Service en behulpzaamheid van de baliemedewerkers en garage is prima.

Service in de garage is prima.Service en behulpzaamheid van de baliemedewerkers en garage is prima.

• Ervaring met: Zakelijke lease

Goede ervaring met de zakelijke lease! Handige app op tijd een melding als de auto een beurt moet hebben. Helemaal prima Extra punten zijn voor de kaartjes die wij ontvingen voor de wedstrijd bij FC Twente

• Ervaring met: Zakelijke lease

Kan er verder weinig over zeggen. Heb eigenlijk geen contact gehad allen maar beurten en bandenwissel.

• Ervaring met: Private Lease

Goede en persoonlijke service en dienstverlening

Bij ieder contact persoonlijke belangstelling en oplossingsgerichte aanpak

Zorgeloos rijden!

Afspraken worden goed nagekomen en als er al een keer wat is, wordt dit snel en vakkundig opgelost

Alles uitstekend geregeld

Alles is gewoon uitstekend geregeld en ik kan geen verbeterpunt bedenken.

• Ervaring met: Zakelijke lease

No nonsens. Alles duidelijk en en eerlijk

Je wordt vriendelijk en correct behandeld als je vragen en of “klacht en” over de auto en contract hebt.

Behulpzaam ten alle tijden

Professioneel, efficient en vriendelijk

Alles top gergeld

Al 3 jaar een onbekommerd een private lease auto

• Ervaring met: Private Lease

Prima organisatie, doordat in de basis alles goed geregeld is.

Na het afleveren van de auto, afspraken met een lokale dealer, en eigen verantwoordelijke omgang met het voertuig heb je normaliter geen contact met de organisatie, omdat alles goed geregeld is.

Stabiele partij, betrouwbaar

Deze partij is stabiel, betrouwbaar en duidelijk. Positieve ervaringen mee.

Prima dienstverlening!

Zoals het je het wenst als zakelijk rijder. Alles geregeld binnen het leasecontract en doordat alles in huis gedaan wordt, wordt het ook gewoon volgens afspraak uitgevoerd. Nergens omkijken naar.

Geen opmerkingen

• Ervaring met: Private Lease

Klantvriendelijk, persoonlijk advies , contract opgesteld zoals afgesproken maar dus betrouwbaar.

• Ervaring met: Private Lease

Ze maken waar wat ze beloven

Ik heb nu ruim 8 jaar een leaseauto van HK en ben nog steeds tevreden met alles.

Geweldige service

Altijd meedenken in oplossingen en nergens een probleem van maken. Super. De garage service trouwens ook ;)

Uitstekende service!

Betrouwbare en correcte leasemaatschappij. Fijne medewerkers en in overleg is veel mogelijk.

professionele organisatie.

de service verlening is wisselend, blijf zorgen voor maatwerk en betrokken medewerkers en voorkom afschuif systeem. Over het algemeen dus goed.

• Ervaring met: Zakelijke lease

mijn ervaring met HK autolease is prima

ben al lange tijd klant van Huiskes Kokkeler en ben hier tevreden over,mede vanwege mijn goede contact met Emiel Bramer

Goede kwaliteit en goede prijs

Goede kwaliteit en goede prijs

• Ervaring met: Zakelijke lease

Totale ervaring is positief.

Bij onderhoud en contractverlenging deskundig geholpen.

goed en gastvrij

• Ervaring met: Zakelijke lease

Goede en duidelijke communicatie en zeer vriendelijke service

Sinds 5 jaar lease ik zakelijk een auto via Huiskes en Kokkelaar naar tevredenheid. Ze zijn zeer vriendelijk in de communicatie en regelen alles super snel.

• Ervaring met: Zakelijke lease

Snelle service en afhandeling.

Snelle service en afhandeling.

Goede Service!

HK Autolease is een klasse meer dan de leasemaatschappijen waar ik hiervoor zat. Super goede en snelle service en nette medewerkers.

Goudstraat 65

7554NG Hengelo

Over Huiskes-Kokkeler Lease

HK Autolease is de grootste aanbieder van mobiliteit in Oost Nederland. Zowel voor zakelijk leasen, private leasen als wagenparkbeheer zijn wij uw aanspreekpunt. Heeft u een wens met betrekking tot mobiliteit? We helpen u graag verder.