Tot nu toe Uitstekende service.

Aflevering van de auto was dik voor elkaar. Toch al 2 keer schade gehad maar ook dat werd prima opgelost en keurig een andere auto geregeld. Uitstekende service.

• Ervaring met: Zakelijke lease

Prima ervaring

Goed voorgeligd aandacht bij aflevering als goed ervaren.

• Ervaring met: Private Lease

I think Lars and Emre did a great job in communication and finalizing the paperwork and delivery. I was especially happy once they brought the car to my place. Thank you both!

• Ervaring met: Private Lease

Professioneel en vriendelijk geholpen.

Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen. De afspraken zijn keurig nagekomen.

• Ervaring met: Zakelijke lease

slechte communicatie

- Ik moest zelf contact opnemen omdat ik meer kilometers rij dan het contract - Ik moest zelf vragen naar de verschillende opties voor het aanpassen van het contract - Afspraak was "de boete" voor overschrijding kilometers te betalen in delen en uiteindelijk toch in één keer van de rekening afgeschreven - eigen risico van €275,- voor het vervangen van de voorruit vind ik persoonlijk ook belachelijk hoog

Altijd correct en vriendelijk

Heb een prettige ervaring met vele medewerkers van Huiskes-Kokkeler, al voor vele jaren. Relatie ervaar ik als uitstekend!

Prima tools en contact met leasemaatschappij!

Voor Voicedata is het prettig dat HK Autolease korte lijntjes heeft waardoor we snel de juiste personen spreken, mochten er onverhoopt wat zaken niet goed lopen. Daarnaast biedt de website een ideale tool voor het inplannen van onderhoud, bandenwissel of andere serviceverzoekn.

Breed inzetbaar voor alle mobiliteit

Wanneer je de juiste persoon eenmaal te pakken hebt dan is HK een prima bedrijf om aan al je mobiliteitsvraagstukken een juiste invulling te geven. Service is prima. Verkoop (vooral die in de showrooms...) mag beter. Weinig aandacht voor de klant. Meer aandacht gaat uit naar de eigen haardracht en of de schoenen wel gepoetst zijn.

Goede en Snelle service ...

Mijn ervaring met HK Autolease is al jaren positief. De service is uitstekend, maar daarnaast ook nog snel. Het personeel is - zowel aan de telefoon als achter de balie - erg vriendelijk. Vandaar dat ik HK Autolease 5 sterren geef.

geen problemen, naganoeg nooit contact

services die je mag en wil verwachten bij een leaseauto

Positief

Over het leasen van de auto ben ik zeer positief. Alles zit erbij in en je weet wat je iedere maand kwijt bent. Geen onvoorziene kosten. Wel laat de communicatie soms nog te wensen over. Geen melding over de jaarlijkse controle en zodra je er bent geven ze aan dat de auto zelf melding moet maken voor controle (dit is zeker niet het geval geweest). Naast deze kleine opmerking is het zeer betrouwbaar en het personeel is vriendelijk.

Zeer goede service, altijd klantvriendelijk en meedenkend.

Zeer goede service, altijd klantvriendelijk en meedenkend. Erg tevreden met HK Lease.

Tevreden over de geboden service

Goede service klantgericht

auto na overleg keurig thuis afgeleverd.

Ze zijn er als je ze nodig hebt

Garagekosten nooit een probleem, afhandeling loopt automatisch achterlangs

De organisatie is overzichtelijk. Prima garages en goede service.

Erg tevreden over het hele proces

Fijn contact en alles verliep volgens planning.

ik vind het alleen jammer dat ik een toren hoge Boete moet betalen als ik mijn auto vroeg tijdig wil in leveren voor een andere auto die ik dan ook via hun zou leasen

Perfecte service,

luisteren en meedenken met de klant voor een perfect resultaat

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snel geschakeld. Scherpe leaseprijs. Fijne mensen om zaken mee te doen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb nog nooit problemen gehad.Als je contact opneemt met het kantoor of werkplaats wordt alles naar wens geregeld.

Vriendelijke medewerkers Audi Center

Goudstraat 65

7554NG Hengelo

Over Huiskes-Kokkeler Lease

HK Autolease is de grootste aanbieder van mobiliteit in Oost Nederland. Zowel voor zakelijk leasen, private leasen als wagenparkbeheer zijn wij uw aanspreekpunt. Heeft u een wens met betrekking tot mobiliteit? We helpen u graag verder.