleem van gemaakt. De monteur was duidelijk vakbekwaam en legde van alles uit. Al met al een aanrader. Nu hopen dat alles werkt zoals het hoort.

Fantastisch in alle opzichten

Goede aanrader..wij zijn Geweldig geholpen, ook als je een nieuwbouwhuis hebt, kom naar Paul Roescher, hier hebben ze echt bijna alles wat je nodig hebt.. Alles wordt uitgelegd, dubbelgecheckt, voor en nadelen worden bekeken, er wordt geluisterd naar wat jij als klant wil en ook met elk budget is er van alles beschikbaar.. Kortom: top winkel met geduldig en duidelijk personeel, klant is koning in deze ervaring, ook is er een super gezellige eetgelegenheid waar je een goed ontvangst krijgt met heerlijk eten.. voor ons een aanrader ook al woon je wat verder weg.

Prachtige keuken

Vandaag is onze keuken geplaats. Hij is erg mooi geworden. Ook de monteurs waren erg vakkundig. Blij met het resultaat. We komen zeker terug voor de badkamer. Bedankt familie Struik

Kwaliteitseisen materiaal

De tegels bevallen erg goed. We krijgen ook veel complimenten over de vloer. De hulp bij het zoeken naar de geschikte/juiste tegel ging met alle geduld.

Goede ervaring.

Mooie eiland keuken. Erg veel plezier van. Ook de laatste onderdelen zijn snel nageleverd en gemonteerd. Ga zo door!

Fijn ontvangst en goed geholpen

Erg tevreden zeer goed geholpen

alles in 1 koop, fijn geholpen

Het complete plaatje

Super goede service, meedenken met onze wensen. En alles op 1 plek geregeld voor een goede prijs.

Luisterend oor en kundig advies.

Buiten dat er goed voor je wordt gezorgd (koffie met taart, uitgebreide lunch) denkt de verkoopster echt met je mee. We lopen straks met een prachtig ontwerp de deur uit en kunnen niet wachten tot we aan ons nieuwe kookeiland kunnen zitten!

Zeer vriendelijke en deskundige mensen

Je wordt goed begeleid bij het uitzoeken van een keuken. Denken met je mee. We werden goed door Roy geholpen

Veel mogelijkheden om tot een mooi resultaat te komen!

Prettig en ongedwongen geholpen door Roy. Er wordt goed naar de wensen geluisterd en er worden meerdere mogelijkheden getoond.

Super geholpen

We hebben een goed advies gehad voor onze keuken. Er werd goed ee gedacht.

Uitstekend!!

Vakkundig, kwaliteit en vriendelijke medewerkers!

Meedenken en goed advies gekregen

1e afspraak met Frans, was goed. 2e afspraak met Roeland net zo fijn. Keuken is besteld met al onze wensen! Zeker een aanrader!

Goede ervaring deskundige verkoop van Roeland

Zijn uitstekend geholpen met praktisch advies bij aankoop keuken

Heel hartelijk geholpen en fantastische ervaring

Prima ervaring

Goed advies gehad, en er wordt naar de juiste oplossingen gezocht. Een goede aanrader.

Plaagslagen 2

7463PH Rijssen

Over Paul Roescher

Bij Paul Roescher vindt u alles voor uw keuken, badkamer, vloer, en kast. De grootste megastores van Europa, gevestigd in Rijssen & Apeldoorn.