Ortho Euregio is voor mij een top bedrijf 👍🏻 Mijn dochter is er in behandeling,.. Ze nemen altijd de tijd voor je en staan voor je klaar bij vragen en uitleg. Vorig jaar heb ik doordat ik niet over kon naar een andere verzekering ( doordat ik een betalingsregeling had bij Menzis ) een regeling kunnen treffen bij Euregio, ze hebben samen met mij mijn situatie bekeken en advies gegeven, ze waren zelfs bereid bepaalde instantie's te bellen om mij te helpen. Welk bedrijf doet dit nog in deze tijd ? 👍 Mijn dank is erg groot voor jullie begrip en betrokkenheid bij mij en mijn dochter. Ze is nog niet helemaal uitbehandeld, maar het verschil met toen ze begon is super 😀 Wat een verschil !! Dank jullie wel ...
Ik vond dat ik prettig geholpen werd, ik kon er altijd snel terecht als er iets mis was met mijn beugel. Ook was het personeel altijd supervriendelijk!
lekkere koffie
Dochter één bijna klaar met de behandeling. Dochter twee moet nog een paar maand. Ben super tevreden over Ortho Euregio en raad ze ook aan bij andere ouders
Ik vond het niet fijn om behandeld te worden naast andere patiënten en toen ik dat had aangegeven werd ik steeds behandeld in een aparte kamer met door twee vaste mensen. Super!
Ik heb Ortho Euregio altijd heel erg positief ervaren. Helaas heeft de laatste fase het een beetje een negatief randje gegeven. Dat er al bijna een jaar niets aan mijn onderkaak gedaan was en er dan in de allerlaatste maand nog twee tanden gedraaid moesten worden vond ik vreemd en onprettig.
Met name de financiële begeleiding is erg goed geregeld.
Alles prima en super resultaat..het enige minpunt is dat verschillende medewerkers zeiden ws rond de zomer eruit...eentje die zei voor de middelbare redden we net niet...uiteindelijk vanaf sepetember nog 5 maand geduurd..dat is niet erg maar kunnen ze beter dat soort dingen niet dan al zeggen
Mooie en zeer nette praktijk met vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitleg van de behandeling wordt goed gecommuniceerd en tussendoor ook goed besproken. Praktijk ziet er erg strak en professioneel uit. Als je vragen hebt over je beugel/behandeling, krijg je goed en uitgebreid antwoord van het personeel van Ortho Euregio. Ook via de app/telefoon zijn ze goed te bereiken. Resultaat van mijn beugel wordt erg mooi!
Iedereen altijd even vriendelijk en een persoonlijke benadering! Zeer tevreden!
Inderdaad meer dan alleen orthodontie! Competente mensen, klantvriendelijke benadering en ook nog financiële begeleiding , geheel gratis, waardoor de zorgpremie voor volgend jaar zeer scherp geprijst staat en een mooie besparing opleverd! Als je daar niet van gaat glimlachen!!
Prettige ervaring met deze praktijk,duidelijk uitleg vriendelijk personeel,goede locatie nu,bij problemen kon je snel een afspraak maken
Altijd keurig netjes behandeld. Nadeel vinden de kinderen dat er te veel Duits gesproken wordt .voor ons geen probleem verstaan alles goed.maar dit geldt niet voor de kinderen.
Zeer prettig. Binnen korte tijd al mooi resultaat. Zelfs in het weekend word je zeer goed geholpen (in geval ban nood). Zeer deskundig personeel. Top! Ook fijn dat er financieel advies wordt gegeven.
Zeer prettig. Goede uitleg, afspraken zoals gepland. Bij telefonisch contact word je prima geholpen. Fijn dat er een mogelijkheid is voor een financieel gesprek.
Erg prettige sfeer, leuke mensen en mooi pand deskundig personeel
ik heb zelf de keuze gemaakt om een beugel te nemen en ben doorverwezen door een kennis die zeer tevreden was. Zo ben ik bij Ortho Euregio naar binnen gelopen en heb om meer informatie gevraagd. Vanaf het begin is alles heel duidelijk gecommuniceerd en ook netjes bevestigd. Mijn complimenten voor de dames die mij elke keer weer bij de controles netjes en duidelijk geholpen hebben. Leuk team! Ook wil ik Bart en Hans bedanken voor de service. Mijn gebit is top, bedankt !
Hengelosestraat 48
7514 AJ Enschede