Ruime keuze, mooie produkten en goede service

Ruime keuze in mooie producten. Service achteraf is goed en wordt persoonlijk opgepakt.

Perfekte keuken

Goede service duidelijke afspraken Perfekte levering en plaatsing en niet duur

Supermooie zaak met veel keuze

Alhoewel we de zaak Paul Roescher al wel langer kenden, zijn we nog nooit binnen geweest. Voor onze nieuwe keuken zijn we op een donderdagavond geweest en werden we heel goed geholpen. Verkoper had alle tijd voor ons, en had deskundig advies over materialen en apparatuur. We zijn er erg blij mee en komen zeker terug voor een mooie badkamer.

Geweldig bedrijf

De keuken staat er al even naar volle tevredenheid. Heel fijn geholpen in de zaak en ook het verdere traject ging super. Helaas hadden we een klein stukje smetplint vergeten mee te rekenen maar dat kregen we kosteloos nageleverd, dat noem ik nog eens service! Daarnaast hadden we moeite om een goede opstelling te bedenken maar de adviseur kwam ineens met een heel verfrissende nieuwe opstelling. Dat was een schot in de roos. Complimemten voor alles!

Goede service, tevreden klant

Wij zijn goed geholpen met de aankoop van onze nieuwe keuken en badkamer. Ook het gesprek wat we na de oplevering van de keuken hadden hebben we erg prettig gevonden. De opleverpuntjes die we nog hadden werden snel opgepakt en opgelost. De geleverde keuken en de badkamer zien er prachtig uit. Dank aan Leen, Daan en Marlien (service)

Zeer positief. Geweldige service, deskundigheid en klantvriendelijkheid.

De kookcursus op donderdagavond in Apeldoorn met Justin was heel gezellig en informatief. Heerlijke gerechten, op een heel duidelijke wijze uitgelegd. Met veel tips en uitleg over het gebruik van onze Stoves inductieplaat en ovens. Dit is een geweldige service! Deze service en klantvriendelijkheid kregen wij gedurende het hele proces van het kiezen en de installatie van ons nieuwe fornuis. Dit is met recht "ouderwetse" service en kwaliteit!

teleurstellend

Kwam voor een nieuwe keuken, me daar erg op verheugd. Ik had totaal geen idee wat ik kocht, alles werd op een papiertje getekend. Frontjes uitgezocht, aanrecht uitgezocht. En toen ging de heer die mij hielp het uitrekenen. Hij besliste wat voor soort kookplaat ik zou krijgen evenals de oven en magnetron. Kreeg op een kladje de eindprijs en ik moest snel beslissen anders was die al weer duurder. Ik stond na 1 uur weer buiten, totaal perplex

Super leuke kookworkshop gehad door Justin.

Nuttige tips, gezellige avond met veel persoonlijke aandacht. Heerlijk gegeten. Leuke receptjes

Erg klantvriendelijk, goede uitleg en een super leuke en lekkere kookworkshop gehad door kok Justin. Echt een aanrader.

Nooit meer elders een keuken dan bij Roescher Goede service, eerlijke prijs

Was een helder en duidelijk gesprek en nemen de tijd voor je. Denken goed mee en laten zien wat de mogelijkheden zijn Zeer tevreden!!!

Klantvriendelijk en goed geholpen

Rustig kunnen rond kijken, bij vragen om informatie snel geholpen . Ook info over het product duidelijk uitleg over gekregen

Wat een erg goede service en dienstverlening

Onze hooftekst is beslist niet overdreven want dat is echt onze ervaring. In mei jl hebben we een fornuis gekocht. Ontvangst in de winkel in Apeldoorn hartelijk en huiselijk. Heel goed en nuttig advies en tips. Top service van Marlies ! Een paar weken na plaatsing bleek dat er iets niet in orde was met de inductie. Geen probleem of vragen. Fornuis werd opgehaald en een nieuwe geplaatst. Deze werkt prima en voldoet aan onze verwachtingen. Om er goed mee om te kunnen gaan hebben we de aangeboden kookcursus gevolgd. Kunnen we iedereen aanraden om die te volgen. Echt een kookverrijking en je doet veel nuttige tips en informatie op. Ook top uitgevoerd door Justin ! Enige aanrader wat we hebben aan Roescher is om de leverancier te benaderen om het informatieboekje te verbeteren en af te stemmen op Nederlands gebruik. Vandaar dat we cijfer 9 hebben gegeven. Verder top en we kunnen een bezoek sterk aanbevelen Hartelijke groeten van Ans en Jan van Panhuis

Mooi bedrijf, vriendelijke mensen, goed advies.

Wij hebben inmiddels onze 3e keuken, vloer en badkamer gekocht bij Paul Roesher. De prijs is altijd goed en we zijn nog nooit teleurgesteld in de levering van alle materialen. Voor ons dus geen aanleiding om ergens anders te gaan kijken. Zeer tevreden klant.

Prima bedrijf

Wij zijn goed geholpen met onze aankoop van een nieuwe keuken. De geleverde keuken ziet er prachtig uit. Kleine problemen worden direct opgelost. Wij raden Paul Roescher dan ook zeker aan.

Netjes afgehandeld

Netjes afgehandeld. Zeker door een medewerker van Paul roescher . Harrie wuite

Geweldig keuken!!!

Voor de tweede keer goed geslaagd. Nu een zwart matte keuken met eiland. Dank voor de snelle service.

Zeer zeer slecht

Op 8 juni is onze keuken geleverd. De profielen zouden een week later geleverd worden. Kan gebeuren. 1 week werden echter bijna 6 weken. En tot onze verbazing werd 1 profiel geleverd waar we helemaal niks aan hadden. Gebeld en ze bleken het verkeerde profiel te hebben nabesteld. Ze zouden met spoed 2 nieuwe profielen bestellen. Nou die spoed draaide uit op weer 6 weken. Vandaag was het zover ze zouden de profielen leveren. Maar het is weer gelukt om het fout te doen. Want er is weer slechts 1 profiel geleverd. En het andere profiel moet weer worden besteld. Dus conclusie na 3 maanden nog geen complete keuken. Paul Roescher nooit maar dan ook nooit meer!!!!

Zeer kundig en vriendelijk

Wij werden zeer goed ontvangen door Ard Jan. Prijs kwaliteit is erg goed!

Uitstekende ervaring!

Zojuist hebben wij getekend voor onze keuken. Wij zijn uitstekend geholpen door het personeel van de keuken afdeling. Diewer heeft ons super geholpen met onze wensen en Leen heeft alles goed en netjes afgerond. De kok heeft ons voorzien van een heerlijk bakje koffie en een heerlijk zelf gebakken appeltaart. Kortom een ervaring om aan te raden!

Verkoop en montage zonder problemen, service na montage (missende onderdelen) is slecht

Bij de verkoop van de keuken heel goed geholpen en er werd goed meegedacht met de keuzes en er werd niet aangedrongen op een duurdere variant. Na de handtekening op de offerte is de communicatie een drama. Niet gekomen bij de 1e inmeetmoment en vervolgens kan de keuken pas 5 weken later geleverd worden. Bij levering mistte 1 onderdeel en 1 onderdeel is verkeerd geleverd. De serviceafdeling is moeilijk bereikbaar en het duurt lang voor dat de onderdelen geleverd worden. Waar eerst werd gezegd dat het binnen 1 a 2 weken geleverd zal worden duurt het nu al minstens 2 maanden.

Top keukens, goed advies

Leen en Albert hebben ons voorzien van goed advies en een goede omgang. Samen zijn wij tot een mooi eind resultaat gekomen voor een mooie prijs.

Goede service en een mooie prijs

Erg vriendelijk geholpen in Rijssen waar je een warm welkom krijgt. Er word goed mee gedacht en ze nemen de tijd voor de klant. Klein verbeterpunten op de koopovereenkomst stond een klein foutje dus dit altijd even goed controleren. Altijd handig als je iets koopt natuurlijk. Dit is snel opgelost!

Vriendelijk geholpen

Er werd geluisterd naar onze wensen. Er werden meerdere keuzes voorgesteld.

Super!

Zeer professioneel en goed geholpen!

Plaagslagen 2

7463PH Rijssen

Over Paul Roescher

Bij Paul Roescher vindt u alles voor uw keuken, badkamer, vloer, en kast. De grootste megastores van Europa, gevestigd in Rijssen & Apeldoorn.