Wij hebben alleen maar goede ervaring met ortho Euregio!!! Juiste keuze gemaakt! En raden het bij vrienden aan!
De behandeling op zich is prima, de dames die de beugel zetten zijn ook heel vriendelijk, echter de receptioniste is zeer onvriendelijk! Afspraken buiten schooltijd zijn vrijwel onmogelijk. Wij gaan overstappen naar een andere ortho.
Geachte ouder, Zoals vandaag telefonisch besproken hebben we aanstaande vrijdag een afspraak om uw ongenoegen te bespreken en tot een oplossing te komen. Alvast bedankt voor uw medewerking. Met vriendelijke groeten, Hans Diemont Directeur Ortho Euregio
Mijn zoon is geen patiënt bij Ortho Euregio maar bij een andere orthodontist. Hij had zijn elastiekjes op en ivm vakantie van zijn eigen ortho kon hij geen nieuwe ophalen. Met Ortho Euregio gebeld en zijn situatie uitgelegd, gevraagd of ik tegen vergoeding bij hen elastiekjes mocht ophalen. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan en mocht direct langskomen voor elastiekjes en hoefde er niets voor te betalen. Top service.....en een opgeluchte zoon😀
Altijd dik tevreden!
Het is er wel heel fijn om te zijn, het is niet zo dat je ineens bang bent als je daar binnen komt.
Meghan is niet blij met het eindresultaat aangezien er nog een spleetje tussen haar voortanden zit. Is dit op te lossen?
Geachte ouders van Meghan, Bedankt voor uw respons op onze enquête, voor wat betreft het eindresultaat waar uw dochter niet tevreden over is zullen wij telefonisch contact met u opnemen, zodat we een afspraak plannen om dit met Bart Alink te bespreken. Uiteraard zullen we tot passende oplossing komen met een naar volle tevredenheid eindresultaat. Met vriendelijke groeten, Hans Diemont Directeur Ortho Euregio
Over het algemeen heb ik een erg goede ervaring met Euregio. De assistentes zijn vooral erg klantvriendelijk, de orthodontist vond ik af en toe wat minder klantgericht - praat vooral tegen de assistente, niet tegen patiënt. De uitleg van behandeling scoort ook wat minder, omdat het mij vaak niet duidelijk was wat er tijdens een afspraak gepland stond en waar in de behandeling we zaten. Bij de start van het traject is me wel duidelijk uitgelegd wat er in grote lijnen allemaal zou gebeuren. Het traject duurde uiteindelijk wat langer dan verwacht, maar ik ben erg tevreden met het eindresultaat!
Geweldig bedrijf, ga zo door.
Onze dochter heeft een prima behandeling gehad, met uitstekend resultaat. Wat ons bijzonder aansprak was het feit dat de voorspelde behandeltijd klopte met de realiteit. Kleine incidentje zoals een los draadje zijn altijd keurig gefixed, zelf in het weekend!
Prima ervaring toen we in Enschede woonde maar zeker ook toen we besloten om de behandeling bij Ortho Euregio af te maken terwijl wij in Leeuwarden woonden. Kundige assistentes, mooi eind resultaat. prettige receptioniste die precies onze situatie wist en alles probeerde aan te passen aan onze reistijd (2 uur met de auto) ook fijne communicatie omtrent de financiën!
Vriendelijke mensen. Duidelijke uitleg en een super eindresultaat.
Zeer kundig. Veel uitleg. Zeer fijne begeleding bij het hele traject.
We zijn zeer tevreden over de behandeling. De tanden staan mooi recht. Als er een probleem was werd het direct verholpen.
Prettige praktijk, aardig personeel en blij met het resultaat.
Goed en snel
Profesioneel en uitermate vriendelijk personeel. Zelfs in het weekend niet te beroerd om je te woord te staan.
Wij zijn zeer tevreden over Ortho Eurogio. Een zeer kundig en vriendelijk team, nemen alle tijd voor je en leggen tijdens de behandeling goed uit wat ze gaan doen. Wel zo prettig. Daarnaast word je bij binnenkomst warm en persoonlijk onthaalt. Dat doet een kind goed, je bent zeker geen nummer. Al met al zeer tevreden.
Hengelosestraat 48
7514 AJ Enschede