Ondanks een aantal obstakels uiteindelijk toch een mooi eindresultaat gehaald. Erg blij mee en ook blij dat we dit mooie resultaat onze zoon mee kunnen geven.
Erg tevreden
We waren eerst bij een andere en dat beviel ons niet en toen zijn we bij Ortho Euregio terecht gekomen. Ze hebben ons super geholpen en het zijn allemaal aardige en leuke mensen!
Met mijn drie kinderen kom ik al ca 2 jaar bij Ortho Euregio, eigenlijk altijd in Enschede. De tevredenheid begint al bij de receptie, klantvriendelijk aardig een meedenkend, na de intake die prima en naar werkelijkheid word ingezet. Geen verrassingen tijdens het dragen van de beugel. De assistentes zijn top. Ondanks het feit dat ze tig kinderen zien voelen de kinderen zich altijd herkend en welkom. Naast de vakkundigheid zijn ze zeer vriendelijk en begripvol. Ook een vriendelijke meedenkende orthodontist, kan niet anders zeggen, ben echt zeer tevreden!
Helaas niet helemaal tevreden over het eindresultaat, nog veel last van kaakpijn doordat de boven- en onderkaak nog niet helemaal recht op elkaar staan, dit verwacht je wel als ze je aanraden om de beugel te verwijderen, anders had ik de behandeling nog wel even voortgezet. Tevens is er bij mij aan het eind van de behandeling onduidelijkheid geweest over de kosten. Voor mij was het de druppel nadat de beugel was verwijderd er om de paar weken een nacontrole werd ingepland, dan lopen de kosten de spuigaten uit, daarom dit ook zelf stopgezet. Deze komen van tevoren helaas niet terug in de begroting, niet netjes.
Ik vind Ortho Euregio een duidelijke en fijne orthodontist. Ze denken met je mee en zorgen voor een mooi resultaat.
Mijn dochter is met goede zorg behandeld
In iets meer dan anderhalf jaar is mijn zoon van een scheef bekkie in een te smalle kaak naar een mooi recht gebit in een brede kaak gegaan. Het was even afzien voor hem , maar het was/is het zeker waard.
Ze staan altijd klaar om te helpen en denken goed met je mee als er een oplossing moet worden gezocht.
Een man op leeftijd (50+). Na mijn hele leven met een 'fietsenrek' gelopen te hebben kreeg ik last van mijn tanden. Als ik alleen al van de problemen verholpen zou kunnen worden was ik al tevreden. De hoop op mijn gebit ooit recht en keurig in het gelid te krijgen had ik allang opgegeven. Na een orientatie kwam ik uit bij ortho euregio. Kundig, terzake en hulpvaardig. Na het eerste intakegesprek en het aansluitende advies was de keuze snel gemaakt. Het traject heeft iets langer geduurd dan in eerste instantie gedacht maar ik heb geen moment spijt gehad. Als ik zie wat het resultaat is is dat bijna ongelofelijk. Dit had ik al jaren eerder moeten doen.
Hoewel Ortho een grote praktijk heeft met veel medewerkers, is de behandeling altijd persoonlijk en zijn de medewerkers allemaal professioneel en (kind)vriendelijk. Het traject duurde iets langer dan verwacht, maar ook daarvan werden we tussentijds goed op de hoogte gebracht en werd er meegedacht over de extra kosten. De hulp bij het afsluiten/wijzigen van de zorgverzekering en de expertise op dat gebied is erg fijn en zorgt voor een duidelijk financieel plaatje!
Er wordt meegedacht. Top. Resultaten zijn bij beide kinderen mooi.
De niet-klantvriendelijke manier waarop de medewerkers omgaan met de kinderen (op een enkeling na) past niet bij de professionele uitstraling van de behandelruimte.
Beste moeder, Bedankt voor uw review, jammer dat u onze klantvriendelijkheid niet op het door u gewenste niveau beoordeelt. Wellicht is het een optie dat we hierover een gesprek aangaan en samen kunnen bekijken waar dat aan ligt en hoe we dit kunnen aanpassen c.q. verbeteren. Ik zie uw reactie graag tegemoet, ik ben op woensdag en vrijdag in Hengelo aanwezig. MvG Hans Diemont
mooi resultaat van haar tanden heel blij mee kan het elk kind aanraden en ouders blij dat we bijna klaar zijn
Zou mensen zeker aanraden
Je hoeft maar te bellen, en er wordt zo snel mogelijk naar gekeken. Wij zijn blij hoe het allemaal gaat. En ook alle medewerkers zijn even aardig en leggen alles duidelijk uit. Ga zo door.
Vriendelijke dames zijn het volgens mijn dochter en dat is belangrijk
Ze zijn duidelijk en afspraken worden nagekomen
Met hetgeen geconstateerd en toelichting van de behandelwijze met doorlooptijd, zijn wij tevreden.
Goede begeleiding, verzorging en uitleg van begin tot eind. Bij oudste en nu met jongste kind dik tevreden met het resultaat.
Behandeling verliep goed en het eindresultaat is goed. Communicatie/voorlichting kan beter. Mogelijkheid tot advisering inzake zorgverzekering en budgettering voor komende jaar is prettig. Wel massaproductie. Moeilijk om afspraken te verplaatsen en steeds buiten schooltijd te laten plaatsvinden. Zouden een avondspreekuur moeten aanbieden. De orthodontist komt er weinig aan te pas.
Al enige tijd is onze dochter onder behandeling bij Ortho Euregio. Dat is geheel naar tevredenheid. Bij de intake was er een heel duidelijk verhaal over wat de bedoeling was, hoe lang een en ander zou gaan duren en welke kosten ermee gemoeid zouden zijn. Ook de informatie over verzekeringen die al dan niet de kosten (deels) vergoeden was erg duidelijk. Alle afspraken werden via een e-mail gestuurd en als een afspraak een keer niet uitkwam dan was deze makkelijk te wijzigen. Verder hoefden we vrijwel nooit te wachten, de afspraken waren keurig op tijd en ook de informatie over het vervolg was altijd duidelijk. Het uiteindelijke resultaat is prachtig! Helaas is de praktijk niet altijd even makkelijk bereikbaar, je moet ligt in het centrum van Enschede en het gemeentelijke verkeersbeleid heeft ervoor gezorgd dat deze plek per eigen auto, voor ons het meest aangewezen vervoermiddel, steeds minder goed bereikbaar is. Wat dan wel weer werkt is de eigen parkeerplaats. Buiten de mindere bereikbaarheid en het toch stevige kostenplaatje valt er eigenlijk weinig te verbeteren.
Er word goed met mij meegedacht. Medewerkers erg vriendelijk! Zeer blij met de professionele manier van behandelen. Je voelt je begrepen en als er vragen zijn wordt je ten alle tijde serieus en professioneel behandeld. Top!!
We zijn tevreden over de werkwijze en het service niveau van de praktijk! Onze zoon loopt wel langer met de beugel rond dan gedacht. Helaas is hem dit zelf aan te rekenen. Tussentijdse aanpassingen als ouders hebben we niet kunnen voorzien en leken af te wijken van de eerste opzet. Dat is iets wat je niet kunt overzien.
Goed, behandeling is goed gegaan, en ben tevreden.
Hengelosestraat 48
7514 AJ Enschede