Wordt heel vriendelijk ontvangen en je voelt je echt op je gemak. Leggen alles duidelijk uit . Is een prettige ervaring
Lieve Maartje en Chantal. Ik kom al jaren bij jullie en heb volgens mij nog nooit een review achter gelaten maar na het bezoek van deze week was ik weer zo blij en tevreden dat ik dit toch even wil delen en ook met iedereen die dit leest. Jullie blijven mij keer op keer verrassen in positieve zin. Als jullie iets nws hebben dan weet ik al dat het goed is. alles is gewoon top. Nemen keer op keer de tijd en mijn huid die blijft al jaren 45! Tot over een paar weekjes weer lieverds.
Zoals uit bovenstaande cijfers blijkt ben ik zeer tevreden
Duidelijke uitleg, gewoon top!
Ik kom hier al jaren, voor meerdere dingen, waaronder permanente make-up, gezichtbehandelingen en vetbevriezing en alles is echt super
het was een geweldige ervaring om mee te maken maar ik vond het wel jammer dat het einde afgeranseld werd.
Jammer dat de maand actie er niet meer waas. Keek er echt naar uit
Elke keer weer opnieuw genieten en stralend buiten gaan!
Mijn huid reageert te heftig op harsen Vorige keer onder de wenkbrauwen met wondjes,nu op kin en onder de onderlip Heb het niet gezien bij het weggaan anders toen wel gereageerd Aangezien het wel moet met harsen zie ik van een volgende afspraak af Met vr groet Ria
Zeer vriendelijk onthaal, duidelijke uitleg en krreg goede informatie nav minn vragen! Prima! Ik kom zeker terug!
Hele goede service. Goede kwaliteit. Vriendelijk personeel.
Duidelijk verhaal, straight to the point
Vandaag voor het eerst voor het vetbevriezingsprogramma ondergaan. Chantal heeft mij uitvoerig uitgelegd wat het inhield en mij op goed mijn gemak gesteld. Het is even afwachten wat het resultaat zal zijn dus vandaar dat ik de vraag over kwaliteit van de behandeling open heb gelaten.
beste maartje, Wat ben ik blij dat ik aan die vet bevriezingsbehandeling ben begonnen, na de 1e keer al een geweldig resultaat. ben zo enthousiast geworden dat ik mijn billen ook laat doen. ik heb het ook mijn vriendin laten zien en die laat het nu ook doen. Ben zo tevreden maartje super blij gr. tiny
prima ontvangst en behandeling.
veel info gekregen en een hele prettige behandeling
Wederom een verwennerij voor mijn gezicht! Het is altijd een genot om naar Apprenza te gaan: professionaliteit gecombineerd met aandacht voor de klant.