Professioneel

Erg prettig

Altijd super goed!

Maartje kent haar vak als geen ander. Ze denkt altijd goed mee en geeft goede adviezen. Elke keer is het weer een verassing en verwennerij voor mijn huid en kom ik weer helemaal zen naar buiten. Ze is oprecht geïnteresseerd en ik kan alles met haar bespreken. Ik kom er al jaren en ben altijd zeer tevreden. Ze gaat met haar tijd mee en blijft in haar kennis en zaak investeren. Ik krijg vaak complimentjes over mijn huid en de thuisproducten zijn allemaal super fijn!

Maartje kent haar vak en daarnaast vind ik haar een fijn mens om een behandeling bij te ondergaan.

Heel goed. Ik ben blij met haar expertise en betrokkenheid, en de mooie resultaten!

aangenaam

Maartje is vriendelijk en bekwaam.

Kom er graag ben zeer tevreden

Goed verzorgden behandeling.

Fijn ontvangst goede uitleg . Een rustgevende behandeling. Ga zo door.

Heerlijke verwennerij

Heerlijke behandeling op mijn huid toegespitst. Maartje denkt met je mee en is een vakvrouw.

Ik heb vandaag mijn wenkbrauwen opgefrist.. weer super tevreden

Kwaliteit en prijs...is 100% in lijn..

Je komt altijd tevreden buiten

Goede uitleg tijdens de behandeling.

Dank je wel!

Vandaag weer een schoonheidsbehandeling gehad. Dit keer slik ik medicatie die o.a. mijn huid erg gevoelig maakt en druk geeft op mijn hoofd. Met Maartje overlegd en zij heeft vervolgens de behandeling zeer zorgvuldig uitgevoerd, waardoor ik geen last heb gehad van nare bijwerkingen.

Veelbelovend

Eerste kennismaking waarbij de deskundigheid en ervaring van Maartje meteen duidelijk wordt. Ze legt goed uit wat ze gaat doen en wat voor effect het gaat hebben. Ik heb al meerdere schoonheidssalons bezocht, maar deze is echt veelbelovend! Ik ben benieuwd na de resultaten over een tijdje.

Schitterend

Wat ben ik blij om de stap gezet te hebben en op regelmatige basis even aan mezelf te denken en mij te laten soigneren. Mijn batterijen zijn weer helemaal opgeladen als ik terug kom van apprenza. Dankuwel!

Prettig en kundig.

Ik ben uitermate tevreden. Ik ben behandeld met de Teleway behandeling. Je voelt je welkom, op je gemak gesteld en de behandeling voelt kundig. Enorm blij mee

Heel goede en ontspannen behandeling .

Een rustige en ontspannen behandeling. Met fijne uitleg hier over.

Vriendelijk, professionele en warm onthaald.

ohh, wat ben ik warm en zeer vriendelijk onthaalt. Maartje heeft duidelijk kennis van haar vak waardoor je weet dat je op de juiste plek zit. Samen zoeken naar die oplossing wat voor beide mogelijk is. hartelijk dank alvast hiervoor. Ik kijk al uit naar het resultaat.

Ik heb mijn consult bij Apprenza als zeer prettig ervaren

Erg prettig

Verwennerij

Mijn dochter en ik hadden de duo behandeling gewonnen en hebben daar vandaag enorm van genoten.. Wij zijn super onthaald en verwend door Maartje en Sanne, dankjewel hiervoor!!

Wat een fantastische behandeling!

Ik heb de Teleway behandeling laten doen. Twee plekjes laten weghalen die door mijn huisarts en dermatoloog niet weggehaald werden omdat het niet medisch was. Verhoorningsbultjes, een doorn in het oog op je gezicht. En ze werden ook steeds groter. Nu zijn ze na 1 behandeling gewoon helemaal weg. Het was een prikkelig gevoel maar niet pijnlijk. Er zitten nu korstjes op maar ik ben nu al super blij. Eindelijk die lelijke plekjes weg in mijn gezicht die ik op elke foto zag! Dit had ik jaren eerder willen weten. Apprenza is professioneel en kundig, ik raad ze zeker aan.

qualitytime

Je wordt heel hartelijk ontvangen Je kunt je lekker ontspannen in de massagestoel Er wordt uitgebreid besproken wat de behandeling inhoud En je gezicht wordt weer stralend En je loopt met een glimlach de deur uit

Goed alternatief als je geen tijd hebt om 3 keer per week te sporten

Heel aardig en vriendelijk behandeld. Het resultaat is prima. Ik ben nu voor een jaar met een onderhouds behandeling begonnen, omdat ik het zonden van het geld vind om het laten te versloffen .

Heel vriendelijk en professioneel.

Heel vriendelijke ontvangst en goede uitleg over wat je wil. Een echte aanrader.

Heerlijke behandeling, en fijn om iedere keer te zien dat mij huid verbeterd .

Vandaag begonnen aan kuur van 3 peelings , eerste vandaag gehad tot nu toe zeer tevreden zeer benieuwd naar het eindresultaat:) De behandeling opzich was heerlijk komt er helemaal van tot rust.

Een unieke ervaring voor zowel body als mind

Super tevreden over de tot nu behaalde resultaten. De combinatie van de goede en niet-pijnlijke behandelingen samen met de coaching en betrokkenheid van Apprenza opende nieuwe deuren voor mij. Het zorgde ervoor dat ik nu lekkerder/gezonder in mijn vel zit, fysiek en mentaal. Ze weten echt wat ze doen! Aanrader✔️

Professioneel en kundig

Maartje heeft veel kennis in huis, ze luistert goed en denkt mee in oplossingen. De diversiteit aan behandelingen is echt een luxe. Ik ben heel tevreden tot nu toe.

Supergoed

Heel vriendelijke en professionele ontvangst en behandeling, een aanrader!!!

Lammervelden 12

2382 Poppel