Vooral het meedenken met verzekering vond ik erg prettig.
In de 4 jaar dat mijn dochter hier heeft gelopen zijn we altijd netjes behandeld en de communicatie is echt goed. Praktijk ziet er netjes en hygiënisch uit. Uitleg is goed en ook duidelijke taal als het moet. Zal Ortho regio Hengelo zeker aanbevelen.
UITSTEKENDE AANBEVOLEN BEHANDELING
We zijn heel goed begeleid
Goed advies gekregen van de arts inzake mijn complexe casus. Door een andere arts verteld dat een transplantie zou mislukken, maar dhr. Alink heeft mij te weten overtuigen om de gok te wagen en achteraf ben ik daar heel blij mee! De transplantatie is zonder enige complicaties gelukt en zorgde voor versnelling in mijn traject. De assistentes hebben het verloop ook goed kunnen uitleggen, waarbij soms onderling wat onduidelijkheid / miscommunicatie bleek te zijn maar dit altijd wel goed werd opgelost.
Netjes geholpen Resultaat is goed
Een goede ortho
Je weet precies waar je in welke stappen naartoe werkt. Ze gaan leuk met de kinderen om. Enige minpunt: over de jaren heen dat we hier lopen met de kinderen; de receptie was niet altijd vriendelijk en vaak niet echt meegaand
professionele houding, altijd vriendelijk. consequent de adviezen en regels opgevolgd en het resultaat mag er zijn; een mooi gebit!
Komen afspraken na, goede resultaten en mocht het niet uitkomen de afspraak niet moeilijk doen om het te verzetten.
Ik raad deze praktijk zeker aan.
Een mooie praktijk, in het begin was de begeleiding en het financiële gesprek goed. Erg gelikt. Na het eerste jaar bleken we het budget al geheel te hebben gebruikt, klopte de vastgestelde planning bij lange na niet en bleek de begroting gewoon dubbel zoveel te kosten en werd er direct gezwaaid met de optie om van zorgverzekeraar te wisselen, want dan werd alles alsnog vergoed en onbeperkt. Kost in de maand een hele hap meer premie, maar daar werd niet naar gevraagd, want orthodontie werd geheel vergoed. Daarom in het financiële gesprek met moeite een vast bedrag afgesproken. Dus onze tip, laat je goed voorlichten en monitor de afspraken en uitgaven. Het verdere traject was goed, assistenten zijn super vriendelijke en behulpzaam, de orthodontist zelf weinig gezien in het gehele traject en met alleen korte mededelingen werden we op de hoogte gehouden. Toen het einde van het traject naderde ook weer tijdens het financiële gesprek duidelijke afspraken gemaakt om de kosten binnen ons vastgesteld budget te blijven. Mijn gevoel was dat als ik dit niet deed, men er alsnog overheen zou gaan. Het resultaat is erg mooi geworden, daar hebben we geen opmerkingen over. Maar dat mag ook wel na ruim 4 jaar.
Heb hele goede ervaringen met mijn beide kinderen als er iets los was of iets deed pijn bij sem dan konden we altijd meteen terecht. Heel fijn
Tevreden over hoe het verlopen is. Klantvriendelijk, goede verzorging en alles verliep soepel.
Doordat alles zolang heeft geduurd heeft het wel effect gehad op haar tanden en ook haar motivatie In de Corona tijd was er vrijwel geen communicatie met de ouders
Onze ervaring was top ! Zijn altijd netjes behandeld en op de hoogte gehouden. Het resultaat mag er zijn.
Goede behandeling, correct gehandeld
ervaring is prima. Had wel graag nog evaluatie gesprek gezien van het eindresultaat als ouder zijnde.
Beste meneer Hulscher, Bedankt voor uw repliek. De volgende keer wordt een afsluitmap gemaakt en ontvangt u en ook uw eigen tandarts de begin- en eindfoto's van de behandeling. Als u het op prijs stelt kunt u zeker mee naar deze afspraak en overleg hebben over het eindresultaat. Geeft u dat dan even door aan de receptie. Met vriendelijke groeten, Hans Diemont 06 54 98 2008
Over de deskundigheid en professionaliteit heel kort: top! De hele organisatie is een geoliede machine die snel en wendbaar reageert op voorkomende vragen of probleempjes (zoals een losgeschoten draad, of pijn oid). Mijn probleem zit hem in de 1) communicatie en 2) motivatiestijl. Bij 1) communicatie: regelmatig werden we geconfronteerd in een gesprek met de opmerking 'dit is toch al met u afgestemd?' en dat was niet het geval. Zo word je ineens voor een voldongen feit gesteld, en heb je weinig meer te kiezen. Bijvoorbeeld een verandering in het behandeltraject of nog erger: eerst wordt het beeld geschetst dat de beugel of elastiekjes eruit kunnen, en dan blijkt dat toch (nog) niet het geval te zijn. Punt 2) motiveren: het inhouden van een beugel is voor ieder kind lastig, ook voor mijn kind. Wat helpt, en dat hebben we ook uitgelegd, is als ons kind weet waar die aan toe is (zie punt 1), en waarvoor die het moet doen. Want zo'n beugel is gewoon irritant en vervelend. Wat niet helpt is de schuld bij het kind (en de ouders) leggen als het niet volgens afspraak is verlopen. Daarmee boor je de motivatie, die toch al laag is, nog verder de grond in. Investeer in de relatie en vertrouwen van het kind.
Ik heb geen klachten altijd netjes behandeld afspraken waren altijd correct na geleefd ook financieel hoefde ik niet zorg te maken waren fijne gesprekken.
Prettig. Je wist van te voren waar je aan toe was. Geen ellenlange trajecten, ook financieel duidelijk inzicht.
We zijn erg blij met de zorg die onze dochter mag ontvangen van dit professionele, vriendelijke team. We kregen een helder plan bij aanvang van het traject die met ons besproken werd waarin mijn dochter ook betrokken werd. Door een hoektand die niet op de gewenste plek stond, werd expertise van buitenaf ingeschakeld en nauwe contacten onderhouden voor een goed vervolg van de verdere behandeling. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze in een relatief korte tijd een bijna stralend gebit heeft waar we eigenlijk alleen maar van konden dromen!
Voldoende deskundigheid, betrokkenheid en vriendelijke medewerkers! Mooi eindresultaat!!
Correct, vakkundig
Hengelosestraat 48